• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۷۷۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۹
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا

انتقاد کاملا هریس از بی توجهی جمهوریخواهان به مشکلات رنگین پوستان

معاون جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سکوت جمهوریخواهان در برابر بی عدالتی‌های نژادپرستانه ضد سیاه پوستان در این کشور انتقاد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی؛ کاملا هریس در گفتگو با این شبکه تلویزیونی به پرسش‌های مختلف درباره انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پاسخ داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در آغاز گفتگوی کاملا هریس با این شبکه، مجری درباره اصابت هفت گلوله به «جیکوب بلیک» در ایالت ویسکانسین و گفتگوی کاملا هریس با خانواده این قربانی، پرسید.
کاملا هریس در پاسخ گفت:خانواده اش واقعا افرادی فوق العاده هستند. آن‌ها متحمل آلام زیادی شدند. وی شش فرزند دارد. سه نفر از فرزندانش پسر هستند. بزرگترین پسرش در همان روز (که جیکوب بلیک تیر خورده بود) هشتمین جشن تولدش را برگزار می‌کرد. گفتگوی من با خانواده اش یک گفتگوی خانوادگی بود. من با خواهر، پدر و مادرش صحبت کردم. آن‌ها بسیار با محبت بودند، آن‌ها دردمند بودند و این دو حس را به صورت توامان داشتند. من یک بار دیگر با مادرش صحبت کردم. جو (بایدن) برخورد بسیار خوبی با آن‌ها داشت. جو بایدن با خانواده جیکوب بلیک صحبت کرد. وی با خانواده آقای (جورج) فلوید صحبت کرد. با خانواده یک قربانی دیگر صحبت کرد. وی (بایدن) با خانواده‌های این افراد دیدار می‌کند. آن‌ها نیاز دارند که کسی به دیدارشان برود، آن‌ها نیاز دارند که کسی حرف هایشان را گوش کند. مهمترین نکته درباره این گفتگو‌ها نیز همین است.
مجری: شما در مقام دادستان سابق -و کسی که برای سالیان سال با پلیس کار کرده است- براساس شناختی که از چنین مسائلی دارید به ما بگویید که آیا سناریویی وجود دارد که اقدام آن مامور در بلیک را توجیه کند؟
کاملا هریس: من چنین نظری ندارم، اما کلیه مدارک هم در اختیار من نیست. براساس چیزی که من مشاهده کردم - و مردم هم مشاهده کردند، البته من دادستان این پرونده نیستم بنابر این کلیه مدارک در اختیار من قرار ندارد -، اما این مرد (جیکوب بلیک) داشت سمت خودرویش می‌رفت و مسلح به نظر نمی‌رسید، اگر او مسلح نبود، اگر او مسلح نبود، توسل به زور و شلیک هفت گلوله در فاصله نزدیک آن هم از پشت سر این مرد، واقعا قابل توجیه نیست.
مجری: آیا معتقدید که افسر مربوطه باید متهم شود؟
کاملا هریس: فکر می‌کنم تحقیق کامل باید صورت گیرد. براساس مشاهدات من به نظر می‌رسد که افسر مربوطه باید متهم شود.
مجری: افراد زیادی در کشور هستند که می‌گویند وی (جیکوب بلیک) مردی بود که از دستورات پلیس تبعیت نکرد. ماموران پلیس تلاش کردند از اسلحه برقی بی حس کننده استفاده کنند، اما وی به سمت خودرویش رفت که در ادامه مشخص شد داخل خودرویش چاقو بود. برخی می‌گویند بنابر همین دلایل ما باید از قضاوت خودداری کنیم و افسر مربوطه باید رویه مناسب قضایی را طی کند. پیام شما به این دسته از افراد چیست؟
کاملا هریس: همه افراد باید رویه‌های قضایی مناسب در اختیارشان قرار گیرد. من کاملا با این موضوع موافقم. یکی از مهمترین ویژگی‌های سیستم دادگستری ما همین است، اما مسئله این است که ما می‌دانیم در آمریکا این موارد به صورت مداوم رخ می‌دهند. تعداد زیادی از سیاه پوستان هدف چنین رفتار‌هایی قرار گرفتند. بسیاری از این افراد جان خود را از دست دادند و همیشه نام این افراد بر زبان ما است. جرج فلوید یکی از این افراد است که به چهره‌ای مردمی تبدیل شده است. اینگونه رفتار‌ها باید متوقف شود. هنوز هم در داخل آمریکا دو نوع سیستم دادگستری وجود دارد! باید صادقانه در این باره صحبت کنیم. من در سنای آمریکا کار می‌کنم. دقیقا روبروی دفتر من دیوانعالی آمریکا واقع شده است. من به عنوان کسی که در دانشگاه هاروارد تحصیل کردم زمانی که دانشجو بودم در کنار این ساختمان قدم می‌زدم. روی ساختمان دیوانعالی عالی آمریکا نوشته شده است «همه در پیشگاه قانون برابر هستند». چنین چیزی جزو یک ایده آل برای سیستم دادگستری ما است، اما می‌دانیم که هنوز در آمریکا چنین چیزی محقق نشده است. هنوز هم در آمریکا نیاز عمیقی به اصلاحات در سیستم دادگستری کیفری ما وجود دارد، نیاز به اصلاحات در سیستم پلیس ما وجود دارد تا هرکسی که سیاه پوست است برایش حکم اعدام صادر نشود یا اینکه تا آخر عمرش فلج نشود!
مجری: جمهوریخواهان می‌گویند نظم و قانون موضوع اصلی رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است. آن‌ها به بخش‌های خشن اعتراضات در سیاتل، پورتلند و مینیاپولیس تکیه می‌کنند و می‌گویند که این خشونت‌ها نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد اگر جو بایدن و کاملا هریس در انتخابات پیروز شوند، کشور چگونه خواهد شد؟ ما شب گذشته شنیدیم که مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا گفته بود در آمریکایی که جو بایدن رئیس جمهور آن باشد مردم ایمنی و امنیت نخواهند داشت. چند ساعت پیش بود که من از جو بایدن شنیدم که گفته بود «رئیس جمهور ترامپ به دنبال خشونت بیشتر است». چگونه خشونت بیشتر از لحاظ سیاسی به ترامپ کمک می‌کند؟
کاملا هریس:وظیفه من این نیست که درباره راهبرد سیاسی او صحبت کنم و به آن پی ببرم، اما چیزی که درباره مجمع ملی جمهوریخواهان می‌گویم این است که من هنوز ندیدم کسانی که می‌گویند رهبران ملی آمریکا هستند درباره مشکلات افراد سیاه پوستِ فاقد سلاح و افراد بومی در کشور ما صحبت کنند. من هنوز ندیدم که آن‌ها در این باره صحبت کنند. اکنون اندکی بیش از دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است تا مشخص شود که چه کسی رئیس جمهور آینده خواهد شد؟ درحالی که ما در بحبوحه حداقل چهار بحران قرار داریم - مردم آمریکا صرفنظر از نژاد، جنسیت، سن یا محل سکونت - حق دارند که باور داشته باشند رهبران شان حقیقت را می‌گویند حتی اگر این حقیقت تلخ باشد. آن‌ها (مقامات آمریکا) باید این حقیقت تلخ را بیان کنند و به چنین حقایقی هم گوش دهند. ما در مجمع ملی جمهوریخواهان شاهد چنین چیزی نیستیم. ما شاهد این مسئله در میان کسانی نیستیم که می‌گویند باید رهبر کشورمان باشند و کشور را از امروز به آینده هدایت کنند درحالیکه ما در بحبوحه این بحران‌ها قرارگرفته ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)