• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹
یزد » اجتماعی
رئیس هیئت بازرسی استان یزد:

جرائم و تخلفات انتخاباتی را گزارش کنید

سید مسعود عظیمی: عموم مردم استان می‌توانند تخلفات انتخاباتی کاندیداها، مدیران و کارمندان دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی را به هیأت بازرسی انتخابات استان گزارش کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان یزد با بیان اینکه افراد قانون گریز مستعد قانونگذاری نیستند، اظهارداشت: به منظور کنترل حسن جریان انتخابات، اجرای صحیح قانون انتخابات و صیانت و حفاظت از آرای مردم، هیات بازرسی انتخابات در استان و شهرستان‌های تابعه تشکیل شده است.جرائم و تخلفات انتخاباتی را گزارش کنید


سید مسعود عظیمی با اشاره به ضرورت اخلاق مداری و رعایت قانون از جانب نامزد‌های انتخاباتی و طرفداران آن ها، گفت: نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری تا ساعت ۷ روز پنجشنبه و نامزد‌های انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا و هواداران آن‌ها تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه فرصت تبلیغات دارند، اما پس از این زمان اعلامی، هرگونه فعالیت و تحرک انتخاباتی ممنوع است.


وی به برخی از باید‌ها و نباید‌های فعالیت تبلیغاتی نامزد‌ها اشاره و تصریح کرد: استفاده از وسایل و امکانات وزارتخانه ها، ادارات، شرکت‌های دولتی و موسسات وابسته به دولت، شهرداری ها، شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نیز نهاد‌ها و موسساتی که به هر میزانی، از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، ممنوع است.


عظیمی، نوشتن یا اظهار مطالب خلاف واقع و نیز هتک حرمت و حیثیت نامزد‌های انتخاباتی را غیراخلاقی و خلاف قانون دانست و افزود: پاره یا معدوم سازی عکس و آثار تبلیغاتی سایر نامزد‌های انتخاباتی که در مدت زمان قانونی تبلیغات در محل‌های مجاز نصب شده اند، نیز تخلف محسوب می‌شود.


رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان یزد خاطرنشان کرد: آثار تبلیغاتی نامزد‌های انتخاباتی باید در محل‌های ثابت و سیار پیش بینی شده توسط شهرداری‌ها و بخشداری ها، نصب شود و از الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان ها، تابلو مدارس و سایر موسسات آموزشی و تابلو‌های منصوبه در معابر عمومی توسط بخش دولتی و وابسته به دولت، خودداری شود.


وی تصریح کرد: فعالیت انتخاباتی کارمندان و مدیران کل وزارتخانه‌ها و روسای ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و دانشگاه‌ها و سرپرستان آن‌ها خارج از ساعات اداری و به شرط عدم استفاده از امکانات دولتی و عناوین شغلی بلامانع است.


عظیمی بیان کرد: بر اساس ماده ۶۲ قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا و ماده ۶۳ قانون انتخابات شورا‌های روستا و بخش، تبلیغات له یا علیه نامزد‌ها از طریق صدا و سیما، میز خطابه نماز جمعه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد، ممنون است.


رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان یزد ادامه داد: عدم رعایت بی طرفی و جانبداری از نامزد‌های انتخاباتی توسط مجریان انتخابات، اعضای هیئت‌های نظارت استان، شهرستان و بخش و ناظران شعب ثبت نام و اخذ رای ممنوع بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.


وی در انتها از عموم مردم استان درخواست کرد در راستای اجرای صحیح قوانین و مقررات انتخابات و جلوگیری از تضییع حقوق نامزد‌های انتخاباتی هرگونه اخبار، اطلاعات، گزارش و تخلفات انتخاباتی از جانب کاندیدا‌ها، مدیران و کارمندان دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی را به سامانه دبیرخانه هیأت بازرسی انتخابات استان به نشانی www.bazrasi.ostanyazd.ir ارسال کنند و یا با شماره تماس ۳۱۱۱۲۲۸۲ در میان بگذارند، تا موارد اعلام شده در اولین فرصت مورد رسیدگی قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)