• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۴۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۷
اقتصادی » بازاروتجارت

عبور موجودی کالا‌های اساسی در بنادر کشور از ۴ میلیون تن

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: موجودی کالا‌های اساسی در انبار‌های بندری، شناور‌های پای اسکله‌ها و شناور‌های منتظر در لنگرگاه‌ها بیش از ۴ میلیون و ۸۸ هزار تن است.

عبور موجودی کالا‌های اساسی در بنادر کشور از ۴ میلیون تنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ روانبخش بهزادیان، مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی درباره آخرین وضعیت موجودی کالا‌های اساسی در بنادر گفت: تا پایان امروز (یکشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۱)، ۴ میلیون و ۸۸ هزار و ۹۱۲ تن انواع کالای اساسی شامل گندم، ذرت، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانه‌های روغنی در بنادر کشور موجود است.

وی افزود: این رقم مجموع کالا‌های اساسی در انبار‌های بندری، شناور‌های پای اسکله و محموله کشتی‌های منتظر در لنگرگاه می‌شود.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در بندر امیرآباد تاکنون ۷۰ دستگاه کامیون حامل کالا‌های اساسی به وزن هزار و ۷۳۲ تن خارج شده است. همچنین ۲۰ هزار و ۵۹۶ تن گندم، ۲۰۷ هزار و ۹۷۰ تن ذرت، ۷۶ هزار و ۷۰۸ تن جو، ۱۴۳ تن سویا و ۴۴ هزار و ۳۴۵ تن روغن خام در این بندر موجود است که مجموع آن به ۳۴۹ هزار و ۷۶۲ تن انواع کالا‌های اساسی می‌رسد.

بهزادیان گفت: در بندر نوشهر تاکنون ۳۳ دستگاه کامیون به وزن ۷۰۰ تن کالای اساسی خارج شده؛ ضمن اینکه ۱۳۸ هزار و ۶۸۹ تن ذرت، ۲۱ هزار و ۵۸۲ تن جو و ۹ هزار و ۹۹۴ تن روغن خام و مجموعاً ۱۷۰ هزار و ۲۶۵ تن کالای اساسی در این بندر وجود دارد.

این مقام مسئول در سازمان بنادر یادآور شد: در بندر انزلی ۴۴ کامیون به وزن ۹۵۳ تن کالای اساسی خارج شده و ۱۱ هزار و ۶۳۸ تن گندم، ۱۲ هزار و ۳۵۷ تن ذرت، ۲۳ هزار و ۹۶۶ تن جو، ۶۸ تن برنج و ۲۲ تن دانه‌های روغنی موجودی داریم که مجموع آن به ۵۷ هزار و ۷۶۴ تن می‌رسد.

وی در خصوص بندر امام خمینی تصریح کرد: از این بندر تاکنون هزار و ۵۶۵ دستگاه کامیون به وزن ۳۹ هزار و ۳۵۷ تن و ۶۴ دستگاه واگن کالای اساسی به وزن ۳ هزار و ۵۲۱ تن خارج شده است.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در بندر امام خمینی ۲۹۱ هزار و ۱۵۱ تن گندم، یک میلیون و ۱۲۴ هزار و ۵۲۵ تن ذرت، ۳ هزار و ۴۶۲ تن جو، ۱۷۸ هزار و ۶۹۰ تن سویا، هزار و ۱۹۱ تن برنج، ۵۷ هزار و ۲۹۰ تن شکر، ۱۱۸ هزار و ۷۰۳ تن روغن خام و ۳۳۹ هزار و ۹۱۴ تن دانه‌های روغنی انبار شده است که مجموع آن به ۲ میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۲۶ تن می‌رسد.

وی در مورد موجودی کالا‌های اساسی بندر شهید رجایی بیان کرد: تاکنون ۹۴ دستگاه کامیون به وزن ۲ هزار و ۵۲ تن کالای اساسی خارج شده؛ همچنین ۵ هزار و ۶۷۸ تن ذرت، ۵ هزار و ۶۷۱ تن برنج که مجموعاً ۱۱ هزار و ۳۴۹ تن انواع کالا‌های اساسی می‌رسد.

وی با اشاره به موجودی ۲ هزار و ۳۳۲ تنی انواع کالا‌های اساسی در بندر بوشهر، ۲۲ هزار و ۴۶۳ تنی در آستارا، ۲۱ هزار و ۸۲۵ تنی در فریدون کنار، ۷۰ تن در بندر لنگه، ۲ هزار و ۸۸۰ تن در بندر شهید باهنر و ۸۲ تنی در بندر خرمشهر اظهار کرد: در بندر چابهار نیز ۱۱ هزار و ۳۴۹ تن انواع کالای اساسی شامل ۵ هزار و ۶۷۸ تن ذرت و ۵ هزار و ۶۷۱ تن برنج می‌شود.

بهزادیان در پایان مجموع کالا‌های اساسی موجود در شناور‌های پای اسکله را ۳۱۸ هزار و ۴۱۱ و موجودی شناور‌های منتظر در لنگرگاه‌ها را ۸۱۱ هزار و ۵۶۴ تن اعلام کرد؛ همچنین مجموع کالا‌های اساسی موجود در انبار‌های بنادر ۲ میلیون و ۹۵۸ هزار و ۹۳۷ تن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)