• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۳۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
رئیس سازمان سینمایی:

هویت ایرانی را در تولید آثار حذف نکنیم

محمد خزاعی: گاه مشاهده می‌شود برخی هنرمندان از نشان دادن هویت ایرانی در تولیدات خود بویژه در پویانمایی فرار می‌کنند که این خطر بزرگی است.

هویت ایرانی را در تولید آثار حذف نکنیمبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما، محمد خزاعی روز گذشته در حاشیه بازدید از موسسه و استودیو متحرک‌سازی ویرا در شهر کرمان با اشاره به برخی آسیب‌ها و خطرات در حوزه پویانمایی (انیمیشن سازی) اظهار داشت: گاهی می‌بینیم هنرمندان ما به دلایل اقتصادی یا برای رقابت با آثار خارجی از نشان دادن هویت ایرانی در تولیدات خود فرار می‌کنند که این خطر بزرگی است و حتما انیمیشن ایرانی باید راوی خوبی برای موضوعات تاریخی، تمدنی و آداب و رسوم فرهنگ ایرانی اسلامی و ... باشد.
رییس سازمان سینمایی کشور بیان کرد: حوزه انیمیشن محدودیت‌های اقتصادی و داستانی آثار سینمایی را ندارد و با استفاده از این هنر می‌توان به بیان ناگفته‌ها و قصه‌های بسیاری پرداخت؛ البته زمانی می‌تواند این امتیاز کمک کننده باشد که با تشریک مساعی بینش و خودآگاهی، به هویت ایرانی اسلامی بپردازد.
وی در ادامه با بیان اینکه حوزه انیمیشن، هنری درآمدزا و خلاق است که اگر تبدیل به صنعت شود، درآمدزایی و ارز آوری برای کشور دارد تاکید کرد: صنعت انیمیشن سازی در سال‌های اخیر رونق زیادی پیدا کرده است و جوانان و هنرمندان نیز در نقاط و شهر‌های دور افتاده کشور با خلاقیت آثاری را تولید می‌کنند که درآمدزایی برای آن‌ها دارد.
موفقیت آثار ایرانی در خارج
خزاعی با اشاره به موفقیت آثار تولید شده حوزه انیمیشن در خارج از کشور تصریح کرد: موفقیت و درآمدزایی آثار انیمیشن برخی اوقات از آثار سینمایی بیشتر است که این نشان می‌دهد کارکرد اقتصادی این بخش نیز باید افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: به لحاظ نیروی انسانی، فناوری و خلاقیت در انیمیشن ظرفیت‌های زیادی داریم، اما در بحث فیلمنامه نویسی و قصه ضعف وجود دارد و قوی نیستیم؛ هر چند در سال‌های اخیر در این بخش بهتر شده ایم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به آثار خوب تولیدی هنرمندان انیمیشن کرمان گفت: در سازمان سینمایی کشور آمادگی ارائه خدمات برای حمایت از انیمیشن سازان این استان را داریم.
مدیر موسسه و استودیو متحرک سازی ویرا در کرمان نیز در این جلسه گفت: حدود ۱۵ سال سابقه فعالیت در حوزه انیمیشن دارم و مدت چهار سال است که با همکاری تعدادی از جوانان خلاق در این موسسه مشغول تولید آثار در بخش انیمیشن هستیم.
محمد علی اسدی افزود: حدود ۲۰۰ اثر انیمیشن با همکاری صدا و سیما، حوزه هنری و سایر دستگاه‌ها تولید کرده ایم که برخی از آن‌ها در جشنوراه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته اند.
وی تاکید کرد: هنر انیمیشن جدی گرفته نشده است و اگر از آن حمایت نکنیم نیرو‌های هنرمند و خلاق به سمت ساخت اثر برای خارج از کشور می‌روند.
اسدی تصریح کرد: حوزه انیمیشن درآمدزا و اشتغالزایی دارد و سعی می‌کنیم با آموزش‌های لازم نیرو‌های فعال و خلاق در انیمیشن سازی تربیت کنیم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگر سفر خود به کرمان همچنین از سینما نور کرمان نیز بازدید کرد و در جریان عملیات مرمت و بازسازی این سینما قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)