• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۸۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

عدالت در تحقیق، محور اصلی داوری مقالات ارسالی به جشنواره رازی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، عدالت در تحقیق را محور اصلی داوری مقالات ارسالی به جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی دانست.

عدالت در تحقیق، محور اصلی داوری مقالات ارسالی به جشنواره رازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، «یونس پناهی» در دومین نشست هیئت اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با تاکید بر عدالت در تحقیق و پژوهش گفت: مرحله داوری مقالات پژوهشی در سه کمیته بالینی، علوم پایه و ابدعات، اختراعات و فناوری باید با تاکید بر اصل عدالت انجام شود هر چقدر انتخاب‌های نهایی بر مبنای شاخص‌ها باشد به عدالت بیشتر نزدیک می‌شویم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، افزود: باید به مقاله‌ای که برای رفع مشکلات جامعه و پاسخگوی نیاز‌های روز است، توجه ویژه‌ای کرد.

«محمدرضا منظم» رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و دبیر هیئت اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی رازی نیز با اشاره به ثبت‌نام ۸۸۳ نفر در جشنواره رازی گفت: استقبال دو برابری شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره نسبت به سال گذشته مسئولیت مضاعفی را بر دوش تیم داوری در سه کمیته تخصصی ایجاد کرد با این وجود داوران با تعهد و وفاداری به شاخص‌ها ارزیابی کردند.

وی افزود: از میان ۸۸۳ ثبت نام انجام شده، ۴۸۴ پرونده کامل به دستمان رسید که در نهایت کمیته ابداعات، اختراعات و نوآوری ۲۹ پرونده کامل، کمیته بالینی ۱۰۷ پرونده کامل و کمیته علوم پایه پزشکی بالغ بر ۳۴۸ پرونده کامل را بررسی و ارزیابی کردند.

منظم، تعداد برگزیدگان حقیقی این دوره از جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی را ۱۴ نفر اعلام کرد و افزود: گروه داوران کمیته ابدعات، اختراعات و نوآوری دو نفر را در بخش دارو و تجهیزات پزشکی، کمیته بالینی ۶ نفر، کمیته علوم پایه ۶ نفر را به عنوان برگزیده بیست و هفتمین جشنواره رازی انتخاب خواهند کرد و در روز برگزاری جشنواره ضمن اهدای لوح تقدیر جوایزی نیز به برگزیدگان اعطا خواهد شد.

«ناصر سیم فروش» رئیس هیئت اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی رازی نیز با اعلام اینکه از ۲۳ برگزیده حقوقی در این دوره از جشنواره رازی قداردانی خواهند شد، گفت: سه دانشگاه علوم پزشکی برتر معرفی می‌شود که از هر گروه یک برگزیده بر مبنای شاخص‌های ترکیبی تحقیقات و فناوری خواهیم داشت، ۶ مرکز تحقیقاتی، ۴ کمیته تحقیقات دانشجویی، ۲ نشریه فارسی و انگلیسی و یک سازمان حامی که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگروه تشکیل شده است، معرفی خواهد شد.

وی افزود: همینطور امسال در این دوره از جشنواره برای نخستین بار ۴ مرکز رشد برتر را به صورت مجزا معرفی خواهیم کرد؛ به این ترتیب ۲۳ برگزیده در بخش حقوقی خواهیم داشت ضمن اینکه از برترین‌های بخش حقوقی در روز برگزاری جشنواره رازی با اهدای لوح قدردانی خواهد شد.

بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی ۲۵ بهمن در محل همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی و با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزیر بهداشت و دیگر مسئولان عالی‌رتبه حوزه سلامت کشور برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)