• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
بین الملل
همه گیری کرونا

کند شدن روند همه گیری کرونا در جهان

اطلاعات هفتگی منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت از کند شدن روند شیوع کرونا در اکثر نقاط جهان حکایت دارد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، همه گیری کرونا همچنان در جهان پیشروی می‌کند، اما اطلاعات هفتگی منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت از کند شدن روند شیوع در اکثر نقاط جهان به ویژه در قاره آمریکا خبر می‌دهد. بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این کندی در همه مناطق به غیر از جنوب شرقی آسیا و شرق مدیترانه ثبت شده است.
 
کند شدن روند همه گیری کرونا در جهان
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، یوسین بولت دونده افسانه‌ای جامائیکایی هم به ویروس کرونا آلوده شده است. مدیر برنامه‌های وی سه شنبه در گفتگو با سی ان ان این اطلاعات را که از سوی شماری از رسانه‌ها منتشر شده بود تایید کرد و اطمینان داد که این سریعترین دونده جهان و دارنده مدال طلای المپیک هم اکنون در قرنطینه است و هیچ علائمی هم ندارد.
فلاویو بولسونارو پسر ارشد رئیس جمهور برزیل و سناتور این کشور هم سه شنبه اعلام کرد به کووید ۱۹ مبتلا شده است، اما هیچ علائمی ندارد.
شمار مبتلایان در شیلی از مرز ۴۰۰ هزار مورد تایید شده گذشت
شمار مبتلایان در شیلی از مرز ۴۰۰ هزار مورد تایید شده گذشت، اما روند شیوع بیماری در این کشور پس از اوج گرفتن در ماه ژوئن و ژوئیه به ثبات رسیده است. همچنان در این کشور مقررات منع آمد و شد شبانه اجرا می‌شود، مرز‌ها بسته اند و دانش آموزان هم به کلاس‌های درس بازنگشته اند.
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا از به کارگیری نیرو‌های نظامی برای ردیابی موارد آلودگی به ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد دو هزار نظامی به این منظور به مناطق آلوده اعزام می‌شوند.
 
آزمایش بالینی داروی کرونا
شرکت داروسازی آسترا زنکا انگلیس هم که در حال ساخت واکسن کروناست اعلام کرد مرحله اول آزمایش بالینی داروی درمان کننده کووید ۱۹ را آغاز کرده است. هزینه مالی این آزمایش برعهده دولت آمریکاست.
همه گیری ویروس کرونا از اواخر دسامبر تاکنون جان دست کم ۸۱۴ هزار و ۲۱۶ نفر را در سراسر جهان گرفت. تاکنون بیش از ۲۳ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ در ۱۹۶ کشور و سرزمین جهان ثبت شده است. آمریکا با ۱۷۸ هزار و ۳۴۷ مورد مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا بیش از همه کشور‌های جهان تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. برزیل با ۱۱۶ هزار و ۵۸۰ مورد مرگ ناشی از کووید ۱۹، مکزیک با ۶۰ هزار و ۸۰۰ مورد، هند با ۵۸ هزار و ۳۹۰ مورد و انگلیس با ۴۱ هزار و ۴۳۳ مورد در رده‌های بعدی جای می‌گیرند.
 
کرونا در اروپا
طبق آمار اداره بهداشت فرانسه بیش از سه هزار مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در فرانسه ثبت شده است.
اداره بهداشت عمومی سوئد اعلام کرد کیت‌های معیوب آزمایش کووید ۱۹ موجب مثبت شدن اشتباه ۳ هزار و ۷۰۰ آزمایش کرونا شد. این اشتباه در دو آزمایشگاه در جریان کنترل کیفی مشخص شد. کیت‌های آزمایش PCR توسط شرکت بی جی آی ژنومیک در چین ساخته و در سراسر جهان توزیع شد.
دولت آلمان هم در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ با کسری بودجه رو به رو شد که از هشت سال پیش در این کشور بی سابقه بود. این کسری ۵۱.۶ میلیارد یورویی برابر با ۳.۲ درصد تولید ناخالص داخلی آلمان است که از استاندارد‌های اروپایی با محدودیت کسری بودجه ۳ درصدی فراتر است. تولید ناخالص داخلی آلماند ر سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ هم ۹.۷ درصد کاهش یافت.
 
ادامه بحران اقتصادی ناشی از کرونا
شرکت امریکن ایرلاینز هم اعلام کرد در صورتی که کمک‌های مالی جدید دریافت نکند در ماه اکتبر ۱۹ هزار فرصت شغلی را حذف خواهد کرد. مالکین شرکت‌های گردشگری لبنان که در پی دوره طولانی بحران اقتصادی به زانو درآمده اند و وضعیتشان پس از انفجار مرگبار بیروت وخیم‌تر هم شده است اعلام کردند با وجود اعمال قرنطینه از چهارشنبه فعالیت خود را از سر می‌گیرند.
کره جنوبی که با شیوع دوباره همه گیری رو به روست به نهاد‌های آموزشی در سئول و اطراف آن دستور داد تا ۱۱ سپتامبر آموزش از راه دور را اجرایی کنند.
 
چین/ ۱۵ مورد جدید
مقامات بهداشت و درمان چین روز چهارشنبه اعلام کردند ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، کمیسیون ملی بهداشت چین در بیانیه‌ای اعلام کرد همه موارد جدید ابتلا مربوط به کسانی است که به تازگی وارد این کشور شده اند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت تنها مسجد چهار مناره تاریخی در داراب
عطر شهدا در قم پیچید
کمک ۲ میلیارد ریالی جانباز کاشمری به حوزه سلامت
استقبال پرشور دانش‌آموزان هرمزی از پیکر مطهر شهید گمنام
رکوردی تازه در توسعه تجدیدپذیرها تا پایان سال
ویژه‌ برنامه‌های رادیو صبا در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) 
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن 
شهر قم با تشییع شهدا عطر آگین شد 
تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خوزستان
فردا: سپاهان - الحسین در نبرد صدرنشینی
ورود اولین محموله کولبری از کشور پاکستان به خراسان جنوبی
امروز: تراکتور به دنبال ۳ امتیاز در خانه نسف قرشی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام -استان‌ها (۲)
نزاع خونین در خواف؛ ۲ نفر جان باختند
دیار علویان در سوگ بانوی دو عالم نشست
احترام نظامی فرمانده مرزبانی گلستان به شهدای گمنام
پخش زنده فوتبال ایران و چین تایپه در قاب شبکه ورزش
همراهی و فداکاری مردم، سرمایه‌ای بزرگ برای ایران اسلامی
دختر پرتابگر دیسک ایران هفتم شد
عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌های خوزستان در اجرای قانون هوای پاک 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)