• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۶
بین الملل » آمریکا
در گفتگو با سی ان ان

سناتور شومر: نژادپرستی در آمريکا همچنان فراگیر است

رئیس نمایندگان حزب دموکرات در سنا از آمریکایی‌ها خواست، در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور به جو بایدن نامزد این حزب رای دهند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سی ان ان؛ رئیس نمایندگان اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا با اشاره به سخنرانی میشل اوباما‏، همسر باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین این کشور در گردهمایی سالانه‌ی حزب دموکرات تاکید کرد پیام میشل اوباما به مردم آمریکا این بود که هرگز نباید بی تفاوت یا راضی باشند و باید برای پایین کشیدن دونالد ترامپ از جایگاه ریاست جمهوری در انتخابات پیش رو که روز سوم نوامبر برگزار می‌شود، مشارکتی پرشور داشته باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سناتور چاک شومر‏ در گفتگو با سی ان ان، از مردم آمریکا خواست در انتخابات پیش رو، به جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ رای دهند و «چرخ‌های مملکت را در موارد بسیاری از جمله مبارزه با نژادپرستی به حرکت دربیاورند چرا که نژادپرستی در کشور ما، همچنان فراگیر است.»
همسر باراک اوباما‏، رئیس جمهور پیشین آمریکا در گردهمایی سالانه‌ی حزب دموکرات از مردم این کشور خواست، «آنچنان پرشور به جو بایدن رای بدهند که انگار زندگی شان به سرنوشت این رای و حضور در این انتخابات بستگی دارد».
گردهمایی سالانه‌ی حزب دموکرات در سال جاری به علت همه گیری ویروس کرونا از راه دور و ویدیو کنفرانس برگزار می‌شود. میشل اوباما دوشنبه شب پس از سناتور برنی سندرز‏، نماینده دموکرات ایالت ورمونت در مجلس سنا، دومین سخنران گردهمایی سالانه‌ی حزب بود.
میشل اوباما گفت: «اگر امشب یک پیام برای شما داشته باشم آن پیام این است: اگر فکر می‌کنید اوضاع کشور احتمالا از این چیزی که هم اکنون شاهدش هستیم بدتر نخواهد شد به شما اطمینان می‌دهم اگر در انتخابات پیش رو برای ایجاد تغییر همت نکنیم از این بدتر هم شاهد خواهیم بود و این احتمال حتمی است. اگر کوچکترین کورسوی امیدی برای پایان دادن به این هرج و مرج دارید باید آنچنان پرشور در انتخابات شرکت کنید و به جو بایدن رای بدهید که انگار سرنوشت و زندگی شما به همین یک رای بستگی دارد.»
چاک شومر، سخنرانی میشل اوباما را بسیار زیبا خواند و افزود: «فکر می‌کنم او مستقیم داشت با افرادی سخن می‌گفت که در اتاق‌های نشیمن منازل شان آرمیده اند‏، این سخنان از سخنانی که با حضور جمعیتی فراوان و پرسر و صدا ایراد می‌شود بسیار اثربخش‌تر است، زیرا گوینده مستقیم دارد با مردم حرف می‌زند‎؛ سخنان میشل شخصی بود‏، محکم و استوار و دلنشین بیان می‌شد و پیامی که به همراه داشت بسیار قدرتمند و اثرگذار بود. او خیلی عالی سخن گفت.»
رئیس نمایندگان اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا گفت بر این باور است آنچه در دولت دونالد ترامپ بر مهاجران گذشته، هولناک و غیرانسانی است. وی درباره‌ی تلاش‌های دولت ترامپ برای کارشکنی در وظایف اداره‌ی پست نیز گفت: «آقای دیجوی (رئیس اداره پست و از نزديکان ترامپ) نمی‌خواست با من دیدار کند. سه بار با او تماس گرفتم. در نهایت با پا در- میانی منوچین (وزیر خزانه داری) موفق شدیم او را ببینیم و تاکید کردیم پست، یکی از مسائل بسیار مهم برای ماست.»
سناتور چاک شومر افزود: «این را به روشنی دریافتم که هدف او (ترامپ) برچیدن دستگاه اداره پست است آنهم در شرایطی که همه گیری بیماری کووید ۱۹ اتفاق افتاده و از هر زمان دیگری بیشتر به اداره پست نیاز داریم. سالمندانی که نمی‌توانند برای تهیه‌ی دارو و درمان مورد نیازشان به داروخانه بروند، به خدمات اداره پست وابستگی دارند؛ کهنه سربازان نزدیک به ۸۰، ۹۰ درصد نیازمندی هاشان را از مسیر اداره پست دریافت می‌کنند. در چنین وضعیتی‏، تلاش برای از کار انداختن فعالیت و خدمات رسانی اداره پست، سبب خواهد شد انتخابات بهم بخورد و این، منزجرکننده است.»
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)