• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
علمی و فرهنگی » معارف
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری طی سخنانی امروز

عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی خیانت به قرآن کریم است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: عادی سازی رابطه با رژیم غاصب صهیونیستی خیانت به قرآن کریم و پشت کردن به رسول الله (ص) است.

عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی خیانت به قرآن کریم استبه گزارش خبرنگار حوزه شورا‌های عالی و عمومی گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع روز یکشنبه طی سخنانی در جلسه شورای معاونین، ضمن محکوم کردن اقدام امارات متحده عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: مایه تأسف بسیار است که امروز مشاهده می‌کنیم برخی از حکام عربی بدون توجه به مسائل اعتقادی، انسانی و سیاسی یک بی تدبیری را از خودشان بروز دادند و شاهد این هستیم که عادی سازی روابط با این رژیم غاصب کودک کش را در برنامه‌های خودشان به صورت علنی اعلام می‌کنند.
وی با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی با همه توان نظامی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در مقابل جهان اسلام دست به هرگونه قتل، آزار و اذیت و کشتار می‌زند و علنا در مقابل جهان اسلام ایستاده است، افزود: این رژیم در طول تاریخ سرزمین‌های اسلامی را غصب کرده و به مردمی که در این سرزمین‌ها زندگی می‌کردند ظلم کرده است و همچنین بدون توجه به حقوق انسانی افرادی که در مناطق تحت اشغال زندگی می‌کنند حق نفس کشیدن، حرکت کردن، آزادی و استقلال آن‌ها را سلب و نقض کرده است، این رژیم غاصب مصداق واقعی کفار حربی تلقی می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه اتفاقی که در هفته گذشته رخ داد موجب تأسف بسیار مسلمین جهان شده است، گفت: عادی سازی رابطه با اسرائیل خیانت به قرآن کریم و پشت کردن به رسول الله (ص) است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه قرآن کریم به همه مسلمانان به خصوص حکام و امرا تأکید می‌کند که اگر می‌خواهید معیت با رسول الله (ص) می‌خواهید، باید «اشداء علی الکفار» باشید، اظهار داشت: این کفار حربی که دست به شمشیر و سلاح بردند از همه امکانات خود علیه مناطق اسلامی استفاده می‌کنند و حکام اسلامی باید توجه داشته باشند که این کار، مخالف و معارض با نص صریح قرآن است.
وی افزود: طبق نص آیه شریفه قرآن «اشداء علی الکفار» ما با کسانی که علیه اسلام و مسلمین دست به جنگ، قتل، غارت و محدود سازی زندگی، حقوق انسانی وکودک کشی زدند باید به شدت برخورد کنیم و در خط مقاومت بایستیم و با آن‌ها مقابله کنیم. نه اینکه دست دوستی و همکاری به سمت آن‌ها دراز کنیم و این خیانت به قرآن و پشت کردن به رسول الله (ص) است، زیرا قرآن معیت با رسول الله را مشروط به اشداءعلی الکفار می‌داند.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه عادی سازی رابطه با کفار حربی و دشمن قسم خورده جهان اسلام، پشت کردن به رسول الله است، اظهار داشت: ما به سران امارات متحده عربی توصیه می‌کنیم از این تصمیم خود برگردند و به رسول خدا پشت نکنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: همچنین حکام اماراتی را نصیحت می‌کنم مراقب مفسرین، تحلیل گران و کارشناسانی که آن‌ها را توصیه به چنین کاری کردند باشند، چون عاقبت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عاقبتی بهتر از انورسادات نخواهد بود. ملاحظه می‌کنیم کسانی که در تلاش بودند در مسیر صلح با رژیم صهیونیستی قدم بزنند نه در دنیا عاقبت خوبی داشتند و نه در آخرت.
وی تأکید کرد: انور سادات با این اقدام خود نه تنها در دید جهان عرب به عنوان قهرمان شناخته نشد، بلکه به عنوان حاکم و فردی ذلیل شناخته شد و نه در آخرت از جایگاه مناسبی در کنار رسول الله برخوردار شد به خاطر اینکه پشت به رسول الله (ص) کرد.
دکتر شهریاری گفت: ما به حاکمان امارات توصیه می‌کنیم که تابع کارشناسانی نباشند که آن‌ها را توصیه به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌کنند و از این اقدامات برحذر باشند. زیرا عاقبتی شبیه به عاقبت انورسادات خواهند داشت. ما نمی‌خواهیم عاقبتی شبیه به انور سادات داشته باشند. بلکه می‌خواهیم عزت داشته باشند و عزیز باشند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچ چیزی جز ذلت در میان اعراب را شامل حال حکام امارات نخواهد کرد، اظهار داشت: انور سادات با حرکتی که انجام داد جز ذلت در جهان عرب چیزی نصیبش نشد و تمام مردم جهان عرب نام او را به عنوان فردی ذلیل زبان می‌آورند هرچند غربی‌ها به او جایزه صلح دادند و به شما هم خواهند داد، ولی این جایزه دشمنان اسلام است.
وی در ادامه افزود: چطور می‌شود وقتی حکام امارات اختلافات سرزمینی بر سر جزایر سه گانه با یک کشور همسایه، دوست و مسلمان پیدا می‌کنند همه امکانات و ظرفیت‌های بین المللی خود را برای تقابل با این کشور اسلامی بسیج می‌کند و سعی می‌کند برای یک مسئله کوچک که به اثبات نرسیده ادعا کنند به آن‌ها ظلم شده است، اما امروز در مقابل رژیمی که دشمن اصلی جهان اسلام است اینطور نرمش و کرنش از خود نشان می‌دهند.
دکتر شهریاری ادامه داد: تحلیل من این است که این مسئله یک اقدام صوری و تحت فشار انتخابات در حال جریان آمریکا و از برنامه‌های شرارت بار ترامپ است که این فرد برای دستیبابی به چند صباحی حکومت بیشتر دست به آن زده است و افرادی را تحریک و حتی تهدید کرده است تا این توافق را عملی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه ما به رؤسای امارات نصیحت می‌کنیم که شما آخرت خود را به دنیای دیگران نفروشید، اظهار داشت: پست‌ترین کاری که یک فرد مسلمان در زندگی خودش انجام می‌دهد این است که آخرت خودش را از دست بدهد که فرد دیگری، دنیا را به دست بیاورد و این نشان دهنده ضعف نفسانی در برخی از حکام کشور‌های عربی است.
وی تأکید کرد: ما توصیه می‌کنیم که برای حفظ دین و دنیا به جای اینکه رو به سوی دشمنان اسلام بیاورند، رو به سوی قرآن و پیامبر (ص) بیاورند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)