• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۲

متهم به مدعی تهمت می‌زند

محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی و صهیونیستی برای مرتبط ساختن حادثه انفجار بیروت با حزب الله لبنان ادعای تازه ای مطرح کردند.

پس از انفجار بیروت ابتدا این گمانه مطرح شد که عاملین این رویداد رژیم صهیونیستی و متحدان غربی و منطقه‌ای این رژیم بوده اند.
بنابراین محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی و صهیونیستی ابتدا تلاش کردن این رویداد را حادثه‌ای غیر عمدی توصیف کنند شاید تهدید ناشی از خشم مقاومت و مردم لبنان که متوجه رژیم صهیونیستی و متحدان آن در منطقه شده بود منحرف سازند.
اما در حال حاضر این محافل پا را فراتر نهاده سعی میکنند به نوعی این حادثه را به مقامت اسلامی لبنان مرتبط سازند.
شبکه سعودی العربیه مدعی شد، نتیجه یک پژوهش از ارتباط میان حزب الله لبنان و مالک واقعی کشتی باربری روسوس که مواد انفجاری را درسال 2013 به لبنان انتقال داده بود، خبر می دهد.
در شرایطی که همچنان تحقیقات و بازداشت ها در پرونده انفجار بندر بیروت با بیش از 180 کشته، هزاران زخمی و خسارات سهمگین برای اقتصاد بحران زده لبنان ( پیش بینی حدود 15 میلیارد دلار زیان) ادامه دارد، این پژوهش - که گفته میشود نتیجه همکاری نشریه اشپیگل با نهاد مبارزه با فساد و جرائم سازمان یافته است - از ارتباط مالک واقعی این کشتی با یکی از بانک هایی که حزب الله لبنان با آن تعامل دارد، خبر می دهد.
پیش از این در گزارش های متعددی به این نکته اشاره شد که Grechushkin (گریشوشکین) روسی مالک این کشتی- که در سال 2013 در بندر بیروت پهلو گرفته بود- است؛ شاید به این ترتیب پای مسکو را - که اکنون متحد مقاومت اسلامی در سوریه است - به این بحران بکشند.
اما این بار و پس تکذیب این گزارش‌ها ادعا می‌‌شود مالک واقعی کشتی یک تبعه قبرس به نام  Charalambos Manoli است که - به موجب پژوهش به عمل آمده - با بانکی که حزب الله لبنان با آن بانک در تعامل می‌باشد.
این گزارش می افزاید، مانولی برای آنکه مالکیت خود بر کشتی را مخفی نگه دارد تلاش زیادی انجام داد... در تحقیقات آشکار شد چون در تبادلات بازرگانی هیچ نامی از مانولی در میان نبود در نتیجه مقامات لبنانی نمی دانستند او مالک واقعی کشتی است، هر چند این فرد بر خلاف گریشوشکین که کشتی را اجاره کرده بود با لبنان روابط تجاری داشت. 
این ادعا‌ها در حالی مطرح میشود که شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم احیای دومین شب محرم با اشاره به  دروغ‌های سیاسی و رسانه‌ای این روزها و اتهام‌زنی به حزب‌الله مبنی بر اینکه حزب‌الله در بندر بیروت انبار مهمات داشته، گریز زد و گفت، پس از ساعاتی مشخص شد که خبر دروغ بوده و سپس گفتند، نیترات ذخیره شده در بندر متعلق به حزب‌الله بوده اما باز هم مشخص شد که مال حزب‌الله نبوده است.
شیخ نعیم قاسم تأکید کرد: تمام فرضیه‌هایی که مطرح کردند نادرست بود؛ آنها فرضیه واحدی مطرح کردند اینکه حزب‌الله مسؤول است و سپس به عنوان بخشی از روند مقابله با حزب‌الله با هدف تضعیف آن، دنبال ادله و احتمالات گشتند اما همه چیز به سمت خود آنها بازگشت و مشخص شد که مسؤول، خودشان هستند و باید محاکمه شوند.
---------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک برف و یخبندان در چهارمحال و بخنیاری
­ساپینتو: رضائیان قصد جدایی دارد؛ رقیب اصلی ما زمین است
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان
رقابت‌های کیک‌بوکسینگ قهرمانی WKA گیلان و حرفه‌ای «قهرمان قهرمانان» در رشت
خوشحالی مهابادی ها از پرتاب سه‌گانه ماهواره‌ای ایران، اوج خودباوری بومی
پویش «به کرامت فاطمی و گذشت علوی می‌بخشم»
اختتامیه هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای افراد معلول در گرگان
اختتامیه نخستین المپیاد ورزشی روستایی شهرستان ملارد
برگزاری اردوی پزشکی در روستای لاسجرد سرخه
روایت دانشجویان از پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی
گام نهایی برای تثبیت منطقه آزاد مهران
بازسازی خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر
تقارن اعیاد شعبانیه با دهه فجر، فرصتی برای تبیین پیوند انقلاب اسلامی با فرهنگ مهدویت
بخشش یک محکوم به قصاص در شاهرود
برتری مدعیان در هفته نهم لیگ برتر والیبال ایران
فرماندار مهاباد: مرکز دوم تعویض پلاک راه‌اندازی می‌شود و با دریافت وجه اضافی برخورد می‌کنیم
کسب رتبه نخست کاداستر اراضی ملی در سبزوار
جزئیات فعالیت مدارس کردستان در روز دوشنبه
اجرای طرح محکمه آفتاب در یزد
آمادگی ۱۸۰ مسجد برای برگزاری آیین معنوی اعتکاف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
اوج فعالیت سامانه بارشی فردا در استان
سرنوشت مبهم وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
مدارس ابتدایی تهران فردا مجازی است
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
صدور قبض ۵۰۰ میلیون تومانی گاز برای مشترک بدمصرف تهرانی
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۳ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)