• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۸۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
البرز » اجتماعی

امتحانات حضوری دانش آموزان در البرز آغاز شد

همزمان با سراسر کشور امتحانات حضوری دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم در استان البرز با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی آغاز شد.

آغاز امتحانات حضوری دانش آموزان در البرزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ مدیر کل آموزش و پرورش البرز گفت: حوزه‌های امتحانی پایه دوازدهم در این استان به ۲ برابر افزایش یافته است. 

سالار قاسمی با اشاره به اینکه در شرایط عادی برای امتحانات پایه دوازدهم در البرز ۹۰ حوزه امتحانی پیش بینی می شد که در وضعیت کنونی بیش از ۱۸۰ حوزه، محل برگزاری امتحانات پایه دوازدهم اختصاص یافته است.

وی گفت: در طول ایام امتحانات برای حفظ سلامت دانش آموزان در امتحانات حضوری نیاز به همراهی و اعتماد والدین و دانش آموزان داریم تا امتحانات با ضریب بالای ایمنی با رعایت اصول کامل دستورالعمل های بهداشتی تعریف شده از طرف ستاد کرونا برگزار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز  با بیان اینکه صندلی های دانش‌آموزان با فاصله دو متر از هم در فضای حوزه های امتحانی البرز چینش شده است، افزود: امتحانات حضوری دانش آموزان پایه نهم نیز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر برنامه ریزی و اجرایی شده است.

قاسمی گفت: با توجه به اهمیت و تاثیرگذاربودن پایه نهم و دوازدهم در سرنوشت،هدایت تحصیلی، کنکور و شغل دانش آموزان در آینده باید توجه بیشتری کنیم تا سنجش واقعی از دانش آموزان انجام شود.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز افزود: حفظ سلامت دانش آموزان ، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از مسائل محوری آزمون حضوری دانش آموزان است که برای آن برنامه ریزی لازم انجام شده است.

قاسمی گفت: اعضای ستاد کرونا کشور تصمیم برگزاری امتحانات حضوری را  گرفته است زیرا آموزش و پرورش از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون چندین آزمون از جمله کنکور و المپیادهای علمی را برگزار کرده که گزارش کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و ستاد کرونا نشان از رعایت دستورالعمل های بهداشت به منظور حفظ سلامت دانش آموزان داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز افزود: ۳۰ درصد مطالب درسی کتاب ها نیز برای آزمون که شامل یک سوم محتوای کتاب می شود، حذف شده است و سوالات آزمون حضوری نیز برحسب آموزش مجازی طرح شده است.

وی گفت: برگه امتحانی برای دانش‌آموزان مقطع نهم را معلمان هر مدرسه تصحیح خواهند کرد و صحیح کردن برگه امتحانی دانش‌آموزان پایه دوازدهم نیز استانی خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز افزود: آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل موجه نتوانند در سر جلسه امتحان حضور یابند ، با ارائه مدارک و مستندات ، در شهریور ماه از آن ها امتحان گرفته خواهد شد.

وی گفت: مراقبت از سلامتی دانش آموزان در برابر ویروس کرونا در حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات حضوری پایه های نهم و دوازدهم از اهمیت ویژه ای برای آموزش و پرورش برخوردار است و به همین علت با دقت و وسواس بر رعایت نکات بهداشتی نظارت خواهد شد.

 امتحانات نهایی دانش‌آموزان در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده است  و تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)