آبغوره خواص غذایی و درمانی بسیار زیادی دارد که برخی از مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
خاصیت ضدعفونی کنندگی و دفع سموم بدن را دارد.
با استفاده از آبغوره میتوان التهاب مخاط دهان را درمان کرد.
از آبغوره برای درمان رماتیسم استفاده میشود.
آبغوره برای کاهش کلسترول و چربی خون بسیار مفید است.
آبغوره تقویت کننده کبد است.
آبغوره محرک اشتها است.
از آبغوره میتوان برای درمان اسهال ساده استفاده کرد.
یکی از مواد مفید برای باز کردن قاعدگی آبغوره است.
از آبغوره میتوان برای زردی و دفع صفرا استفاده کرد.
از آبغوره بدون نمک میتوان برای کاهش فشار خون استفاده کرد.
با قرقره کردن آب غوره میتوان ورم گلو را درمان کرد.
وجود ویتامین c در آبغوره برای درمان بیماری اسکوریت مفید است.
از آب غوره میتوان برای لاغری در کنار رژیمهای غذای استفاده کرد.
آبغوره برای رفع جوشهای صورت مفید است.
در آبغوره نه تنها قند بسیار کمی وجود دارد، بلکه در طب سنتی از آن برای درمان دیابت نیز استفاده میشود. به دلیل آنکه غوره خاصیت چربی سوزی دارد، بنابراین باعث کاهش وزن میشود و از آنجایی که چاقی یکی از عوامل اصلی ابتلا به دیابت است، مصرف آبغوره میتواند راه حلی برای جلوگیری یا درمان دیابت به حساب آید.
چاشنیهای مفید زیادی مانند آب لیمو ترش، آب نارنج و آبغوره وجود دارند که خواص غذایی و درمانی بسیار زیادی را دارا هستند؛ اما باید توجه شود که برای درمان بیماریها هیچگاه نمیتوان این مواد غذایی را به طور کامل جایگزین داروها کرد. پیشنهاد میکنیم به جای خریدن آبغورههای آماده، با طرز تهیه آبغوره خانگی آشنا شوید و یک محصول سالم تهیه کنید.