• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۹۴۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹
اجتماعی » جامعه و شهری
ناصر امانی در گزارش محله‌گردی از «وحیدیه» تشریح کرد:

فقر سرانه فضای سبز تا معطلی ۵۶ درصد بافت فرسوده برای بسته‌های تشویقی نوسازی

عضو شورای اسلامی شهر تهران در تشریح محله گردی از وحیدیه در منطقه 8 گفت : این محله از فقر فضای سبز رنج می برد و 56 درصد بافت فرسوده محله، انتظار بسته های تشویقی نوسازی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو شورای شهر تهران از فقر سرانه فضای سبز در محله «وحیدیه» انتقاد کرد و گفت: ۵۶ درصد بافت محله فرسوده است و همانند بسیاری از محلات کم برخوردار شهر تهران که به بیش از ۶۰ محله بالغ می‌شود منتظر بسته‌های مشوق برای ایجاد انگیزه در نوسازی است.

ناصر امانی، گفت :در چهارراه اصلی محله که به چهارراه نظام‌آباد معروف است توقف می‌کنیم؛ نیروجرسی‌های بزرگ و روی هم قرار گرفته در پیاده‌راه خاکی خیابان نظر هر عابری را جلب می‌کند؛ چه آنان که پیاده‌اند و ناچارند برای عبور از پیاده‌راه وارد خیابان شوند و چه آنان که سواره‌اند از خود می‌پرسند اینجا چه خبر است؟ سینمای قدیمی که به زیبایی بازسازی شده، اما توسط شهرداری با نیوجرسی‌های بزرگ و بد شکل و روی هم قرار گرفته مسدود شده که البته حتما برای اجرای قانون و استیفای حقوق مردم است، اما به نظر من زیباتر از این می‌توان کار کرد.

امانی افزود: با فاصله کمتری از چهارراه به پاساژ امیر می‌رسیم که آن هم به خاطر عمل نکردن مالک به تعهداتش و ساخته نشدن پارکینگ در زمین مجاور، به یکی دیگر از معضلات این محله قدیمی که در شرق تهران است، تبدیل شده است. خیابان اصلی که به این چهارراه ختم می‌شود مرز بین دو منطقه هفت و هشت شهرداری تهران است به نحوی که از خیابان پیاده راه به سمت منطقه هفت و به سمت شرق منطقه هشت است. این در این مرز درختان با ارزش منتظر آبیاری و نظافت و مسیر جوی آن منتظر گذر پیمانکاران یکی از این دو منطقه است، اما شهردار ناحیه و منطقه هم منتظر تعیین تکلیف مرز بین دو منطقه توسط معاونت امور مناطق هستند و این مشکلی است که در بسیاری از محلات و نواحی شهر تهران داریم که مرز بین دو ناحیه و محله معمولا رها می‌شود و دچار مشکلاتی است.

این عضو شورا گفت: علی رغم تکمیل شبکه فاضلاب جوی‌های معابر همچنان رو باز هستند و به جز یک خیابان که یک سمت آن سرپوشیده شده مابقی باقی مانده و باعث انتشار بوی تعفن و جولان حیوانات موزی و موش در سطح معابر محله شده است. وقتی ضعف در نظافت و عدم شست و شوی مخازن هم در هوای گرم به این وضعیت اضافه می‌شود شرایط غیر قابل تحمل خواهد شد. ۵۶درصد بافت محله فرسوده است و همانند بسیاری از محلات کم برخوردار شهر تهران که به بیش از ۶۰ محله بالغ می‌شود منتظر بسته‌های مشوق برای ایجاد انگیزه در نوسازی است.

امانی تاکید کرد: درختان ارزشمند حاشیه معابر اصلی و فرعی محله نیازمند به آبیاری و حفاظت هستند، زیرا این محله هم از نظر سرانه فضای سبز و بوستان به شدت فقیر است و تنها یک بوستان کوچک در محله وجود دارد که آن هم از نظر نگهداری و پیرایش نیازمند توجه جدی است. همزمان ملکی معروف به حمام مرمر که اکثر سهام آن توسط شهرداری تملک شده به دلیل عدم توافق با مالک بر سر دو سهم باقی مانده همچنان بلاتکلیف رها شده است. در صورتی اگر توافق انجام گیرد امکان تبدیل آن به فضای سبز یا کاربری فرهنگی برای مردم وجود خواهد داشت. مجموعه ورزشی شهدا که متعلق به شهرداری است نیز در اختیار بخش خصوصی است و از نرخ‌گذاری‌های مصوب شورای اسلامی شهر تبعیت نمی‌کند؛ مردم محروم محله امکان پرداخت هزینه‌های سنگین هر سانس استفاده از این ورزشگاه را ندارند، در حالی که این ورزشگاه با پول مردم ساخته شده است.

عضو شورای شهر تهران گفت: یکی از مشکلات اصلی محله وضعیت ناهنجار آسفالت معابر محله است که جدا نیازمند توجه شهرداری است و سهمیه روزانه منطقه پاسخگوی نیاز این محله نیست. ستون‌های برق به ویژه تعدادی که مزاحم تردد وسایل نقلیه شخصی و مخصوصا خودرو‌های امدادی و خدمات شهری در معابر و کوچه‌های فرعی محله هستند باید جمع‌آوری و یا جا به جا شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شهرداری لطفا توجه بیشتری داشته باش به ای محله ها / چه خبره
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)