• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۰۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
خوزستان » اقتصادی
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی :

شیرین سازی آب دریا در ماهشهر صرفه اقتصادی ندارد

آب دریا در منطقه ماهشهر و بندر امام آلوده است و تیم کارشناسی اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریا اذعان داشتند این کار در منطقه صرفه اقتصادی ندارد .

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ - نماینده بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام‌خمینی در مجلس شورای اسلامی گفت: آلودگی حاصل از صنایع پتروشیمی بخش صیادی، دامداری و کشاورزی در منطقه را با مشکل مواجه کرده است لذا حداقل حق مردم شهرستان از وجود این صنایع در منطقه، اولویت داشتن نفرات بومی در جذب نیرو و استخدام است.شیرین سازی آب دریا در ماهشهر صرفه اقتصادی ندارد

 حبیب آقاجری در نشست خبری با اصحاب رسانه بندر ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) با تاکید بر اولویت نیرو‌های بومی در بحث استخدام صنایع اظهار داشت: حدود ۳۰ هزار شاغل در صنایع پتروشیمی بندر ماهشهر وجود دارد که ۱۹ درصد از این تعداد، بومی شهرستان هستند که عدد بسیار کمی است.

وی با اشاره به حضور نیرو‌های بومی کارآزموده و متخصص در شهرستان اضافه کرد: با توجه به اینکه صنایع پتروشیمی، دریا را آلوده و صیادی و دامداری را تعطیل و کشاورزی را نیز با مشکل مواجه کرده، حق مردم بندر ماهشهر و بندر امام خمینی است که اولویت استخدام با آن‌ها باشد.

نماینده بندر ماهشهر و بندر امام‌خمینی (ره) در ادامه اظهار داشت: برای افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان بندر ماهشهر از ۱۶۸ تخت به ۳۲۷ تخت ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است همچنین تجهیزات پزشکی، چون سه دستگاه سی. تی. اسکن برای بیمارستان بندر ماهشهر و دستگاه رادیولوژی دیجیتال برای بیمارستان راه زینب بندر امام‌خمینی (ره) تامین شد.

وی افزود: مجوز احداث درمانگاه تامین اجتماعی در شهر چمران نیز اخذ شده است همچنین با پیگیری انجام شده درمانگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی شهر چمران نیز به بهره‌برداری رسید.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به احداث آزمایشگاه سلولی مولکولی بیمارستان صنایع پتروشیمی گفت: جواب تست‌های پی. سی. آر در شهرستان بعضا با چند روز تاخیر به دست مردم می‌رسید که با پیگیری انجام شده، این آزمایشگاه در بیمارستان صنایع پتروشیمی به بهره‌برداری رسید.

آقاجری همچنین گفت: با پیگیری امام جمعه شهرک طالقانی، بنیاد برکت قرار است درمانگاهی در این شهرک احداث کند و مقرر شد زمین این درمانگاه از سوی شبکه بهداشت و درمان در اختیار بنیاد برکت قرار گیرد تا کار احداث این درمانگاه آغاز شود.

وی در خصوص مشکلات آب‌وفاضلاب بندر ماهشهر و بندر امام‌خمینی نیز اظهار داشت: تاکنون سه هزار میلیارد ریال برای فاضلاب بندر ماهشهر و بندر امام بودجه مصوب شده است ضمن اینکه تلاش می‌شود اعتبار دیگری برای تکمیل شبکه فاضلاب بندر ماهشهر و بندر امام و آغاز احداث شبکه فاضلاب شهرک طالقانی و چمران تامین شود.

آقاجری در خصوص طرح شیرین‌سازی آب دریا نیز گفت: دریا در منطقه ماهشهر و بندر امام آلوده است و تیم کارشناسی که برای بررسی اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریا به منطقه سفر کردند اذعان داشتند این کار در منطقه صرفه اقتصادی ندارد لذا پیگیر حل مشکل آب این شهرستان از طریق انتقال آب از پشت سد کوثر هستیم.

وی با تشریح اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی این شهرستان نیز گفت: اگر زمین کشاورزی فاقد زهکش باشد، زمین به شوره‌زار تبدیل خواهد شد. زهکشی زمین‌های چمران برای کشاورزان به یک معضل تبدیل شده بود که با پیگیری انجام شده و با کمک صنایع پتروشیمی و جهاد کشاورزی استان خوزستان، احداث زهکش برای زمین‌های کشاورزی ساحل سمت چپ رودخانه جراحی آغاز شده است.

آقاجری در خصوص اقدام انجام شده برای ترمیم جاده‌های روستایی بندر ماهشهر گفت: اعتبار خوبی از سوی وزارت نفت، صنایع پتروشیمی و منابع ملی برای ترمیم و آسفالت جاده‌های روستایی مقطوع به دب‌امیر، گرگر به گمبزون و بنیوار به هدامه مصوب شده است و برخی از طرح‌های بهسازی جاده‌های روستایی مذکور آغاز شده و برخی در مرحله انتخاب پیمانکار هستند.

نماینده بندر ماهشهر و بندر امام در رابطه با اقدامات انجام شده برای ایجاد اشتغال در منطقه نیز گفت: مجتمع پتروشیمی الماس بندر ماهشهر کلنگ‌زنی شده و به‌زودی کار احداث آن آغاز خواهد شد. با آغاز به کار این پروژه حداقل چهار هزار نفر مشغول به کار خواهند شد.

وی در ادامه بر راه‌اندازی مجدد قطار بندر ماهشهر-بندر امام- تهران-مشهد تاکید کرد و گفت: مشکل اصلی این قطار، نبود مسافر به دلیل شرایط کرونایی است لذا پیگیری برای راه اندازی این قطار حداقل با یک واگن مسافری در حال انجام است.

نماینده بندر ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) همچنین با بیان اینکه این شهرستان فاقد یک ورزشگاه مناسب است گفت: با پیگیری انجام شده احداث یک ورزشگاه ۱۵ هزار نفری در بندر ماهشهر با مشارکت صنایع پتروشیمی و وزارت ورزش و جوانان همچنین اعتبارات استانی مصوب شده است.

وی ادامه داد: مکان احداث این ورزشگاه در کنار دریاچه نمک بندر ماهشهر که امکان دسترسی مناسب به شهر، فرودگاه و شهر‌های اطراف را دارد، جانمایی شده و به زودی کلنگ‌زنی خواهد شد.


بیشتر بخوانید : توسعه زیرساخت‌های ماهشهر نیازمند اعتبارات بیشتر


بندر ماهشهر در ۱۰۰ کیلومتری اهواز و در جنوب خوزستان واقع است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم بسیج همه ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در خدمت‌رسانی به زائران اربعین
۳۰ درصد منابع بانکی کشور در اختیار بانک‌های خصوصی است
کمینه و بیشینه دمای بیست و سوم تیر ۱۴۰۵
پیوستن ۶ شرکت به جمع کارگزاران فن‌بازار ملی ایران
خوشه آرایی نخیلات در جهرم
استاندار کرمانشاه: راه‌آهن خسروی جز ۴ طرح اولویت‌دار ریلی کشور است
افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات شهرستان لیلان
زن؛ محور تداوم مکتب رهبر شهید و پرورش نسل آینده
فردا، پایان مهلت ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در استان فارس
در اطراف مرقد رهبر شهید ایران چه شخصیت‌هایی تدفین شده‌اند؟
تعیین تکلیف مشمولان طرح جوانی جمعیت در سمنان تا پایان تابستان
اعضای هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس مشخص شدند
تأکید بر استمرار برنامه‌های عفاف و حجاب در بوشهر
تقدیم پیام تسلیت درپی درگذشت امیر سابق قطر به سفیر قطر
میدان داری وارثان شهید رئیسعلی دلواری در میدان خیابان
اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویی با ۲۲ همت بودجه
تعیین اعضای هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس
پایان انتظار نایسر برای خدمات آزمایشگاهی
اصلاح طرح جدید تغذیه دانشجویی با نظر دانشجویان
رونمایی از مجموعه «حکمرانی دانشگاه کارآفرینانه؛ از نظریه تا عمل»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آیین بزرگداشت داماد رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)