• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
مازندران » اجتماعی

آژیر خطر پیک سوم کرونا در مازندران/ مقصر شیوع کرونا کیست؟

با شروع پیک سوم کرونا در استان مازندران، محدودیتهای کرونایی باید شدیدتر شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، با گذراندن پیک سوم کرونا در کشور و رسیدن بسیاری از استان ها به نقطه ایمن اما در استان مازندران روند به گونه ای دیگر پیش می رود.
 
از زمان اجرای محدودیتهای کرونایی از ابتدای آذرماه تاکنون، روند افزایشی ابتلای به کرونا در مازندران، نگرانی های بسیاری به همراه داشته است.
 
به گفته دکتر علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، استان مازندران به نوعی وارد پیک سوم بیماری شده بطوریکه، ۴ شهر قرمز در کشور داریم که مربوط به استان مازندران است ساری، آمل، سوادکوه شمالی و رامسر همچنان قرمز هستند و نیاز به مراقبت بیشتر دارند.
 
این نگرانی ها وقتی بیشتر می شود که بدانیم تنها در ۱۰ روز گذشته در رامسر که یکی از ۴ شهر قرمز مازندران است، ارابه مرگ کرونا جان ۱۲ نفر را گرفته است و همچنین شهرستان‌های فریدونکنار، نکا، بابل و قائم شهر در آستانه تبدیل شدن به وضعیت قرمز قرار دارند.
 
استاندار مازندران دیروز در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان با بیان این که در ماه گذشته؛ قریب به اتفاق استان‌های کشور درگیر موج و پیک سوم شدند، افزود: بر این اساس، ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیت‌های ویژه‌ای را در قالب طرح جامع مدیریت هوشمند اعمال نمود که پس از چند هفته آمار این استان‌ها روند کاهشی پیدا کرد.
 
احمد حسین زادگان با اشاره به اینکه مازندران بخاطر مساعدت و همراهی خوب مردم، بازار و اصناف و تشدید پروتکل‌های بهداشتی در زمان درگیری غالب استان‌های کشور، وارد پیک سوم نشد، افزود: متاسفانه بخاطر عادی انگاری، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تجمعات در اشکال مختلف اکنون روند شیوع کرونا در استان افزایشی شده است و اگر رعایت نکنیم به سمت پیک سوم می‌رود.

او با بیان این که اکنون درگیری مردم ما به ویروس کرونا، به نحوی خانوادگی و دورهمی شده است، گفت: تمام دستورالعمل‌ها را به فرمانداران ابلاغ کردیم و مجموعه دست اندرکاران ستاد تلاش دارند تا به مردم اعلام کنیم که نگران رعایت نکردن الزامات بهداشتی هستیم.

استاندار افزود: از مردم انتظار داریم؛ تصور نکنند که شرایط مثل گذشته است و در برخورد با خود و خانواده؛ در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت ها، سخت گیرانه‌تر عمل کنند.

حسین زادگان با بیان این که باید صیانت از گروه‌های پرخطر، نظیر افرادی که بالای ۶۵ سال سن دارند و افراد دیگری که گرفتار بیماری‌های زمینه‌ای هستند، را جدی بگیریم، تصریح کرد: قرنطینه کردن افراد آلوده به ویروس و افراد مرتبط با آن‌ها از دیگر موضوعات جدی است.

او با اشاره به این که مردم ما باید از ورود به هرگونه جمع و ارتباطات غیرضروری پرهیز کنند، گفت: متاسفانه در برخی موارد شاهد قانون گریزی‌هایی هستیم که حتما با آن‌ها برخورد می‌شود.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به این که بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی پیشین؛ تعداد کارکنان ادارات شهر‌های قرمز و نارنجی کاهش می‌یابد، گفت: امتحانات در تمامی مقاطع تحصیلی بجز موارد کاملا ضروری آنهم با رعایت دقیق قانون و الزامات، مجازی برگزار می‌شود.

رییس ستاد مقابله با کرونا مازندران با بیان این که برگزاری هرگونه اجتماعات و مراسم تحت هر عنوان که می‌تواند موجب اجتماع و درگیری شود ممنوع است، گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی و همه نهاد‌های قوای مختلف در استان مشمول دستور العمل و مصوبات ستاد ملی و استانی هستند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اما نظر دیگری دارد و معتقد است دورهمی شب یلدا، دلیل روند صعودی بیماران کرونایی در این استان است.
 
بگفته دکتر موسوی پیک سوم کرونا در مازندران با افزایش ملایم همراه است و اعمال محدودیت های کرونایی در کشور موجب جلوگیری از شیوع شدید تر این بیماری در استان شده است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر سردار شهید سید حسین حسینی در وردنجان
اجرای سند تحول، حکمرانی نوین استاندارد را محقق می‌کند
الزام دستگاه‌های اجرایی فارس به رعایت حقوق ارباب‌رجوع در سایه سامانه فواد
زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام شد
صدور مجوز اولیه ایجاد مرکز تجاری ایران در شانگهای
خدمات ویژه اتوبوسرانی ویژه شرکت کنندگان مراسم بزرگداشت رهبر شهید
شرایط مجاز بودن گردش به راست در تقاطع‌ها
ازسرگیری تئاتر در مشهد با اجرای نمایش آقای شهید ایران
۱۰ تن گندم از کشاورز بوئین‌زهرا، سفره نیازمندان را رنگین می‌کند
تداوم قرار‌های شبانه با صلابت و اقتدار تا پیروزی نهایی
فریاد انتقام‌خواهی مردم استان مرکزی در ۱۳۴ مین شب حماسه
حادثه نفتکش در جنوب عدن
توزیع سهمیه کود با ثبت نام کشاورزان در سامانه کنترل پایش کودی
فراخوان «ماه هنر تهران» تا ۳۰ تیر تمدید شد
وداع مردم با یک پدر را دیدم
انتشار نماهنگ «آرزوی کربلا»
آزمون کارشناسی ارشد پنجشنبه ۲۵ و جمعه ۲۶ تیرماه برگزار می شود
اردوی آماده سازی تیم ملی کشتی فرنگی
امنیت زیستی، تولید میگوی کشور را به ۶۲ هزار تن رساند
اهدای هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های سیار استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)