• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۵۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
سیاسی » دولت

تشدید نظارت و مقررات برای استفاده از ماسک در تهران بزرگ

رئیس جمهور از تصمیم کمیته‌های امنیتی اجتماعی و بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا برای تشدید نظارت بر مقررات به منظور استفاده از ماسک در تهران بزرگ خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حسن روحانی در ادامه اظهاراتش در این ستاد تاکید کرد: ناچاریم به مردم عزیز بگوییم که باید مقررات و نظارت‌ها را تشدید کنیم و سازمان صدا و سیما، فضای مجازی، مدارس، علما و بزرگان باید فرهنگ سازی برای استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را توسعه دهند.
رئیس جمهور گفت: برای اعمال مقررات، پنج شنبه گذشته در کمیته‌های امنیتی اجتماعی و بهداشتی ستاد مقابله با کرونا خواستیم که فعلا برای تدوین این مقررات در تهران بزرگ برنامه ریزی کنند تا از کسانی که ماسک نمی‌زنند به سادگی عبور نکنیم و کسانی که خدماتی ارایه می‌دهند به افرادی که ماسک نمی‌زنند خدمات ندهند.
آقای روحانی تاکید کرد: افرادی که خدمات ارایه می‌کنند مانند رانندگان تاکسی و اتوبوس، ادارات، بانک ها، فروشندگان در پاساژ‌ها موظفند از ارایه خدمات به افرادی که ماسک ندارند بپرهیزند و اگر خدمات دهندگان این دستورالعمل را مراعات نکنند با آنان برخورد می‌شود.
رئیس جمهور گفت: مقرر شد که در کمیته‌های امنیتی، اجتماعی و بهداشتی چارچوب این مقررات را مشخص کنند.
آقای روحانی افزود: همچنین مقرر شد برای برخورد با کسانی که دستورالعمل‌های بهداشتی را مراعات نمی‌کنند برنامه ریزی و نحوه برخورد با آنان مشخص شود.
رئیس جمهور گفت: ابزار و وسایل کافی برای تشخیص اینکه چه کسانی که معابر عمومی ماسک نمی‌زنند در اختیار داریم برای این افراد نیز نوعی مجازات تعیین می‌شود.
آقای روحانی افزود: این موضوع نیز در جلسه پنج شنبه آخر این هفته با حضور روسای کمیته‌های ذیربط بررسی و به جلسه شنبه آینده ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه و تصویب می‌شود تا در آینده آن را در تهران بزرگ اجرا کنیم که اگر موثر بود برای شهر‌های دیگر نیز اجرا کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور گفت: البته به این علت است که در دیگر کشور‌های دنیا نیز مجبور شدند با افرادی که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند برخورد کنند.
آقای روحانی افزود: البته این فقط برای استفاده از ماسک است و ممکن است در آینده برای رفتار‌های دیگر نیز بررسی و اعمال شود.
رئیس جمهور در بخش دیگری از اظهاراتش رعایت اصول بهداشتی را مقدم بر درمان دانست و تاکید کرد: ما باید در برخی مسایل اقدامات فعال تری کنیم؛ نخست رعایت کافی اصول بهداشتی از جانب مردم است، زیرا به محض آنکه مردم فکر می‌کنند بیماری کاهش یافته است دوباره اصول بهداشتی را کنار می‌گذارند و گرفتار می‌شویم.
آقای روحانی گفت: در برخی کشور‌های اروپایی بیماری کنترل و حتی در برخی موارد مهار شد، اما پرواز‌ها را کنار گذاشتند و دو سه هفته نگذشت که دوباره بیماری اوج گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور کاهش نظارت‌ها را از دیگر مسایلی دانست که سبب بروز مشکل می‌شود.
آقای روحانی افزود: البته در گزارش‌های امروز داشتیم که وزارت بهداشت به خوبی نظارت می‌کند چنانچه بیش از دو هزار و ۲۰۰ مدرسه که ادامه فعالیت آن اشکال داشت به مدت یک هفته تعطیل کرد تا بررسی شود، این برای ما اهمیت دارد.
رئیس جمهور اقدامات ناکافی را سبب افزایش مشکلات دانست و گفت: برخی در مرحله تست بیماری خوب عمل می‌کنند، اما در مرحله قرنطینه شل می‌شوند و به جای ۱۴ روز استراحت یک هفته در منزل می‌مانند که این سبب بروز مشکل و ابتلای دیگران می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای روحانی افزود: در گذشته اعلام می‌شد که فقط افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای مبتلا می‌شوند، اما اخیرا اعلام می‌کنند که حتی جوانان را هم مبتلا می‌کنند ضمن اینکه ذکر نمی‌شد کسانی که مبتلا شدند، دوباره مبتلا می‌شوند. اما وزیر بهداشت اعلام کرد ۱۴ درصد از بیماران بستری کنونی قبلا نیز مبتلا بودند که این رقم بالایی است.
رئیس جمهور تاکید کرد: کسانی که قبلا مبتلا به کرونا بوده اند فکر نکنند که در امان هستند چنین امانی به کسی داده نمی‌شود و باید به اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی ادامه دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)