• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۱۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
وزیر فرهنگ در اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی؛

بدخواهان به دنبال شکاف و واگرایی اقوام ایران هستند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جشنواره موسیقی نواحی یکی از مهمترین عوامل پیوند فرهنگی ایران به شمار می‌ رود، گفت: بدخواهان به دنبال شکاف و واگرایی اقوام ایران هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه پنجشنبه ۲۶ آبان در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی با تاکید بر سیاست‌های دولت مبنی بر تحقق عدالت فرهنگی افزود: فرهنگ و هنر کشور در شاخه‌ های مختلف در همه پهنای سرزمینی، استعداد‌های بزرگ و شگرفی دارد، بطوری که هر منطقه و بخشی از ایران، پیشینه ای گرانبها در حوزه موسیقی دارد و همه نقاط ایران آکنده از استعداد‌های بزرگ هنری است که در جشنواره هایی، چون جشنواره موسیقی نواحی امکان ظهور پیدا می‌ کنند.

وی اضافه کرد: شعر و موسیقی از جمله یادگاران ارزشمند سرزمین کهن ایران است که نه تنها مناطق مختلف ایران عزیز را به هم متصل می‌ کند بلکه در خارج از مرز‌های جغرافیایی کشورمان از عوامل اصلی همگرایی منطقه محسوب می‌ شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه موسیقی یکی از مهمترین نماد‌های پیوستگی فرهنگی در داخل و خارج از کشور است، تصریح کرد: وزارت فرهنگ در دوره جدید بر ترویج و گسترش موسیقی نواحی و اقوام ایرانی تاکید ویژه دارد و در قالب سفر‌های استانی نهایت تلاش خود را می‌ کنیم که با پیشکوستان این حوزه از نزدیک دیدار و گفتگو داشته باشیم تا با شنیدن نقطه نظرات و دغدغه‌ های اهالی موسیقی نواحی، فضای رشد و بالندگی برای گسترش این حوزه را بیش از گذشته فراهم کنیم.


اسماعیلی ادامه داد: آن چیزی که مردم ایران را به هم پیوند می‌ زند فرهنگ و هنر است و نباید فراموش کرد، آن چیزی که قلب‌ های ما را در کنار هم قرار داده است، میراث غنی و تاریخ درخشان فرهنگی این سرزمین کهن است.


وی با اشاره به برپایی باشکوه برنامه‌ های هفته کتاب در نقاط مختلف کشور ، گفت: بیش از ۲۰ هزار برنامه متنوع همزمان با هفته کتاب در سراسر کشور اجرا شد و مردم در اقصی نقاط ایران همانند همیشه با شور و نشاط در همه فعالیت‌ های فرهنگی هنری حاضر شدند، زیرا ذات مردم، ذاتی فرهنگی با پشتوانه پیشینه درخشان فرهنگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی است، خاطرنشان کرد: بیش از ۴۳ سال در عرصه‌ های مختلف فرهنگی یک دوره جدید از شکوفایی را در میهن عزیزمان تجربه کرده ایم و فرهنگ و هنر متعالی برخاسته از روحیه انقلابی و دینی، کشور ما را به کشوری برجسته و نمونه در منطقه تبدیل کرده است.

اسماعیلی افزود: دشمنان و بدخواهان نمی‌توانند این شکوفایی و رونق را در کشور ببینند و با پاشیدن بذر ناامیدی در میان مردم به دنبال شکاف و واگرایی در جامعه ایرانی هستند. دشمن، خواب‌های شومی برای ملت ایران دیده است و نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد تا صفوف منسجم ملت را دچار اخلال کند، زیرا تحمل تماشای شادی‌های مردم ایران را ندارند بر همین اساس با همه مزدورانشان تلاش می‌کنند خواب‌های پریشان خود را در مورد مردم ایران تحقق بخشند. اما به یاری خداوند در هر فتنه با شکست مفتضحانه‌ای مواجه می‌شوند.

اسماعیلی تاکید کرد: مردم ایران اتحاد و انسجام ملی را به آسانی به دست نیاورده اند که این وحدت در مقابل تروریسم رسانه‌ ای شبکه‌ های صهیونیستی و غربی از هم گسیخته شود.

وی گفت: در این روز‌ها که مدافعان امنیت در راه پاسداری از کشور به مقام رفیع شهادت نائل می‌ شوند اطمینان داریم که مسیر متعالی و رشد سرزمین مان بدون وقفه ادامه پیدا خواهد کرد و به قله تمدن نوین اسلامی خواهد رسید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان افزود: این استان به عنوان رنگین کمان اقوام ایرانی سرشار از استعداد‌های فراوان است و در سفر قبلی به استان گلستان وعده دادیم که طرح‌ های جدید در گرگان و دیگر شهر‌ها به مجموعه زیر ساخت‌ های فرهنگی این استان اضافه خواهد شد و انشاالله به این وعده عمل خواهد شد.

گفتنی است، پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران از دوشنبه شب در تالار فخرالدین اسعد گرگان آغاز شده و تا جمعه شب ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)