• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری است

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: حرف اول آیت الله رئیسی مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد است.

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حمیدرضا حاجی‌بابایی در همایش حامیان رئیسی در سالن شهید بهشتی مراغه افزود: درود خدا بر کسی که پنج نفر از افراد قهر کرده را برای شرکت در انتخابات ۲۸ خردادماه پای صندوق بیاورد.

وی با اشاره به اینکه دولت آینده مشکلات را با قدرت و شتاب حل خواهد کرد، اظهار کرد: بهبود شرایط به حضور قدرتمند ملت در پای صندوق رای نیاز دارد و باید با نیت قرب الهی در پای صندوق حاضر شویم، زیرا امروزه حفظ نظام با رای حاصل می‌شود و به گفته امام راحل صیانت از این نظام مقدس از همه‌چیز واجب‌تر است.

وی با تاکید بر اینکه رای ندادن قابل جبران نیست، اضافه کرد: امروز رهبر ما به عنوان باتقواترین و انقلابی‌ترین فرد از ملت ایران می‌خواهد که پای صندوق رای حاضر شوند و افراد متدین نیز همین امر را دنبال می‌کنند، اما در نقطه مقابل آمریکا، رژیم صهیونیستی، منافقان و تمام دشمنان می خواهند که رای ندهیم و همین موضوع نشان می‌دهد که حاضر شدن در پای صندوق چه عظمتی دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تا روز انتخابات باید شب و روز کار کنیم تا آرا بیشتر شود، بیان کرد: کار اصلاح امور کشور سخت است و کار سخت نیاز به قدرت دارد؛ قدرتی که به میزان رای ملت وابسته است.

وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: آیت‌الله رئیسی مخالف مدرسه‌فروشی و خصوصی‌سازی مدارس است، زیرا تمام بدبختی‌های آموزش و پرورش به دلیل همین خصوصی‌سازی مدارس ایجاد شد.

حاجی‌بابائی با اشاره به اینکه نگاه کنونی مسئولان به آموزش و پرورش جایگاه معلمان را در کشور تنزل داده است، بیان کرد: نظام رتبه‌بندی معلمان پنج سال پیش باید به مجلس می‌آمد، اما حالا آمده و شبیه یک جعبه خالی است؛ همچنین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از پنج سال پیش اجرا می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه همسان‌سازی باید قانونی و دائمی شود خاطرنشان کرد: خواست ما این است که آموزش و پرورش اولویت دولت بعدی باشد آن هم نه به خاطر معلمان بلکه به خاطر ۱۴.۵ میلیون دانش‌آموز کشور.

وی ادامه داد: اگر بودجه برای آموزش و پرورش هزینه نشود، بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها به عرصه می‌آید و از آیت‌الله رئیسی می‌خواهیم همچنان و مستمر عدالت را در کشور اجرا کند، حقوق‌ها عادلانه شود و اشتغال در آموزش و پرورش در قالب نیروی شرکتی را جمع کند.

وی ادامه داد: از آیت‌الله رئیسی انتظار داریم تا به کشاورزان و محرومان رسیدگی کند تا در دولت ایشان مشکلی برای معیشت مردم به وجود نیاید.

حاج بابایی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی هرگز اهل خیانت و سوءاستفاده نیست و  مردم بر این موضوع شهادت می دهند گفت: من او را از حدود ۲۰ سالگی که دادستان همدان بود، می‌شناسم و همسر بزرگوارشان هم از استادان پرآوازه دانشگاه است که در سند تحول بنیادین همکاری خوبی داشت و همواره زندگی سالمی داشته‌اند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه گروه‌های گوناگونی در جامعه از آیت‌الله رئیسی حمایت می‌کنند، بیان کرد: ایشان می‌خواهد همچون باران برای همه ملت ایران از هر قومیت و تفکری ببارد تا آنان احساس آرامش کنند.

حاجی‌بابایی: حرف اول رئیسی مشارکت حداکثری استحاجی‌بابائی اضافه کرد: امروز سرمایه اجتماعی ما آسیب دیده و گروه‌هایی از مردم از علمکرد بعضی از مسئولان ما عصبانی و ناراحت هستند و حق هم با آنان است، زیرا فرزندانشان بیکار هستند، گرانی وجود دارد، معیشت هم به سختی می‌گذرد.

وی تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی برای مبارزه با زیاده‌خواهی، فرصت‌طلبی، ظلم و نابرابری و بی‌عدالتی آمده است و در دولت خود کسانی را به کار خواهد گرفت که در طول ۴۲ سال گذشته از هیچ رانتی استفاده نکرده‌اند و اهل سوءاستفاده نیستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بیشتر مشکلات کشور از ناحیه همان افرادی است که انقلابی نیستند و آیت‌الله رئیسی آمده است تا دولت انقلابی تشکیل دهد.

وی اظهار کرد: ملت ایران انقلابی هستند، زیرا در ۴۲ سال گذشته پای این نظام ایستاده‌اند؛ چه افرادی که در سوریه شهید شده‌اند، چه آن‌هایی که ایجا ایستاده و با فریاد از انقلاب دفاع می‌کنند و چه مردمی که سکوت کرده، ولی علیه نظام قیام نمی‌کنند؛ همه این‌ها قابل اعتماد هستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: ایران مقتدری که بتواند مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کند، به پشتوانه آرای مردمی نیاز دارد و مردم برای تکرار افتخارات تاریخی خود باید مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خردادماه داشته باشند.

حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه حرف اول ما حضور در پای صندوق‌های رای است بیان کرد: مردم مراغه و آذربایجان پای صندوق حضور پیدا کنند و به هر کسی که دوست دارند، رای بدهند، اما سفارش ما این است که آیت‌الله رئیسی نامزد اصلح به شمار می‌رود.

وی ۲ کار ثواب روز ۲۸ خردادماه را حضور در پای صندوق رای و انتخاب نامزد اصلح عنوان کرد و افزود: حضور در پای صندوق رای از رفتن به جبهه کمتر نیست و اگر از شهدا می‌توانستید سوال کنید که راهشان چگونه ادامه می‌یابد، حتما به شما می‌گفتند که پای صنددوق رای حاضر شوید.

رئیس ستاد آقای رئیسی در مراغه نیز گفت: بی‌هیچ حاشیه‌ای برای تبلیغ یک شخصیت انقلابی کنار هم جمع شده‌ایم؛ فردی که علمکردش در قوه قضائیه برایش تبلیغ به شمار می‌رود و به واسطه مبارزه با فساد، محبوبیتی در دل ملت ایجاد کرده است.

مسعود فرجام اظهار کرد: ما افتخار می‌کنیم به تبلیغ شخصیتی بزرگوار که برای حل مشکلات اقتصادی مردم وارد میدان شده است و تک‌تک بزرگواران در این ستاد به صورت شبانه‌روزی اول برای مشارکت حداکثری و دوم برای تبلیغ این چهره انقلابی تلاش می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)