• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۵۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

دومین روز جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

دومین روز جشنواره سی و نهم فیلم فجر با نمایش دو فیلم «ستاره بازی» و «شیشلیک» در سینمای اهالی رسانه در برج میلاد به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دو فیلمی که در روز دوم جشنواره روی پرده رفتند از نظر گونه و مضمون نسبت به فیلم‌های روز اول تفاوت داشتند هرچند یکی از فیلم‌های امروز نیز مانند فیلم دیروز (بی همه چیز) با خودکشی به پایان رسید.

ستاره بازی؛ روایتی از داستانی واقعی


نهمین فیلم هاتف علیمردانی «ستاره بازی» نام دارد که در دومین روز در سینمای رسانه به نمایش درآمد.
در این فیلم که در خارج کشور ساخته شده یک چهره هالیوودی نیز در کنار فرهاداصلانی و ملیسا ذاکری یکی از نقش‌های اصلی را به عهده دارد.
مدسن که فیلم‌های مهمی از جمله چند فیلم مطرح کوئنتین تارانتینو (سگ‌های انباری، بیل را بکش، هشت نفرت انگیز، روزی روزگاری در هالیوود) را در کارنامه اش دارد در این فیلم نقش همسایه خانواده ایرانی داستان را بازی می‌کند. البته که شاید در میان فیلم‌های مطرح این بازیگر ۶۳ ساله امریکایی شاید نقشش «ستاره بازی» مثبت‌ترین و آرام‌ترین شخصیتی باشد که بازی کرده است.
هرچند در طول فیلم تصاویر و ارجاعاتی هم وجود دارد که تا حدودی شخصیت همسایه امریکایی با بازی او را ابهام آمیز می‌کند. با این وجود حضور این بازیگر چهره فیلم‌های تلما و لوئیز، دورز، سین سیتی و دنی براسکو در این فیلم یک اتفاق ویژه در دومین روز نمایش بخش مسابقه باشد.
فیلم داستان غم انگیز دختری از یک خانواده ایرانی است که به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرده و در جوانی با وجود مشکلات بزرگ روحی اعتیاد شدیدی به ماده مخدر فنتانیل دارد. فیلم براساس داستان واقعی صبا دختر ایرانی ساخته شده است.
حضور فیلم در میان اقبال‌های تصاحب سیمرغ گمانه‌زنی‌های متفاوتی را درباره اینکه «ستاره بازی» در کدام بخش یا بخش‌ها نامزد گرفتن جایزه است آغاز کرده است.

ماجراجویی با شیشلیک
«شیشلیک» تازه‌ترین ساخته محمدحسین مهدویان متفاوت‌ترین ساخته این کارگردان است. فیلمسازی که با روایت مستندوار فیلم‌هایی، چون «ماجرای نیمروز» و «ایستاده در غبار» در جشنواره و سپس سینمای ایران نامش مطرح شد حالا با یک فیلم کمدی و ترکیبی از بازیگران این گونه در جشنواره فجر حضور پیدا کرده است.
موضوعی که در ابتدا می‌تواند مخاطبان جدی مهدویان را شگفت زده کرده و نقد‌ها و بازتاب‌های متفاوتی را برای او و فیلمش به همراه داشته باشد. رضا عطاران نقش اصلی فیلم را به عهده دارد و در کنارش ژاله صامتی و پژمان جمشیدی نیز مثلثی کمدی را در این فیلم ساخته اند.
فیلم در بستری خنده دار در عین حال تلخ آغاز و لحن شوخ و گزنده اش هر چه به پایان می‌رسد تلخ‌تر می‌شود. اینکه این فیلم برای طیفی از سوی طیفی مخاطبان فیلم‌های گذشته مهدویان چه واکنش‌هایی را بگیرد به نظر ظرف روز‌های آینده بیشتر مشخص خواهد شد.
حضور رضا عطاران در کنار پژمان جمشیدی و ساخته شدن یک زوج کمدی جدید از دو بازیگر پرفروش سال‌های اخیر این ذهنیت را به وجود آورده که ششمین فیلم مهدویان بتواند یک گزینه برای رقابت کسب گیشه در فصل جدید سینمای ایران باشد.
فیلم که در بخش مسابقه جشنواره حضور پیدا کرده نگاهی هم به کسب سیمرغ بلورین خواهد داشت. اتفاقی که سال گذشته با فیلم «درخت گردو» برای کارگردانش رخ داد و باید دید ماجراجویی در گونه جدید چه دستاوردی در جشنواره سی و نهم برای او خواهد داشت.

کارگردان شیشلیک گفت: همواره علاقه‌مند به ساخت فیلم کمدی بودم، اما نه از جنس کمدی‌های چند سال اخیر؛ بلکه کمدی که دغدغه داشته باشد
محمد حسین مهدویان در نشست خبری شیشلیک به شکل مجازی مهمان جلسه شد و درباره چرایی ساختن شیشلیک گفت: مدت‌ها بود دوست داشتم فیلم کمدی کار کنم و مدت‌ها به ایده‌های مختلف فکر می‌کردم. فیلم نامه‌های متعدد را هم خواندم.
وی افزود جایی با امیر مهدی ژوله نشسته بودیم و داستان یک خطی گفت: که من بسیار خوشم آمد و حس کردم این جنس کمدی است که من دوست دارم نه کمدی هوایی که این روز‌ها ساخته می‌شود.
مهدویان ادامه داد به هر حال هر فیلمی که انسان کار می‌کند جهان متفاوتی دارد، اما رنگ و بوی افکار و رد پای خود فرد را دارد. من فکر می‌کنم شیشلیک از جهان من جدا نیست و دغدغه‌های من را دارد.
رضا عطاران در این نشست گفت: بیشترین چیزی که من را به بازی در این کار ترغیب کرد متن بسیار زیبای امیر مهدی ژوله بود که خیلی خوب نوشته بود.
امیر مهدی ژوله نویسنده این فیلم همه در این نشست گفت افتخار می‌کنم به اینکه در دوره‌ای مطبوعاتی بودم و همواره علاقه‌مند به این مسئله هستم.
وی ادامه داد من همواره کمدی را دوست داشتم که یک چشم بخندد و چشمی گریه کند. حسرت چیز بدی است و کسی که دختر داشته باشد می‌داند پدر برای بر آورده کردن انتظار دخترش حاضر است هر کاری کند و همین هسته قصه فیلم بود.
وی افزود مهدویان با چند دقیقه صحبت فهمید من چه می‌گویم و چه می‌خواهم.
پژمان جمشیدی در این نشست با یادی از مهرداد میناوند گفت: برای علی انصاریان آرزوی سلامتی دارم و از شما می‌خواهم مراقب خودتان باشید.
وی افزود کار با مهدویان برای بازیگر بسیار راحت است. اتفاق جذابی که در این دوره برای من افتاده این است که با اینکه پدر نیستم نقش پدر دو دختر را بازی می‌کنم که خیلی دلچسب است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)