• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۹۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
کردستان » سیاسی

آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کردستان برگزار شد

مراسم معارفه و تکریم بازرس کل استان کردستان باحضورمعاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشورامروز در سنندج برگزار شد.

آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کردستان برگزار شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری صبح امروز دراین آئین با بیان اینکه مسئولان ارشد و مقامات اگر مواظب خود نباشند و فسادی ایجاد کنند تبدیل به یک شبکه گسترده می‌شود، گفت: ایجاد شبکه‌های فساد ناشی از فساد مسوولان ارشد است و فساد‌های سیستمی به اعتماد اجتماعی آسیب میزند.

حجت الاسلام عرب انصاری افزود: ما دارای نظامی هستیم که این نظام طهارت ذاتی دارد و این ذات پاک نباید خدشه‌دار شود و مسئولان نظام باید با توجه به شأنیت نظام وارد سیستم‌های اجرایی شوند و خدمت کنند.

وی با اشاره به اینکه قرارگیری فردی فسادستیز در راس قوه مجریه یک اتفاق بسیار مبارکی است، گفت: آیت الله رئیسی در زمان سکانداری دستگاه قضا به گلوگاه‌های فساد حمله کرد.

وی افزود: معیشت مردم از مهمترین اولویت‌ها است، و امروز با توجه به وحدتی که در بین سه قوه شکل گرفته، امیدواریم شاهد تحولات مثبت و بزرگ در کشور باشیم.
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشورگفت: نقاط فساد، راه‌های مقابله با آن در قالب کتابی تالیف شده و در اختیار نهاد ریاست جمهوری قرار گرفته است، وبه استانداران نیز تحویل داده خواهد شد.

حجت الاسلام محمد مهدی عرب انصاری کردستان را استان مهرورزی، علم، ادب و فرهنگ، مردم صمیمی و با فضیلت دانست، وگفت: وحدت بین مسئوولان و قضاوت درست و دلسوزی مسئولان نسبت به مردم از شاخص‌های مهم در این استان است.

وی با اشاره به اینکه فساد و گناه گاهی تبدیل به ویروسی می‌شود که تکثیر می‌کند و ما از این تکثیر به عنوان فساد سیستمی تعبیر می‌کنیم، گفت: در نهج البلاغه حضرت علی علیه السلام ۱۴۵ نکته در مورد مبارزه با فساد را مورد اشاره و تاکید قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پور ذهبی نماینده، ولی فقیه در استان کردستان هم در این مراسم با بیان اینکه بازرسی و نظارت موجب تقویت و ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی می‌شود، گفت:جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی به نفع امیال شخصی و خانوادگی از نکات مهمی است که در جریان نظارت و بازرسی باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس‌کل دادگستری کردستان هم با بیان اینکه منکر وجود فساد در استان نیستیم گفت: در برخی مقاطع چنین مطرح شد که در کردستان فساد بی‌داد می‌کند که این موضوع غیرواقعی است.

حجت‌الاسلام سید حسین حسینی اضافه کرد: با فساد و مفاسد در کردستان به جد برخورد می‌شود و در این راستا پرونده‌هایی هم تشکیل شده است.

ابراهیم زارعی معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان هم در این جلسه افزود: آموزش کارکنان و مدیران از مولفه‌های بسیار مهمی است که نقش برجسته در کاهش تخلفات دارد چرا که بسیاری از مشکلات به واسطه عدم آگاهی پیش می‌آید.

ماموستا قایق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری خواستار افزایش نظارت‌ها شد و گفت: این مهم در توسعه کشور و افزایش اعتماد مردم بسیار حائز اهمیت است.

در پایان این مراسم با حکم حجت‌الاسلام حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن تجلیل از خدمات حسین مرادی وحدت بازرس پیشین ‌کل استان ، عیسی هواسی به‌عنوان بازرس‌ جدیدکل استان کردستان منصوب  شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)