• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶
سیاسی » انتخابات

برنامه جلیلی برای ایجاد «مدارس الگو» در کشور

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از برنامه اش برای اصلاح ساختار آموزشی و ایجاد «مدارس الگو» در مقاطع مختلف تحصیلی در دولت جهش و جهاد خبر داد.

برنامه جلیلی برای ایجاد «مدارس الگو» در کشورآقای سعید جلیلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص برنامه اش برای ایجاد نشاط آموزشی گفت: در هشت سال گذشته در کارگروه آموزش و پرورش در دولت سایه این موضوع را مفصل بررسی کردیم ما در وضع موجود در آموزش و پرورش به ستاد نپرداخته ایم و صرفاًَ به صف پرداخته ایم.
وی افزود: ما وضع موجود و وضع مطلوب مقاطع تحصیلی را بررسی کردیم و این که چگونه باید به وضع مطلوب برسیم، برنامه اصلاح نظام آموزشی را بر این اساس تدوین کردیم.
آقای جلیلی تاکید کرد: وضع مطلوب در مقاطع تحصیلی سه گانه این است که هم سخت افزار یعنی شرایط مدرسه و امکانات و هم نرم افزار اعم از کتب درسی، رویکرد آموزشی و مدیریت باید تحول اساسی یابد.
نامزد ریاست جمهوری گفت: در چارچوب این تحول مدارس ما به جای آن که بر محفوظات تمرکز داشته باشند باید بر تفکر و خلاقیت اتکاء کنند و مدارس به جای آن که از جامعه منفک و در خودشان باشند دانش آموزان را اجتماعی بار بیاورند و مهارت هایشان را افزایش دهند.
وی افزود: یکی از موضوعات بسیار مهم در آموزش و پرورش این است که بستر نظام تعلیم و تربیت بتواند استعداد و علایق دانش آموزان را شناسایی کند، رشد دهد و به کمال نزدیک کند.
آقای جلیلی گفت: مثلاً در عرصه ورزشی مأموریتی که برای فدراسیون دانش آموزی تعریف کردیم این است که بتواند از میان چند میلیون نفر، استعداد‌های لازم را در رشته والیبال کشف و غربالگری کند و اگر بخواهیم از برترین‌ها در تیم ملی استفاده کنیم از این مسیر به خوبی شناسایی و معرفی شوند.
وی افزود: این موضوع در عرصه‌های هنر، علمی و مهارت‌ها نیز صدق می‌کند.
نامزد ریاست جمهوری گفت: طراحی کرده ایم که مدرسه الگو داشته باشیم و این مدرسه صرفاً در تهران نخواهد بود بلکه تمام مدارس کشور بر این مبنا شکل می‌گیرند.
آقای جلیلی افزود: بررسی کردیم که اگر اکنون سرانه هر دانش آموز از بودجه آموزش و پرورش هشت میلیون تومان است که البته جای افزایش دارد و بیشتر هم جا دارد، اما می‌توان آن را به بهترین شکل استفاده کرد.
وی اضافه کرد: با این بهینه سازی در مصرف بودجه دانش آموزان در همه مناطق اعم از بشاگرد، پیرانشهر، خوزستان یا ترکمن صحرا می‌توانند از مدارسی با این چارچوب و الگو در نرم افزار، سخت افزار و مدیریت استفاده کنند.
آقای جلیلی همچنین در خصوص برنامه اش برای گسترش روابط دانشگاه و صنعت گفت: اگر برای خودمان مأموریت تمدنی تعریف کردیم، باید در این چارچوب برای دانشگاه و آموزش و پرورش نیز مأموریت تعریف شود.
نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد: دانشگاه‌های ما باید به بخش‌های مرتبط با صنعت، کشاورزی و عرصه‌های مختلف دولت متصل شوند.
وی گفت: معتقدیم اگر می‌خواهیم دانشگاه ارتقاء یابد، باید برایش هدف گذاری و مأموریت تعریف کنیم که مثلاً در زمینه ایجاد اشتغال یا ارزآوری چه نقشی می‌تواند ایفا کند و باید به آن هدف برسد.
آقای جلیلی افزود: اگر این هدف گذاری انجام شود پایان نامه ها، رساله‌های ارتقاء و متون درسی به موضوعاتی معطوف می‌شود که برای کشور، کاربرد و نتیجه داشته باشد.
وی گفت: با تحقق این هدف هیأت امناء دانشگاه‌ها فقط زینت المجالس نخواهد بود، بلکه کار جدی و تمام وقت می‌کنند تا با مشورت و سیاستگذاری دانشگاه‌ها را به اهداف و نتایج لازم برسانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)