• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
بین الملل » اروپا
در اعتراض به وضع نامناسب محیط زیست در انگلیس

هواداران محیط زیست ورودی مجلس انگلیس را بستند

شماری از اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" که برای بهبود محیط زیست در انگلیس فعالیت می‌کنند، با تجمع مقابل مجالس عوام و اعیان انگلیس ورودی آنها را بستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شماری از اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" (Extinction Rebellion) که برای بهبود محیط زیست در انگلیس فعالیت می‌کند، با نشستن مقابل ورودی نمایندگان مجالس عوام و اعیان، ورودی این مجالس را بستند.

پلیس لندن اکنون مشغول گفتگو با اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" است تا راه به منظور ورود نمایندگان مجالس عوام و اعیان با ساختمان پارلمان، باز شود. 

شماری از هواداران محیط زیست در لندن، با چسب خود را بر روی ورودی ساختمان مجلس اعیان چسبانده اند تا پلیس به راحتی نتواند آنان را متفرق کنند. دیروز نیز اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" تلاش کردند راه ورودی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس را به ساختمان مجلس، مسدود کنند.
اعضای این جنبش از دیروز اعلام کردند، با نشستن بر روی خیابان‌های اصلی شهر‌های لندن، منچستر و کاردیف، تلاش می‌کنند دولت و مردم را متوجه خطر‌های تغییرات آب و هوایی و توجه به حل مشکلات ناشی از آن کنند. به نوشته دیلی میرور، پلیس انگلیس تا دیروز بیش از ۱۶۰ نفر از اعضای این جنبش را بازداشت کرده است.
دست اندرکاران جنبش "شورش علیه انقراض" همزمان با آغاز به کار دوباره مجلس انگلیس و مدارس این کشور، به منظور توجه افکار عمومی و دولت این کشور به وضعیت نامناسب زیست محیطی تظاهرات خود را به لندن کشانده اند.
جنبش "شورش علیه انقراض" قبلا تهدید کرده بود اگر دولت انگلیس به سه خواسته این جنبش پاسخ مثبت ندهد، از بازگشایی مجلس این کشور پس از تعطیلات تابستانی، پیشگیری خواهد کرد.
جنبش "شورش علیه انقراض" در بیانیه خود نوشته بود: اگر دولت انگلیس به فکر اجرای موثر عدالت نباشد و مراقبت از زندگی مردم را در محور سیاست هایش قرار ندهد، مانع از بازگشت نمایندگان مجلس بر سر کارشان خواهد شد. در بیانیه این جنبش آمده است از اول ماه سپتامبر، ۱۱ شهریور ماه که زمان آغاز دوباره فعالیت‌های مجلس انگلیس است، اعضای این جنبش در آرامش و به صورت مسالمت آمیز، در اطراف ساختمان مجلس حضور خواهند یافت و راه ورود نمایندگان به ساختمان مجلس را خواهند بست مگر این که نمایندگان مجلس انگلیس تعهد دهند ابتدا به سه خواسته این جنبش توجه و رسیدگی کنند.
به نوشته تارنمای جنبش "شورش علیه انقراض"، دولت انگلیس ابتدا باید حالت فوق العاده و اضطراری درباره محیط زیست و شرایط آب و هوایی اعلان و با نهاد‌ها و سازمان‌های محیط زیستی در این باره همکاری کند؛ سپس دولت انگلیس در لایحه‌ای با قید فوریت، به توقف نابودی گیاهان و حیوانات و نیز کاهش دی اکسید کربن تا مرز صفر پیش از سال ۲۰۵۰، متعهد شود و همچنین "مجمع شهروندان" را به منظور اجرای عدالت درباره محیط زیست و آب و هوا، تشکیل دهد تا بتوانند بر حسن اجرای مصوبات مربوط نظارت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)