• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
آذربایجان شرقی » سیاسی

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد بلکه با تکنولوژی و سرمایه گذاری توسعه اتفاق می‌افتد.

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی توان توسعه پیدا کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، محسن مهرعلیزاده عصر امروز در جمع هواداران خود در آمفی تئاتر روباز ائل گلی تبریز افزود: بانک‌های ما را بسته اند، با اف‌.ای. تی. اف بازی می‌کنیم، با مسئله مذاکرات بازی می کنیم از طرفی هم تولید ناخالص داخلی ما از بین رفته است، اصلا جنگ امروز جنگ اقتصادی، جنگ تولید، جنگ طراحی و توسعه اقتصادی است.

وی ادامه داد: در زمینه تولید به حداقل ۱۰۰میلیون دلار سرمایه‌گذاری لازم داریم تا بیکاری را بعد از مدت‌ها به صفر برسانیم، تا یک میلیون نفر شاغل شوند، اما با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد.

مهرعلیزاده اظهار کرد: یک روز تخم مرغ را صادر می‌کنیم، یک روز رب گوجه را صادر می‌کنیم، در کشور دعوا می‌شود و با کمبود مواجه می‌شویم، در صورتی که در کشور استعداد‌های زیادی داریم، تبریز ما در بحث کیف، چرم، کفش و ماشین سازی یک صنعت اصیل است، تبریز ذهن خلاق و صنعتگر دارد، مردم آذربایجان و تبریز اهل ریسک هستند، باید لوازم و امکانات سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم و با دنیا دعوا نکنیم.

وی اضافه کرد: باید با غرب به صورت صحیح رابطه برقرار کنیم، اما با حفظ شرف و عزت تا کسی به ما زور نگوید، شعار ما استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است، ما به استقلال کشور تاکید داریم و هم بر آزادی مردم در همه جوانب از جمله انتخابات، اما نه انتخابات دیکته شده.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد:من اهل مراغه، مهندس مکانیک و اقتصاد‌دان هستم، از ۲۵سالگی تا امروز در کف کارخانه و صنایع بودم، معاون وزیر و معاون رئیس جمهور بودم، با حزب و حزب بازی نمی‌توان رئیس جمهور انتخاب کرد چرا که کاری از او برنمی آید.

مهرعلیزاده افزود:من بار‌ها گفته ام اصل ۱۵ قانون اساسی را باید اجرا کنیم، هر انسانی و هر ملتی فرهنگ خاص خود را دارد، شخصیت سیاسی و شجاعت در گفتار، سلحشوری و مبارز بودن انسان‌ها و مسئولیت پذیری در فرهنگ در زبان انسان موثر است و نباید جوانان را محدود کنیم.

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی توان توسعه پیدا کردوی گفت: مطلب بعدی دریاچه ارومیه است، دریاچه‌ای که زندگی تمام منطقه آذربایجان به آن وابسته است به دلیل عدم توجه به سرمایه گذاری در این بخش و سایر دلایل تا به امروز نادیده گرفته شده و خطر ریزگرد‌های شوم را جدی نگرفته ایم، در دولت خودم این مطلب را جدی خواهم گرفت و اقدامات سخت‌افزاری را جلو خواهیم برد تا با اصلاح الگوی صحیح گشت و اختصاص وام به کشاورزان و روش‌های مختلف دریاچه ارومیه را احیا کنیم.

محسن مهرعلیزاده در بخشی از سخنان خود گفت:در بخش خصوصی سازی بسیار بد عمل کردند و کارخانه‌های استان از بین رفتند، حق منطقه آزاد باید در شهر‌های دیگر حفظ شود، تبریز لیاقت و استعداد دارد به عنوان مرکز اقتصادی برای توسعه صادرات و محصولات ایرانی به اروپا باشد، تولید کند و محل توزیع باشد به گونه‌ای که تبریز را جایگزین استانبول می‌کنیم، من برنامه‌های متعددی برای تبریز و استان شما دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف مواد محترقه غیر مجاز در تالش
جوانان پای کار انقلاب
امام جمعه سلماس: ۲۲ بهمن نماد وحدت و قدرت ملی بود
بررسی ظرفیت های گردشگری عرفانی در شاهرود
۳۱۰ میلیارد مترمکعب گاز ترش از سکوهای دریایی
حضور حماسی ملت خنثی کننده تمام فتنه‌های دشمنان اسلام است
اعلام نتایج اولین دوره لیگ کاراته بانوان کیش
اتحاد ملی در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را مایوس کرد
همه برای ایران در جشن انقلاب اسلامی
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول
کالابرگ دهک‌های درآمدی هشتم، نهم و دهم فردا شارژ می‌شود
سه کشور اروپایی در فتنه انگیزی‌ها شریک جرم هستند
آزمونی که امروز بدون شهید ذبیحی برگزار شد
اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موثرترین راهکار برای عبور از چالش‌های اقتصادی است
گشایش نمایشگاه جشن انقلاب در قائمشهر
شهرکرد میزبان لیگ برتر فوتسال کشور
مشهد میزبان نوزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی قرآن و عترت
آزادی ۴۵ زندانی البرزی همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر
مسیر شهادت، مسیر عزت، شرف و غیرت است
تا ساعتی دیگر مصاف فجر وفولاد در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۲۶ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)