• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۱۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
زالی در حاشیه بازدید از نمایشگاه «سرو سلامت»:

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، راه میانبر به سوی دانشگاه نسل سوم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را، راه دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و راه میانبری برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست.

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، راه میانبر به سوی دانشگاه نسل سومبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علیرضا زالی در حاشیه بازدید از نمایشگاه «سرو سلامت» گفت: با توجه به سیاست دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص گسترش دستاورد‌های پژوهشی و حرکت به سمت خوداتکایی علمی و همزمان با ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی، تعدادی از محصولات دانش بنیان که با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان تحت حمایت دانشگاه تولید شدند، رونمایی شد.

وی از رونمایی ۲۰۰ محصول فناورانه از ۵۰ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نمایشگاه خبر داد و افزود: این محصولات شامل تولیدات غذایی با بهره گیری از روش‌های نوین صنعت غذا، تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی، تجهیزات دندانپزشکی، نرم افزار‌های سلامت محور و استفاده از ظرفیت‌های نوین در زمینه سلول‌های بنیادی، شبیه‌ساز‌ها و قرنیه مصنوعی می‌شود که به طور کامل در داخل کشور و بر اساس دانش بومی تولید شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: خوداتکایی در تولیدات بومی منجر به افزایش دسترسی و صرفه جویی ارزی در کشور خواهد شد، به عنوان مثال تولیدات دو شرکت دانش بنیان در حوزه دندانپزشکی، صرفه جویی ۱۰ میلیون دلاری در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۰ را به دنبال داشت.

دکتر زالی گفت: بسیاری از محصولات دانش بنیان تولید این شرکت‌ها مشابه خارجی ندارند.

وی در خصوص نحوه همکاری دانشگاه با شرکت‌های دانش بنیان، افزود: پس از بررسی و ارزیابی ایده این شرکت‌ها، با حمایت‌های مادی و دانشی دانشگاه، ایده به محصول تبدیل می‌شود. حمایت روز افزون از شرکت‌های دانش بنیان، راه رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و راه میانبری برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه توانمندی، شایستگی و لیاقت‌های علمی و حرفه‌ای خود را به نمایش گذاشته‌اند و بیش از هر زمان دیگری باید فضار را برای رشد این شرکت‌ها فراهم کنیم.

وی فاصله میان ایده تا محصول برخی از شرکت‌های دانش بنیان را کمتر از یک سال اعلام کرد و گفت: شتاب خوبی در تولید محصولات فناورانه برقرار است و بر این اساس در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید به سمت ایجاد ظرفیت‌های بیشتر در این زمینه حرکت کرد.

فعالیت ۱۲۸ شرکت دانش بنیان در مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه یکی از اهداف این دانشگاه را حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، توسعه کارآفرینی و پژوهش‌های محصول محور دانست و گفت: بر این اساس ۱۲۸ شرکت دانش بنیان در مراکز رشد دانشگاه مستقر بوده که با فعالیت بیش از هزار پژوهشگر، ۲۰۵ محصول تجاری شده را به بازار معرفی کرده است.

وی افزود: در این نمایشگاه که همه ساله به مناسبت ایام دهه مبارک فجر برگزار می‌شود، از ۵۰ شرکت منتخب دانش بنیان مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای عرضه محصولات دعوت می‌شود.

دکتر زرقی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تولیدات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محقق می‌شود، ادامه داد: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه، سال آینده به بهره برداری می‌رسد و انتظار می‌رود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان دیگر به ناوگان شرکت‌های دانشگاه افزوده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی سمنان برای اجرای مانور زلزله فرضی
دانش آموز دیروز تا دانش آموز امروز
بازگشت به اساسنامه، کلید تحقق اهداف توسعه‌ای بخش معدن
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
بیرجند سومین مرکز استان سرد کشور
۱۳ آبان در اردبیل؛ نمایش اتحاد ملی و بصیرت نسل جوان
آغاز کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد
استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگران دانشگاهی در تصمیمات محیط زیستی
۶۷ درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است
دعوت جودوکاران نونهال زنجانی به اردوی تیم ملی جودو
استاندار تهران در راه بهارستان 
ادامه اختلال در پرواز‌های فرودگاه بندرعباس با کاهش دید افقی
پیشتازی بوتان و آیزوفید در عرضه‌های صادراتی بورس انرژی
اجرای مرحله «معاملات پایانی» در بورس تهران از ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تأکید بر همکاری بانک‌های ایلام در پرداخت تسهیلات
تعلیق و توقف ۲۱ نماد بورسی به علل نظارتی
آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش اصفهان
آغاز چهارمین اردوی تیم ملی قاریان نوجوان (اُسوه) از امروز
آسفالت ریزی میدان ورودی بویین میاندشت از سمت شمال شهر
پیشرفت ۷۰ درصدی زیرگذر محور شهرکرد–شلمزار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)