• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۶۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
بوشهر » اجتماعی
دبیر ستاد مبارزه با کرونا

تا کنون دانش آموز و معلمی در استان به کرونا مبتلا نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با گذشت ۲ هفته از آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدرسه‌ها تاکنون از ابتلای دانش‌آموزان و معلمان این استان به ویروس کووید ۱۹ هیچ گزارشی دریافت نشده‌است.

تا کنون دانش آموز و معلمی در استان به کرونا مبتلا نشده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، دکتر سعید کشمیری  افزود: با این وجود نظارت‌ها بر نحوه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدرسه‌های استان بوشهر همچنان ادامه دارد و انتظار می‌رود والدین دانش‌آموزان اگر کوچکترین نشانه‌ای از بیماری را در فرزند خود احساس کردند از فرستادن او به مدرسه خودداری کنند.

وی در خصوص فوت زهره رستمی معلم گناوه‌ای بر اثر ابتلا به کرونا اضافه کرد: ضمن تسلیت به خانواده این معلم، براساس پی گیری انجام شده از آموزش و پرورش شهرستان گناوه، وی سال گذشته معلم یک هنرستان غیرانتفاعی بوده و امسال در مدرسه حضور نداشته و ابتلای او خارج از مدرسه صورت گرفته است.

کشمیری بیان کرد: در شرایط اپیدمی باید به نشانه‌های بیماری توجه کرد و نباید با مصلحت اندیشی شخصی نشانه‌های بیماری را نادیده گرفت.

کشمیری اضافه کرد: در این روزها چیزی به نام سرماخوردگی وجود ندارد اگر علامت دار هستید آن را کرونا حساب کنید و بدون از دست دادن زمان باید به مراکز درمانی مراجعه کرد و تنها به این وسیله است که می‌توان از آلودگی دیگران پرهیز کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در همه استان‌ها نشانه‌ای از افزایش ابتلا و امکان قرار گرفتن در موج سوم بیماری خیلی زودتر از پیش بینی‌ها وجود دارد باید از حضور در جای شلوغ، فضای بسته و بدون رعایت فاصله اجتماعی پرهیز کرد چون رعایت نکردن این موارد سلامت ما را به خطر می‌اندازد.

کشمیری اضافه کرد: با توجه به روند افزایشی بیماری کرونا در استان‌های دیگر و احتمال ورود به موج سوم بیماری و ارتباط استان بوشهر با استان‌های دیگر و رفت و آمدها احتمال گردش بیماری وجود دارد.

دبیرستاد استانی مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به اینکه میانگین بستری‌ در بیمارستان‌های استان به دلیل ابتلا به کرونا ۴۰ تا ۶۰ نفر است، گفت: افزایش مراجعه به بیمارستان‌ها در چند شب گذشته نشان می‌دهد که وضعیت کرونا در این استان شکننده است و هرگونه ساده انگاری ممکن است روند بیماری را در استان افزایش دهد.

کشمیری در باره آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان بوشهر بیان کرد: ازآغاز شیوع بیماری تاکنون ۱۱ هزار و ۵۳۹ نفر در این استان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و در زمان حاضر نیز ۳۰۲ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

وی ادامه داد: در زمان حاضر ۴۸ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند که از این تعداد ۱۸ نفر با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری و در همین مدت ۳۴ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در این استان با حال خوب مرخص شده‌اند که از این تعداد ۲۳ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.

وی یادآور شد: هر چند روند بیماری در استان بوشهر ثابت مانده اما برخی وقت‌ها به یک باره روند بستری‌ها افزایش می‌یابد که این بیانگر رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی افراد در جامعه است.

کشمیری ادامه داد: از زمان شیوع بیماری کرونا در استان بوشهر تاکنون ۵۵۳ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا استان بوشهر گفت: همچنین بیش از ۶۰۰ نفر از همکاران بهداشت و درمان در این استان درگیر بیماری شده‌اند که تعدادی از آنها بهبود و تعدادی نیز در مرخصی به سر می‌برند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)