• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۰۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
سیاسی » دولت
رئیسی مطرح کرد:

اصلاح الگوی کشت، طرح دولت برای ارتقای جایگاه کشاورزی

رئیس جمهور طرح اصلاح الگوی کشت و نیز کشاورزی قراردادی را دو طرح مهم دولت برای ارتقای جایگاه کشاورزی در اقتصاد کشور و نیز حمایت از اقتصاد روستا‌ها با به صرفه شدن کشاورزی عنوان کرد که اجرای آن‌ها آغاز شده است.

اصلاح الگوی کشت، طرح دولت برای ارتقای جایگاه کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در دیدار اعضای کمیسیون «کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست» مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت و جایگاه کشاورزی در توسعه و پیشرفت کشور و نیز تامین استقلال و امنیت غذایی، امکانات موجود در کشور از جمله اراضی حاصلخیز گسترده و حتی آب مورد نیاز بخش کشاورزی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: با وجود کاهش نزولات آسمانی، با مدیریت صحیح منابع موجود میتوان به توسعه بیشتر بخش کشاورزی دست یافت.

رئیس جمهور اصلاح الگوی کشت را از جمله برنامه‌های دولت برای بهره برداری بهتر از منابع موجود دانست و بر همکاری دولت و مجلس برای اجرای کامل این طرح تاکید کرد.

آقای رئیسی توجه به اقتصاد روستا و به صرفه شدن آن را برای توسعه روستایی و افزایش تولید محصولات کشاورزی و کالا‌های اساسی ضروری دانست و افزود: دولت مردمی برای تحقق این مهم، اجرای طرح کشاورزی قراردادی را آغاز کرده است که میتواند با ارتقای شاخص‌های پیشبینی پذیری و اطمینانبخشی برای کشاورزان، به رونق اقتصاد کشاورزی بیانجامد.

رئیس جمهور بر اهمیت سرمایهگذاری و نظارت بر بخش‌های مختلف از تولید، تامین تا توزیع و مصرف محصولات کشاورزی تاکید کرد و اظهار داشت: پرداخت خسارت به کشاورزان در برابر خسارت‌های ناشی از بلایای طبیعی، ارتقای عملکرد بیمه‌های محصولات کشاورزی، لایروبی و ارتقای بهرهوری قنوات، احداث سد‌ها و آببند‌ها و ارائه تسهیلات به کشاورزان برای تامین تجهیزات، از اقدامات حمایتی مهمی است که دولت مردمی به اجرای آن‌ها توجه ویژه دارد.

آقای رئیسی با بیان اینکه بنا به آمار‌ها بیش از ۱۲ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشاورزی داریم که سرمایه بزرگی برای کشور و کشاورزی کشور هستند، خاطرنشان کرد: ارتقای بهرهوری در کشور حلقه مفقوده بوده، لذا دولت مردمی با جدیت به دنبال برقراری پیوند و همکاری موثر علمپایه میان بخش‌های مختلف تولیدی با بخش‌های مرتبط دانشگاهی است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در تدوین بودجه سال ۱۴۰۲ و نیز برنامه ۵ ساله هفتم، به ارتقای جایگاه کشاورزی به عنوان یک اولویت نگاه میکند، به نمایندگان مجلس نیز توصیه کرد که همین نگاه را در بررسی و تصویب این دو لایحه دنبال کنند.

آقای رئیسی افزایش صادرات محصولات کشاورزی با تسهیل شرایط و نیز کمک به بازاریابی، تلاش برای رفع مشکلات در زمینه تامین نهاده‌های دامی به ویژه برای دامداران کوچک و عشایر، امهال و ایجاد شرایط پذیرش درخواست استمهال تسهیلات کشاورزی برای کشاورزان آسیبدیده از بلایای طبیعی، کمک به رفع مشکلات و رونق یافتن شیلات و آبزیپروری و احیای بخش حمایت از کشت پنبه و دانه‌های روغنی را از دیگر برنامه‌های دولت برای ایجاد رونق و ارتقای جایگاه کشاورزی در اقتصاد کشور عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)