• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۹۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
قم » سیاسی
خطیب جمعه قم؛

رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی به نابودی نزدیک است

امام جمعه قم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به این که حرکت‌های سازشکارانه راه به جایی نمی برد، گفت: در سایه مقاومت و ایستادگی ملت فلسطین رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری به نابودی نزدیک شده است.

رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی به نابودی نزدیک استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم با گرامیداشت روز قدس و قدردانی از حضور مردم قم و ملت ایران اسلامی برای حضور باشکوه در این مراسم، گفت: دشمن برنامه ریزی زیادی برای ناامیدی و شرکت نکردن مردم در راهپیمایی روز قدس انجام دادند که به برکت خون شهدا، با وجود تمام مشکلات سختی‌ها این مراسم با حضور حداکثری برگزار شد.

وی ادامه داد: مردم ایران اسلامی به یک سلسله مسائل در انقلاب اسلامی اعتقاد قلبی دارند و پیمان ناگسستنی با رسول الله، اهل بیت (ع)، حضرت امام (ره) و خون پاک شهدا بسته اند و با تبلیغات رسانه‌ای و فضای مجازی این اعتقاد را تغییر نمی‌دهد.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه عده‌ای در خصوص روز قدس و حمایت از آرمان فلسطین شبهه ایجاد می‌کنند، افزود: مبنای حمایت و برگزاری راهپیمایی روز قدس بر اساس آموزه‌های اسلامی است و حتی عقل نیز به ما می‌گوید از قبله اول مسلمانان دفاع کنیم و با مردم مظلوم فلسطین همدردی نماییم.

خطیب جمعه قم با بیان اینکه انتظار از مسلمانان این است که روز قدس را جدی بگیرند، گفت: این راهپیمایی به عنوان عمل صالح محسوب می‌شود و همه بدانند هر کس قدمی در این راه بردارد با هر قدمی دشمن بیشتر عقب می‌نشیند و به نابودی نزدیک‌تر می‌شود.

آیت الله حسینی بوشهری با انتقاد از سازش و همراهی تعدادی از کشور‌ها در قالب قراداد‌های مختلف با رژیم صهیونیستی، گفت: طرح معامله قرن، طرح آبراهام و کنفرانس نقب با حضور این کشور‌ها طرح‌های خنده آوری است که پیامد این اتفاقات روزی گریبان خود آنان را می‌گیرد.

خطیب جمعه قم با اشاره به اینکه آینده امیدوار کننده‌ای در پیش روی ملت فلسطین قرار دارد، گفت: مردم فلسطین در مقاومت بیش از ۷۴ ساله خود روزگاری با سنگ مبارزه می‌کردند، اما با حضور حاج قاسم‌ها پس از ۴۰ سال نهضت‌های مقاومت فلسطین به موشک‌های نقطه زن و پهپاد مجهز هستند.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: در طول چند دهه گذشته دنیا اجازه نداده است مظلومیت فلسطین جنایت‌های رژیم صهیونیستی در قالب هنر و تصویر انعکاس یابد که امروز ضرورت و اهمیت نمایش و به تصویر کشیدن مظلومیت فلسطین و جنایت‌های صهیونیست‌ها دو چندان شده است.

وی در هشداری به کشور‌های غربی و رژیم صهیونیستی، گفت: پای این رژیم منحوس را غربی‌ها به منطقه باز کردند و اگر روزی در منطقه اتفاقی بیفتد و رژیم صهیونیستی کاری صورت دهد سیل حملات کوبنده همه شما را خواهد گرفت.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به راهکار جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسئله فلسطین، گفت: بر اساس پیشنهاد رهبر انقلاب راه حل فلسطین و قدس همه پرسی با حضور همه فلسطینیان است که نتایج آن مورد قبول همه دولت‌ها است.

خطیب جمعه قم با تاکید اینکه ملت ایران در کنار ملت فلسطین ایستاده است، افزود: گروه‌های مقامت و مردم فلسطین نباید از مقاومت دست بردارند و با مقاومت و شجاعت می‌توانند قدس را پس بگیرند.

خطیب جمعه قم گریزی به ناامنی ها و انفجار‌های پی در پی در افغانستان زد و گفت: هیئت حاکمه افغانستان باید حافظ مردم سنی یا شیعه افغانستان باشد و معنا ندارد در حادثه‌های مختلف ۳۰ یا ۶۰ نفر از مردم در اثر انفجار جان خود را از دست دهند.

وی ادامه داد: هیئت حاکمه افغانستان وظیفه دارد که از بروز ناامنی در این کشور جلوگیری کندچرا که ادامه دار شدن این سلسله انفجار‌ها باعث خارج شدن مدیریت و اداره اوضاع این کشور از دست حاکمان این کشور خواهد شد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با دانشجویان و شکل گیری نظم جدید در دنیا گفت: دوران دو قطبی یا تک قطبی تمام شده است و همه مسئولان، نخبگان و مردم با نگاه عمیق به جنگ اوکراین و اوضاع دنیا باید برای نقش آفرینی در نظم آینده دنیا آماده شوند.

امام جمعه قم در بخشی از خطبه‌های اول در خصوص ضرورت توجه به مطالبات مردم و پذیرش اشتباهات در میان مسئولان بر اساس تعالیم اسلامی، گفت: مسئولان کشورمان اگر در زمینه فرهنگی، اجتماعی یا اقتصادی اشتباهی مرتکب شدند آن را با ملت در میان بگذارند و از مردم عذر خواهی کنند.

وی همچنین اضافه کرد: عذر خواهی کردن از مردم نه تنها چیزی از مقام مسئولان کم نمی‌کند بلکه مقام و عزت آنان را نزد مردم بیشتر می‌کند.

خطیب جمعه قم در پایان خطبه‌های خود روزکارگر و خلیج فارس و معلم را گرامیداشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)