• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۱۳۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

تجلیل از سفیران هوای پاک با حضور شهردار تهران

مراسم تجلیل از سفیران هوای پاک با حضور شهردار تهران در حال برگزاری است.

آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مراسم آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر تهران با حضور محسن هاشمی رییس شورای شهر، پیروز حناچی شهردار تهران و دیگر مدیران شهری از فیلتر خودرو‌های دیزلی رونمایی و آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر در حال برگزاری است.
دکتر انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری در این مراسم گفت: این نشست در روز ملی هوای پاک در حال برگزاری است. بیش از ۲ سال است که در شهر تهران هر هفته پویش سه شنبه‌های بدون خودرو برگزار می‌شود. از نخستین هشدار جدی آلودگی هوا ۲۵ سال گذرد. آلودگی هوا بحرانی ملی و حل آن نیازمند عزم ملی است.
وی افزود: قوانین آلودگی هوا در سال ۹۶ بعد از به روز رسانی‌های بسیار به تصویب رسید، به رغم گذشت سه سال این قانون از طرف مسئولان مربوطه اجرایی نشده است.
دکتر انصاری گفت: عزم و اراده مردم در کنار دستگاه‌های حاکمیتی منجر به موفقیت اجرای قوانین هوای پاک در شهر‌های بزرگ دنیا شده است، بنابراین مطالبه گری مردم در خصوص اجرای قانون هوای پاک اهمیت ویژه‌ای دارد. امیدواریم این برنامه باعث مطالبه گری بیشتر مردم شده و مسئولیت شهروندی آن‌ها را افزایش دهد. راهکار حل آلودگی هوا انجام وظایف حاکمیتی در اجرای قانون هوای پاک است.
مناف هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک در این مراسم افزود: نقش افکار عمومی و رسانه‌ها در حوزه محیط زیست اهمیت دارد و توجه دولت به تهیه ۵ هزار خودرو برای حمل و نقل عمومی در نتیجه افکار عمومی و رسانه‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت.
وی گفت: در اجرای قانون هوای پاک دستگاه‌های زیادی نقش دارند که نظارت بر اجرا اهمیت ویژه‌ای دارد. با تلاش‌هایی که انجام گرفت امسال برای اولین بار در بودجه کشور رخ داد.
مناف هاشمی افزود: امسال دولت ۵۰۰ میلیارد برای حمل و نقل عمومی در نظر گرفت که اهمیت ویژه‌ای داشت. در نوسازی ناوگان ۱۰ سال عقب ماندگی داریم. تنها پولی که امسال شهردار گرفت اوراق مشارکت سال ۹۷ و ۹۸ بوده است که با استناد به ان ۱۲ ایستگاه اتوبوس افتتاح می‌شود.
وی گفت: برای اوراق مشارکت سال ۹۹ هم باید رسانه‌ها کمک کنند. اگر این کمک نباشد نمی‌توانیم موفق به وصول آن شویم. ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس قرارداد بسته ایم؛ اگر دولت سهم خود را می‌داد می‌توانستیم بالا ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم. درباره معاینه فنی پیشنهاد می‌کنیم که معاینه فنی تهران باید برای تهران باشد، زیرا معاینه فنی شهر‌های دیگر کیفیت لازم را ندارند. ۶۰ درصد منابع آلودگی‌های تهران متحرک است.
مناف هاشمی افزود: در خرید اتوبوس‌های جدید در تلاش برای خریداری اتوبوس‌های برقی هستیم. خریداری تاکسی‌های هیبریدی و موتورسیکلت‌های برقی هم از جمله برنامه‌های دیگر ماست.
محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در این مراسم گفت: امسال در شرایطی روز هوای پاک و گرامی می‌داریم که وضعیت آلودگی هوا خوب نیست. حمل و نقل خصوصی و دیگر پارامتر‌ها اثر جدی بر آلودگی هوای شهر داشته و حمل و نقل عمومی تضعیف شده است. لازم است یک کمپین بسیار جدی تشکیل شده و شکایت به قوه قضاییه برای پرداخت نشدن بودجه حمل و نقل عمومی انجام پذیرد. شعار کافی است. ما قوانین خوبی برای برطرف شدن آلودگی هوا تصویب شده است که هیچ یک اجرایی نشده است. هیچ گوش شنوایی نیست.
وی افزود: ۲ مصوبه قوی دولت داده است یکی ۱۹ هزار واگن و دیگری ۲ هزار اتوبوس بوده است که هیچ یک اجرایی نشده است. این همه خرج کردیم در مترو آن را تجهیز نکرده ایم. مثل این است که پول مان را دور ریخته ایم.
هاشمی افزود: داخل و اطراف تهران ۵۰۰کیلومتر ریل غیر استفاده داریم باید ۹ هزار اتوبوس‌های برقی بخریم. همه قوانین آن است، ولی اجرایی نمی‌شود. باید اصرار و شاید لجاجت کنیم تا بتوانیم بودجه لازم را برای توسعه حمل و نقل بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)