• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۷۶۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
اصفهان » اجتماعی
وزیر بهداشت در اصفهان

آخرین تیر وزارت بهداشت برای کنترل کرونا/ غفلت کنیم فوتی ها ۴ رقمی می‌شود

وزیر بهداشت: با بمب ویروس مواجه هستیم و قدرت سرایت آن ۱۰ برابر و ابتلا خانوادگی شده است ، از شنبه یکی از حیاتی ترین روزهای مبارزه با کووید ۱۹ آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دکتر سعید نمکی در نشست ستاد استانی کرونا در سالن اجتماعات رویش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر مقابله جدی با کرونا گفت: اگر مردم و مسولان از این موضوع غفلت کنند آمارها  به طور حتم چهار رقمی می شود و این یک فاجعه است.

دکتر نمکی با هشدار جدی  از  مسوولان خواست برای اجرای  این طرح  کوتاه نیایند و برای عملیاتی شدن  آن جدی  تلاش کنند .

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کمک به کادر درمان با اجرای سخت گیرانه محدودیت ها

وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی  در ادامه با بیان اینکه محدودیت‌های جدید در کشور از شنبه اجرایی می‌شود  گفت: بر اساس رنگ بندی‌ها در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز محدودیت‌هایی برای کمک به قطع زنجیره و استراحت کادر درمان اعمال می‌شود.

وزیر بهداشت: اگر مردم و مسولان از این موضوع غفلت کنند آمارها  به طور حتم چهار رقمی می شود و این یک فاجعه است

وی افزود: در این دو هفته با کاهش ورودی به بیمارستان‌ها به دنبال کاهش ابتلا  شاهد مراقبت بهتر از بیماران خواهیم بود.

نمکی  از همه نهادها و دستگاه قضایی  خواست که بر اجرای این محدودیت‌ها توجه جدی  داشته باشند.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه چنانچه برای اعمال محدودیت‌های جدید سخت گیری نشود مرگ چهار رقمی را در کشور شاهد خواهیم بود، اضافه کرد: چنانچه این اتفاق بیفتد وضعیت غیر قابل کنترل خواهد بود و غفلت در این مقطع یعنی پرتاب آخرین تیر ترکش مدیریت بیماری و به هیچ تخلفی نباید رحم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قدرت ده برابری سرایت کرونا

سعید نمکی با بیان اینکه قدرت سرایت ویروس کرونا ۱۰ برابر شده است، گفت: شیوع کرونا خانوادگی شده است بنابراین مسئولان باید در اجرای شیوه نامه ها قاطعیت را از دست ندهند  که هر گونه کتمان و گذشت تعرض به حقوق شهروندان است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه آموزش و اغنای عمومی در دستور کار همه استان‌ها قرار گیرد، افزود: سطح آگاهی عمومی را بالا خواهیم برد و این اقدام با همکاری بسیج، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی اجرایی می شود.

 هر خانه یک پایگاه سلامت

وی با اشاره به لزوم پیگیری طرح هر خانه یک پایگاه سلامت تاکید کرد: اگر در هر خانه یک سفیر سلامت داشته باشیم نیازی نیست که به مردم تذکر دهیم چرا که در هر خانواده یک نماینده از وزارت بهداشت خواهیم داشت.

آخرین تیر وزارت بهداشت برای کنترل کرونانمکی با بیان اینکه امروز با توجه به تغییر ویروس، زمان بستری بیماران مبتلا از پنج روز به ۹ روز افزایش یافته است، اضافه کرد: بر این اساس باید ظرفیت‌های بستری در همه شهرها افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ بیماری در کشور پشت در بیمارستان نمانده است، گفت: در ایران اتباع، اقوام و همه جنس و سنین به یک نگاه دیده شدند و هیچ تبعیضی در نظام سلامت نداشتیم و به این دلیل دشمنان نتوانستند سوار بر این موج شوند.

 

کرونا،ویروسی پیچیده و ناشناخته

آخرین تیر وزارت بهداشت برای کنترل کروناوی با بیان اینکه در مرحله نخست ، حماسه بزرگی رقم زدیم اما پس از آن همانند جنگ احد تصور کردیم نبرد تمام شده است، گفت: بارها در آن روزها گفتم از گوشه‌های زمین این بیماری در دقایق ۹۰ گل خواهیم خورد.

وی در ادامه  افزود:  تصور کردیم با رعایت شیوه نامه ها ویروس را شکست داده‌ایم، اما با ویروسی پیچیده روبه رو هستیم که هر روز تغییر می‌کند و نمی‌دانیم تا کی و کجا و تا چه حد باید با آن کنار بیاییم.

وی شهدای مدافع سلامت را  مظلومانه‌ترین شهدای این سرزمین  خواند و گفت: با تک‌تک شهدای سلامت یک بار مرده و زنده شدم و با داغ هر کدام از این خانواده‌ها آتش گرفته‌ام  اما در این روزهای سخت غم‌انگیز تلاش می‌کنم سرپا بمانم تا روحیه سربازان سلامت را حفظ کنم.

حمایت رهبر معظم انقلاب،بزرگترین پشتوانه 

وزیر بهداشت: با ویروسی پیچیده روبه رو هستیم که هر روز تغییر می‌کند و نمی‌دانیم تا کی و کجا و تا چه حد باید با آن کنار بیاییم

وزیر بهداشت در ادامه این نشست با اشاره به اینکه اولین کشوری که برای حمایت از اقتصاد در کنار  مقابله کرونا  دستورالعمل نوشت ایران بود  افزود: وزرای بهداشت بیش از ۶۰ کشور در روزهای ابتدایی با ما تماس گرفتند تا راهکارهای ما را بدانند  و  از ما کپی برداری کردند.

دکتر نمکی گفت: ما به کمک اقتصاد آمدیم و در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه بر مدیریت اقتصاد در شرایط کرونایی تاکید کردیم.

وزیر بهداشت با  اشاره بر اینکه حمایت و هدایت رهبر معظم انقلاب بزرگترین پشتوانه این حرکت بود،  افزود : در بین رهبران سیاسی، اجتماعی و مذهبی جهان این حرکت بی‌بدیل بود.

 وی رفتار ایشان  را برای مردم و علما هدایت‌گرانه  دانست و اضافه کرد: حمایت‌های ایشان به واقع نظیر نداشت.

 تحریم های ظالمانه دشمن در شرایط کرونایی

آخرین تیر وزارت بهداشت برای کنترل کروناوزیر بهداشت در ادامه به روزهای سخت مبارزه با کرونا اشاره کرد و گفت :روزهای سختی بود که رذل‌ترین انسان در تاریخ مدیریت جهان، ایران را در بدترین شرایط قرار داده بود و ما از هر جای دنیا ماسک و لباس پزشکی تهیه می‌کردیم  اما ترامپ مانع رسیدن آن به کشور می‌شد.

 نمکی گفت: برای یک فرمانده سخت‌ترین کار این است که حتی توانایی تهیه لباس برای سربازانش را نداشته باشد.

وی با بیان اینکه در زمانی که کارکنان پزشکی ماسک و لباس بهداشتی نداشتند، فرماندهان ارشد سلامت به مریض‌ها رسیدگی می‌کردند، افزود: در بدترین سال اقتصادی دولت و بدترین روزهای فقدان منابع در بانک مرکزی این بلا به جان کشور افتاد.

قدردانی از ستاد استانی مقابله با کرونا

وزیر بهداشت با قدردانی از ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان هم گفت : من به عنوان کوچک‌ترین سرباز نظام و ولایت و دولت جمهوری اسلامی از زحمات ستاد استانی مقابله با کرونا که یکی از بهترین و موفق‌ترین ستادها بوده است تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد:  نمادی از همکاری و وفاق و همکاری در بسیج استان اصفهان  است که در نظر داریم از آن برای کل کشور الگو بگیریم.

نمکی در ابتدای این نشست در وصفی شاعرانه از زاینده رود سرود و گفت:این شعر را زمانی سرودم که خشکی زاینده رود را دیدم؛ «وقتی که رود خاطره خشکید، مرغابیان عاطفه مردند/ دزدان نور و مهر و محبت، ره توشه را ز غافله بردند.»

وزیر بهداشت افزود: استادان تاج، شهناز و کسایی دیگر بزرگان پرورش یافته در مکتب اصفهان هستند و زخمه‌های تار شهناز و نوای نی کسایی، تکرار نخواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بیشتر بخوانید
  • نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان

       سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز مهمان نشست ستاد استانی کرونا در اصفهان است.

 

  • راه اندازی اطلس جغرافیایی محلات
    با ایجاد اطلس جغرافیایی محلات می‌توان براساس وضع شیوع کرونا در مناطق مختلف شهر وارد عمل شد.

 

 

عکس های برگزاری جلسه ستاد ملی کرونا را  اینجا ببینید
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۱۶ هزار مورد پایش دما و مصرف گاز ادارت گیلان
آغاز تدارکات رسمی برای میزبانی مازندران از رئیس‌جمهور و هیئت دولت
نسخه علمی برای درمان آسیب‌های اجتماعی
مسیر ورزش کشور برای سالی سرنوشت ساز
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
شرایط اقلیمی بوشهر فرصتی مناسب برای رونق کشت گل نرگس
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
ساپینتو: به اشتباهات خودمان باختیم
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ شکست استقلال مقابل الحسین
قدردانی معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارشاد برای برگزاری جشنواره‌های فجر
تولید سرامیک‌های سکوریتی با فناوری نانویی ایرانی
قیام تبریزی‌ها، ضربه قاطع بر پیکر رژیم ستمشاهی
روایت‌های شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ بهمن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
ضرورت شفاف‌سازی و گفت‌وگو درباره واقعیت‌های اجتماعی  (۱ نظر)