• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۸
بین الملل » آمریکا

پمپئو از طرح گسترده مخابراتي - اينترنتي عليه چين خبر داد

پمپئو با اعلام طرح مسير پاک اعلام کرد ما در دولت به شدت تلاش می کنیم از شرکت های آمریکایی در برابر تهدیدها محافظت کنیم.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ وزیر امور خارجه آمریکا از طرح گسترده برای مقابله مخابراتی - اینترنتی با چین خبر داد.
مایک پمپئو در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در واشنگتن گفت ما در داخل دولت به شدت تلاش می کنیم تا از شرکت های آمریکایی در مقابل تهدیدها محافظت کنیم.

وي افزود در ماه آوریل طرح ابتکاری تیم خودمان موسوم به "مسیر پاک" را اعلام کردم تا از شرکت های آمریکایی در مقابل معامله کنندگان غیرقابل اعتماد محافظت کنیم. امروز مایل هستم نسخه مبسوطی موسوم به "شبکه پاک" را اعلام کنم که شامل پنج اقدام است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

پمپئو ادامه داد در بخش اول مسير پاک ما تلاش می کنیم اطمینان حاصل شود شرکت های مخابراتی غیرمطمئن چین، خدمات مخابراتی بین المللی بین ایالات متحده و مقصدها در کشورهای خارجی، ارائه نکنند. بنده در همراهی با جناب بار، دادستان کل آمریکا، اسپر (وزیر دفاع آمریکا)، و جناب ولف (سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا)، از کمیسیون فدرال ارتباطات در آمریکا (Federal Communications Commission) می خواهم تا مجوز شرکت مخابراتی چین و سه شرکت دیگر را لغو و ابطال کند که بین آمریکا و کشورهای دیگر خدمات مخابراتی ارائه می کنند.

پمپئو افزود بخش دوم ناظر بر این است که ما می‌خواهیم تبلیغات غیرقابل اعتماد چینی از بستر‌های فروش برنامه‌های کاربردی اینترنتی برداشته شود. باتوجه به اوضاع شرکتی که در حال حاضر در چین است، برنامه‌های کابردی از قبیل وی چت و تیک تاک، تهدیدی قابل توجه برای امنیت داده‌های شهروندان آمریکایی به شمار می‌رود. البته اگر نخواهیم به ابزار‌هایی اشاره کنیم که در این برنامه‌ها برای سانسور‌های اقدامی حزب کمونیست چین وجود دارد.
وزير امور خارجه آمريکا گفت بخش سوم نیز عبارتست از وجود برنامه‌های کابردی پاک. ما در تلاش هستیم تا مانع شویم هوآوی و دیگر شرکت‌های غیرقابل اعتماد بتوانند به صورت از پیش تعیین شده، برنامه‌های آمریکایی را دانلود کنند که بسیار پرطرفدار هستند. ما نمی‌خواهیم شرکت‌های مان در نقض حقوق از جانب هوآوی یا تشکیلات تحت نظر گرفته شده از جانب حزب کمونیست چین، شریک جرم باشند.
وي تصريح کرد بخش چهارم سامانه‌های ابری پاک است. این بخش ناظر بر این است که از حساس‌ترین اطلاعات شخصی آمریکایی‌ها و از اموال دارای مالکیت معنوی بسیار ارزشمند شرکت‌های مان از جمله تحقیقات در زمینه ساخت واکسن کووید - ۱۹ محافظت کنیم که می‌توان به آن‌ها دست یافت و شرکت‌های مبتنی بر سامانه‌های ابری از قبیل علی بابا، بای دو، چاینا موبایل و چاینا تله کام و تن سنت چنین رویه‌ای دارند. وزارت امورخارجه با وزارت بازرگانی و دیگر سازمان‌ها از نزدیک همکاری خواهد داشت تا امکانات سامانه‌های چینی مبتنی بر نظام ابری برای جمع آوری و ذخیره سازی و پردازش انبوهی از داده‌ها و اطلاعات حساس در داخل ایالات متحده، محدود شود.
وي در نهایت در بخش پنجم به کابل‌های پاک اشاره کرد و گفت ما در تلاش هستیم اطمینان حاصل کنیم حزب کمونیست چین نتواند به اطلاعات انتقال یافته از طریق کابل‌های زیردریایی دسترسی پیدا کند که کشور ما و کشور‌های دیگر را به اینترنت جهانی متصل می‌کند. ما از همه شرکت‌ها و کشور‌های آزادیخواه می‌خواهیم تا به طرح شبکه پاک ملحق شوند.

همچنين مایک پمپئو در اين نشست خبری در واشنگتن مدعي شد تلاش های دولت ترامپ برای تامین امنیت (در جهان) به شیوه های دیگر هم ادامه دارد.

وي افزود مرکز تعامل جهانی در وزارت امور خارجه گزارش ویژه ای درباره اطلاع رسانی نادرست و تبلیغات روسیه منتشر کرده است. این اقدامات روسیه به صورت خاص بر کارهای عوامل نیابتی تمرکز دارد. درباره روسیه و دیگر کنشگران شرور باید عرض کنم جایزه وزارت امور خارجه آمریکا در قالب برنامه عدالت برقرار شده است.

وزير امور خارجه تصريح کرد براساس این طرح، جایزه ای با ارزش بالغ بر ده میلیون دلار برای اطلاعاتی در نظر گرفته مي شود که به شناسایی و یا جایابی هر فردی منجر شود که با دستور یا کنترل دولتی خارجی به منظور دخالت در انتخابات ایالات متحده فعالیت می کند آنهم از طریق انجام دادن فعالیت های خاص مجرمانه و سایبری.

پمپئو درباره عراق نيز گفت مایلم از جانب رئیس جمهور ترامپ و ملت آمریکا، همبستگی خود را با ایزدی های عراق اعلام کنم. دولت ما کارهای زیادی انجام داده است تا به بازتوانی عراقی ها کمک کند اما هنوز کارهای بسیار بیشتری باقی مانده است که باید انجام شود. در عین حال، می خواهم پیشرفت های رخ داده در سودان را برای محافظت از آزادی های دینی در این کشور و دور شدن این کشور از حاکمیت اسلامی افراطی ستایش کنم. 

 
 

 

 
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)