• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
سیاسی » دولت
رئیسی:

ظرفیت‌های تولید در آذربایجان شرقی اهمیت صادرات را مضاعف می‌کند

رئیس جمهور گفت: با توجه به ظرفیت‌های خوب تولید و تجارت در استان آذربایجان شرقی، ارتباط با همسایگان و صادرات برای ما بسیار اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنج‌شنبه در پایان بیست و دومین سفر استانی به آذربایجان شرقی در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه با بیان اینکه تنها راه نجات کشور از شرایط کنونی اقتصادی، تولید است، محور مباحث سفر‌های استانی هیات دولت را پرداخت به موضوع مهم تولید عنوان و اضافه کرد: بر همین اساس رشد اقتصادی مبتنی بر سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی است و باید در این راستا شرکت‌های بزرگ داخلی را روی کار آورد و با هموار کردن راه، زمینه‌های حضور این شرکت‌ها در اقتصاد را فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: بدون حضور بخش خصوصی امکان پیشرفت ممکن نیست و باید سرمایه گذاران احساس امنیت کرده و سود آن‌ها تضمین شود که هیچ اشکالی ندارد و مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها باید در این مسیر حرکت کنند و زمینه‌های فعالیت آن‌ها را مهیا نمایند.

آقای رئیسی، اجرای درست اصل ۴۴ قانون اساسی را عامل اصلی در حضور بخش خصوصی در حوزه‌های اقتصادی برشمرد و ادامه داد: اینکه واگذاری‌ها به گونه‌ای باشد که تعطیل نشوند، چندان درست نیست، بلکه اگر کارخانه‌ای واگذار می‌شود باید اداره شود و به جای یک خط تولید خطوط‌های بعدی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه واگذاری‌ها باید کاملا" خصوصی باشد، گفت: اینکه برخی واگذاری‌ها به حوزه‌های غیر دولتی عمومی انجام می‌شود در میان مردم احساس درست واگذاری به بخش خصوصی تلقی نمی‌شود، چون معتقدیم دولت نمی‌تواند متصدی خوبی باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه روش دولت سیزدهم در سفر‌های استانی متفاوت‌تر از دولت‌های قبلی است، اضافه کرد: سفر‌های ما کاری است و قبل از حضور بنده هیاتی برای اولویت سنجی به شهر‌های مختلف سفر می‌کند و، چون امکان رفع تمامی مشکلات وجود ندارد، بیشتر به پروژه‌های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالا می‌پردازیم که دارای پیشرفت‌های فیزیکی ۷۰ تا ۸۰ درصدی هستند و در حقیقت سفر‌های استانی نهضت اتمام طرح‌های نیمه تمام است.

وی حرکت بر اساس اولویت‌ها را هدف اصلی دولت بیان کرد و افزود:، چون بودجه‌های دولتی کفاف همه طرح‌ها را نمی‌کند باید در جریان سفر‌های استانی تشخیص اولویت‌ها را داد که جلسات تخصصی ان با حضور معاون انجام و صورت جلسه ان‌ها امضا می‌شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در جلسات شورای اداری باید همه مدیران احساس وظیفه کنند که حل مشکلات اقدامات جهادی نیاز دارد و باید در سفر‌های استانی گره مردم و شهرها، راه ها، کشاورزی و به خصوص معادن که آذربایجان شرقی جزو پیشروهاست، باز شود.

وی سرمایه گذاری بانک‌ها را از دیگر نیاز‌های رشد اقتصادی کشور خواند و با بیان اینکه هر گونه نقدینگی باید به سمت تولید برود، یادآور شد: در غیر این صورت سیل بنیان کنی ایجاد می‌شود که خرابی‌های زیادی به بار خواهد آورد.

رئیسی، هدف غایی از اصلاحات اقتصادی در کشور را رشد اقتصادی دانست و افزود: در غیر این صورت این همه اقدامات و برنامه‌های دولت جز زحمت مردم چیزی نخواهد بود.

وی افزایش بهره وری در استان‌ها و مدیریت‌های استانی را بسیار مهم برشمرد و با تاکید بر اینکه باید بازنگری عمیق در فرآیند‌ها صورت بگیرد، ادامه داد: باید با بهره گیری از کارمند، بودجه و فرآیند‌ها، بهره وری‌ها را افزایش داد و این با جوشش از درون مدیران میانی استانی محقق می‌شود تا برای انجام امور مردم آرام نگیرند.

رئیس جمهور ، انتظار از مدیران استان‌ها را داشتن روحیه انقلابی و تعقلی بیان کرد و گفت: اگر مدیر و کارمندی در این مسیر حرکت نمی‌کند باید تغییر کند و بنده نمی‌گویم این افراد از کار بیکار شوند بلکه می‌توان با تغییر مکان خدمت، از افراد با روحیه جهادی استفاده کرد.

وی افزود: خیلی کار‌ها از دست مدیران استانی برمی آید؛ بیش از ۷۰ درصد پیشرفت امور سهم مدیران است؛ تجربه من می‌گوید نقش مدیریت، نقش مهمی است.

سید ابراهیم رئیسی افزود: رهبری پارسال در سالگرد ارتحال امام، مطلبی تحت عنوان امام تحول خواه فرمودند به این معنا که تمام ویژگی‌های تحول خواهی را در امام می‌دیدند؛ مدیران ما نیز باید تحول خواه باشند.

آقای رئیسی با بیان اینکه مگر همه زمینه‌ها برای شهید باکری و شهید سلیمانی فراهم بود، اظهار کرد: این بزرگواران خیلی از زمینه‌ها را خودشان فراهم کردند؛ داعش که دست ساخته اسراییل و آمریکا بود، با خون دل خوردن بسیار شکست خورد.

وی ادامه داد: امروز انتظار رهبری از مجلس و دولت این است که موانع را برداریم و راه‌ها را هموار کنیم و این مشکلاتی که کشور گرفتار آن است، با اراده مسوولان خیلی از آن‌ها می‌تواند برطرف شود و دشمنی دشمنان نیز راه به جایی نبرد.

رئیسی گفت: امروز خواست شهدا و مردم انقلابی ماندن و انقلابی بودن است و اقتضای انقلابی بودن این است که انقلابی اندیشیده و عمل کنیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مهم نیست کار‌ها به نام چه کسی تمام شود، مهم این است که کار‌ها با اخلاص انجام شود تا گشایش‌ها به وجود آید و همه این‌ها به نام انقلاب اسلامی و شهدا تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه همه ما سرباز انقلاب هستیم، اضافه کرد: مسوولان نیز باید نگاه شان این گونه باشد و موانع را با اخلاص و جدیت برطرف کنند؛ ما معتقداتمان، رهبری و شهدا هستند.

آذربایجان شرقی باید به یک کارگاه عظیم تبدیل شود

آقای رئیسی گفت: مواردی که آقایان در شورای اداری مطرح کردند، بسیار از این‌ها جزو مصوبات سفر است و مواردی که در مصوبات نبود، مسوولان با قید اولویت بنویسند تا در فهرست اقدام قرار گیرد؛ باید در آذربایجان شرقی همه جا کار شود و این استان یک کارگاه عظیم شود.

وی افزود: اعتبارات طرح‌های مصوب سفر را سریعا اختصاص دهند و استاندار نیز پیگیری کند؛ باید در استانی که در خیلی از کار‌ها پیشتاز است، اقدامات بزرگی رقم بخورد؛ معدنی که من رفتم می‌تواند توسعه پیدا کند، کارخانه خودروسازی که امروز در جلفا بازدید کردم، حداقل سه برابر ظرفیت فعلی توان تولید دارد.

رئیسی تشریح کرد: راه آهن میانه - تبریز کار‌های خیلی کمی برای اتمام دارد که باید با اقدام سریع انقلابی به اتمام برسد؛ طرح ۲۰ ساله‌ای داریم که دچار فرسودگی شده است.

رئیس جمهور در مورد مسایل فرهنگی نیز با بیان اینکه هویت آذربایجان شرقی فرهنگی است، گفت: فرهنگ اصیل، غیرتمندانه و ایثارگرانه همواره باید حفظ شود که بخشی از نقشه مهندسی فرهنگی است.

وی با اشاره به وجود دانشگاه‌های بزرگ و حوزه علمیه معتبر در آذربایجان شرقی اضافه کرد: ما همواره در حوزه‌های علمیه اساتید و مراجع بزرگی داشته ایم که از این خطه برخاسته بودند.

رئیس دولت سیزدهم در ارتباط با تولید دانش بنیان با تاکید بر اینکه شرکت‌های دانش بنیان باید دو برابر شود، گفت: اگر کار دانش بنیان توسعه یابد، صنایع کشاورزی، صنعت از منافع آن برخوردارمی شوند.

رئیسی با تاکید بر اینکه باید در کار‌های اساسی مستقل باشیم، افزود: آذربایجان شرقی می‌تواند کار دانش بنیان انجام دهد و دانش باید تبدیل به کار دانش بنیان شود و این نیاز به صدور بخشنامه ندارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه فقر محصول بی عدالتی اقتصادی و اجتماعی است، تشریح کرد: ما اگر بخواهیم فقر را ریشه کن کنیم، راه حل اساسی آن بسط دادن عدالت اجتماعی است؛ عدالت اجتماعی یعنی تقسیم ظرفیت‌ها تا اینکه همه افراد از امکانات بهره‌مند شوند.

وی تاکید کرد: مدیران باید بیشتر از مردم خودشان را مسوول بدانند و خدمتی که می‌کنند برای جلب رضای خدا و شادی دل مردم باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)