• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۲۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

مدیرعامل پرسپولیس: این لیگ پر از تناقض است

رضا درویش با انتقاد از فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه تراکتور در‌ برگزاری بازی، عذرخواهی آنها از اعضای تیم به علت اتفاقات ورزشگاه تبریز و صدور رای منصفانه را در این زمینه خواستار شد.

مدیرعامل پرسپولیس: این لیگ پر از تناقض استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ رضا درویش در رابطه با اتفاقات بازی با تراکتور گفت: اصلا نمی‌دانیم از چه کسانی باید شاکی باشیم. برگزار کننده سازمان لیگ است و آنها هستند که باید در مورد صفر تا صد این موضوع، مسئولیت قبول کنند. از طرف دیگر باشگاه تراکتور و هیئت فوتبال استان میزبان، بیایند توضیح دهند که چرا این اتفاقات وحشتناک که ممکن بود به قیمت جان یک یا چند نفر تمام شود رخ داد؟ مگر غیر از این است که ما باید از فوتبال لذت ببریم؟ پس چرا تماشاگران میزبان بازی را با جنگ اشتباه گرفته بودند؟ آن هم جنگ یک‌طرفه‌ای که پرسپولیس فقط سنگ می‌خورد و ناظر و مسئولان برگزاری باید پاسخ دهند چرا با وجود مشاهده این شرایط اجازه شروع و ادامه بازی را دادند؟

مدیرعامل پرسپولیس گفت: طبق مقررات باید ۳۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شد، ابتدا مسئولان برگزاری توضیح دهند آیا این تعداد تماشاگر ۳۰ درصد ورزشگاه بود؟ اگر یک نفر حاضر شد بگوید این ۳۰ درصد رعایت شده است دیگر هیچ خواسته‌ای نداریم. آیا ۵۰ درصد بود؟ آیا حتی ۷۰ درصد بود؟ نزدیک به صددرصد استادیوم پر شده بود. چرا این تعداد تماشاگر به ورزشگاه آمده بود؟

درویش با اشاره به مسئولیت‌های دیگر سازمان لیگ اضافه کرد: مسئولین برگزاری بازی وقتی با این شرایط روبرو شدند چرا اجازه برگزاری بازی را دادند؟ چرا به داور اجازه داده شد سوت شروع بازی را بزند؟ می‌‌توانستید بگویید شرایط برگزاری بازی وجود ندارد و بازی برگزار نمی‌شود مگر شرایط مناسب برگزاری بوجود آید و یا حتی بازی از ابتدا لغو می‌شد. از ابتدا مشخص بود که بازی تحت کنترل شما نیست.

وی گفت: موضوع بسیار مهم دیگر، سلامتی و جان بازیکنان و کادر فنی تیم پرسپولیس بود. چه کسی مسئول اتفاقات ورزشگاه تبریز است؟ اگر بدتر از این اتفاقات رخ می‌داد چه کسی جواب می‌داد. تخلف و ناکارآمدی مسئولین برگزاری یکی‌، دو تا نیست. ابتدا شما نتوانستید طبق مصوبه‌ای که وجود داشته عمل کنید. شما گفتید ۳۰ درصد اما سه برابر آن تماشاگر به ورزشگاه آمده است. این اولین ناتوانی. ناتوانی دوم اینکه وقتی شما با این شرایط روبرو شدید می‌توانستید بازی را برگزار نکنید اما از این کار هم خودداری کردید. ناتوانی سوم که خیلی برای من عجیب است، وقتی شما می‌بینید که تیم من کلی سنگ خورده و همه چیز از شرایط عادی خارج شده و تمرکزش را از دست داده، دوباره اصرار بر برگزاری بازی دارید. فقط برای اینکه بر روی ناکارآمدی و ضعف خود سرپوش بگذارید. این واقعا نابخشودنی است. شما به جای اینکه اشتباه خود را بپذیرید اصرار بر تکرار آن داشتید.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: شما می‌دانستید مقررات چه می‌گوید، در باز‌ی‌ای که این همه سنگ‌پراکنی شد، این همه به کادر فنی و بازیکنان ما حمله شد و جان آنها به خطر افتاده بود، اصرار بر برگزاری می‌کنید! به چه قیمتی؟ فقط به این دلیل که گزارش عملکرد بدهید که ما بازی را برگزار کردیم.

درویش گفت: از مدیرعامل باشگاه تراکتور هم تعجب می‌کنیم. آقای سهرابی عزیز کل ایران بازی را دیدند و فهمیدند مشکلات از کجا شروع شده؛ آن وقت شما می‌گویید بازیکنان پرسپولیس باعث تنش شدند؟ سرمربی ما از لحظه ورود به استادیوم فحش شنیده و سنگ به سویش پرتاب شده که واقعا باید پرسید چرا؟! بعد از آن هم باران سنگ سمت بازیکنان ما آمده که خدا رحم کرده به سر کسی نخورده است. آقای سهرابی خودتان هم می‌دانید که سرمربی و کاپیتان تیم شما بعد از نیمه‌تمام ماندن بازی میکروفون دست گرفته‌اند و از هواداران‌تان خواسته‌اند اگر رفتارشان ادامه داشته باشد رای به پیروزی پرسپولیس می‌دهند ولی باز هم این تنش‌ها روی سکوها ادامه داشته است.

او گفت: آقای سهرابی گفته‌اند که امنیت ورزشگاه بعد از دقایقی برقرار شده؛ حالا ما سوال داریم که این چه امنیتی است که وقتی می‌خواهند سرمربی ما را از جایگاه ویژه به رختکن بیاورند آن هم در شرایطی که مهدی کیانی و چند مامور نظامی در کنارش هستند باز هم سمت‌شان سنگ و صندلی و اشیا مختلف پرتاب می‌شود؟ ما که از خودمان حرفی نمی‌زنیم و فیلم این اتفاقات در تمام رسانه‌ها و تلویزیون پخش شده است. خواهشاً اینقدر راحت حقایق را وارونه جلوه ندهند و به جای فرافکنی به دنبال اصلاح رفتار تماشاگران خودشان باشند.

وی در ادامه با اشاره به ضعف سازمان لیگ در اتفاقات هفته‌های گذشته گفت: این لیگ پر از تناقض است، ظاهرا این تناقض‌ها خیلی هم عادی شده است. در همین هفته‌ در یک ورزشگاهی صددرصد تماشاگر حضور پیدا می‌کند و در یک ورزشگاه دیگر و در بازی یک تیم کم ‌طرفدار و در همین پایتخت، بازی تیم پیکان را بدون تماشاگر برگزار می‌کنید. هفته قبل در سیرجان اجازه حضور تماشاگران ما را نمی‌دهید اما دیروز صددرصد ورزشگاه پر می‌شود.

وی گفت: سوال من این است که چرا اجازه نمی‌دهید در سیرجان که کوچکترین مشکلی نداشته و‌ همیشه امنیت کامل داشته، تماشاگر ما بیاید و بعد این هفته صددرصد ورزشگاه پر می‌شود. دارم بدبین می‌شوم که آیا رفتارهای سازمان لیگ بی‌طرفانه است. در هفته‌ای که تیم من نیاز به حمایت تماشاگر دارد و میزبان هم هستیم بازی را بدون تماشاگر می‌کنید ولی هفته بعد که مشخص است اجازه نمی‌دهند هوادار پرسپولیس به ورزشگاه بیاید و اصلا جرات ‌نمی‌کند از ترس جانش به ورزشگاه بیاید، می‌گویید با ۳۰ درصد بعد ۱۰۰ درصد ورزشگاه پر می‌شود. شما خودتان را جای من بگذارید. آیا واقعا می‌گویید هیچ قصد و غرضی در این تصمیمات نیست؟ هیچ پشت پرده‌ای ندارد؟ بدبین نمی‌شوید از این همه تناقض و می‌گویید همه این‌ها اتفاقی است. دو‌ حالت دارد؛ یا خیلی ناتوان هستید در برگزاری مسابقات یا سوء نیتی وجود دارد.

درویش گفت: این فوتبال تمام می‌شود، این بازی‌ها برگزار می‌شود، ولی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ یک مسوولیت مهم دارند، از نظر‌ من این موضوع بالاتر از همه موضوعات است و آن هم حفاظت از جان انسانهاست که شما دیشب نتوانستید این مهم را انجام دهید و جان تمام اعضای تیم من در خطر جدی قرار داشت. شما حتی جان بازیکنان تیم تراکتور را در خطر انداختید.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: ما از این پرونده به راحتی نمی‌گذریم، تا مطمئن نشویم که قضاوت عادلانه‌ای در رابطه با ما در‌این پرونده نمی‌شود، کوتاه نمی‌آییم و یقین داشته باشید که تا آخر این‌ موضوع را پیگیری می‌کنیم. طرف ما باشگاه تراکتور نیست، طرف ما سازمان لیگ و فدراسیون است، دیگر این بار‌ نمی‌توانند بهانه بیاورند، مسوول صفر تا صد تمام این اتفاقات برگزار کننده مسابقه بوده است و تا زمانی که مطمئن نشویم که صددرصد حقوق باشگاه رعایت شده ما این پرونده را ادامه می‌دهیم.

وی ادامه‌ داد: باشگاه تراکتور، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال حتما باید از اعضای تیم ما عذرخواهی و دلجویی کنند که جانشان را در این شرایط به خطر انداختند. اگر این کار را نکنند لازم‌ باشد در‌ هر مرجعی این پرونده را پیگیری می‌کنم و ثابت می‌کنم که اینجا چه اجحاف بزرگی در حق بازیکنان و کادر ما صورت گرفته است. این پرونده هم مانند اتفاقات بازی با سپاهان نشود که ما میهمان بودیم و هواداران آن تیم مشکلات و‌ حواشی را برای ما بوجود آوردند و بعد ما از میزبانی محروم شدیم. مطمئنا اگر پارسال هم بودم به آن‌حکم هم تن نمی‌دادم. فدراسیون فوتبال باید حتما تمام حقوق پرسپولیس را بدهد و رای عادلانه صادر شود و حتما از اعضای تیم ما دلجویی شود که با بی‌تدبیری جان آنها را به خطر‌ انداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
گل گفتی
یه چیز دیگه،اگر استفاده از بازیکن گابنی غیر قانونی بوده، پس بازی کردن دو بازیکن سرباز استقلال هم غیر قانونی بوده، و نتایج باید سه بر صفر بشه.
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)