• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
سیاسی » دولت
آقای روحانی:

مخالفت با عزاداری در محرم نادرست است

رئیس جمهور تاکید کرد: اینکه بگوییم در ماه محرم عزاداری نباشد، نادرست است و قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در ادامه سخنانش در نشست ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا گفت: در این جلسه تاکید شد که درخصوص دستورالعمل‌های مربوط به برگزاری مراسم در ماه محرم باید اعتدال مدنظر باشد.
رئیس جمهور افزود: برگزارنشدن مراسم عزاداری برای جامعه ما قابل تحمل نیست و جامعه را مغموم می‌کند غیر از اینکه خود عاشورا غم آور است، خود اینکه مراسم نباشد مردم را دلگیر و اضطراب و افسردگی برای مردم ایجاد می‌کند.
آقای روحانی گفت: ما می‌توانیم عزاداری کنیم. چرا نکنیم؟ می‌شود جمعیت‌های کمتر در حسینیه‌ها حضور یابند و اگر قرار بوده هزار نفر در آنجا عزاداری کنند صد نفر باشد و بقیه از طریق فضای مجازی عزاداری کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور افزود: اینکه مساله مهمی نیست. می‌شود عدد را کاهش داد پس اصل عزاداری را باید انجام دهیم و مراسم را برقرار کنیم.
آقای روحانی گفت: اهدای نذورات نیز باید انجام شود منتهی قبلا می‌شد سفره انداخت و غذا داد، اما اکنون ممکن نیست و آن را می‌شود در بسته‌های بهداشتی تک نفره در اختیار افراد قرار دهند تا با خودشان ببرند.
رئیس جمهور بار دیگر تاکید کرد: امسال باید دقیقا سلامت مردم با سوگواری آنان را در کنار هم قرار دهیم و تعادل بخشی را به خوبی انجام دهیم و این شدنی است. وزارت بهداشت دستورالعمل‌ها را تهیه و ابلاغ کرده است.
وی تاکید کرد: نخستین اقدام برای این کار اطلاع رسانی است یعنی همه باید بدانند که چه کار کنند مثلا اکنون در جلسه ما برخی​ از دستورالعمل‌ها بی خبر بودند و می‌گفتند دستورالعمل‌ها را ندیده اند اکنون دیگر دیر است و به محرم خیلی نزدیک می‌شویم، زیرا جمعه بعدی محرم است پس همه باید بدانند که در این ماه چه باید بکنند.
آقای روحانی افزود: باید برای مردم اقناع سازی کنیم به مردم توضیح دهیم که هم عزاداری و هم سلامت قابل جمع و ممکن است و بگوییم که چگونه عزاداری کنند.
رئیس جمهور گفت: این کار از طریق رسانه ملی، رسانه‌های دیگر، روزنامه‌ها و فضای مجازی باید انجام شود و همه هماهنگی‌های لازم از امروز باید آغاز شود.
آقای روحانی ایجاد هماهنگی میان مسئولان ناظر، برگزارکنندگان، استانداران و مسئولان پزشکی استان‌ها از طریق نشست‌های مشترک را ضروری دانست.
رئیس جمهور با ابراز امیدواری برای برگزاری مراسم بسیار خوب در ماه محرم امسال افزود: ممکن است روز‌ها و ساعات عزاداری کمتر شود و پذیرایی در مراسم برگزاری عزاداری ممنوعیت داشته باشد و از عرضه شربت، نوشابه، چای، خرما یا هر خوراکی دیگر که در گذشته مرسوم بوده است، پرهیز شود.
وی در بخش پایانی اظهاراتش در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا بر تلاش پیگیر و مشارکت همگانی برای خالی کردن تخت‌های بیمارستانی و بخش‌های مراقبت ویژه در بیمارستان‌ها تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)