• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
بین الملل » غرب آسیا
در ابتدای جلسه فوق العاده دولت

حسان دیاب: باید منافع ملی را در اولویت قرار دهیم

نخست وزیر لبنان می‌گوید آنچه در بیروت رخ داد ضربه بزرگی بود و کارگروه‌هایی در همه سطوح فعال شده است.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، نخست وزیر لبنان گفت امروز همه ما در برابر امتحان ساختن کشور قرار داریم و باید منافع ملی را از هر منفعت و مصلحت دیگر بالاتر بدانیم.
حسان دیاب در ابتدای جلسه فوق العاده دولت لبنان برای بررسی انفجار روز گذشته در بیروت گفت: آنچه در لبنان رخ داد ضربه بزرگی بود و کارگروه‌هایی در همه سطوح فعال شده است. همزمان با تلاش‌ها برای یافتن افراد ناپدید شده و امدادرسانی به مجروحان، نتایج تحقیقات باید به سرعت مشخص شود.
دیاب افزود: همه طرف‌ها را به کنار گذاشتن بحث و جدل و عمل کردن بر اساس روحیه میهن پرستانه در برابر این فاجعه دعوت می‌کنم. امروز همه ما در برابر آزمونی درباره میهن پرستی و اولویت دادن به منافع ملی روبرو هستیم.
حسان دیاب با اشاره به انفجار روز گذشته در بیروت گفت: حجم این فاجعه فراتر از توصیف است. تحقیقات باید فراگیر باشد و به آن اولویت داد. همه باید مسئولیت پذیرانه عمل کنند و اکنون دیگر زمان بحث‌های بیهوده سیاسی نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
نخست وزیر لبنان گفت: امروز بیروت و همه لبنان، روز اندوهناکی دارد. شوک بسیار بزرگی بود. بعضی از افراد فرزندان و خانواده هایشان را از دست داده اند. بعضی افراد، همه سرمایه‌ای را که در طول زندگی شان جمع کرده بودند، از دست دادند. بعضی افراد خانه هایشان را از دست دادند.
دیاب افزود: حجم این فاجعه بسیار فراتر از توصیف است. به همه لبنانی‌ها برای شهدایی که در این انفجار کشته شدند، تسلیت می‌گویم و برای مجروحان، آرزوی شفای عاجل دارم. مصیبت بزرگی به لبنان وارد شد، اما در هر صورت، هرگز گریه نمی‌کنیم. کارگروه‌هایی در همه زمینه‌ها فعال شده است. اول اینکه پرونده تحقیقات باید اولویت داشته باشد و نتایج آن به سرعت مشخص شود. دوم اینکه، باید عملیات خارج کردن اجساد قربانیان گسترش یابد. سوم اینکه، جستجو برای یافتن افراد ناپدید شده باید پیگیری شود. چهارمین مسئله، درمان مجروحان است. پنجمین مسئله، تامین محل اسکان موقت برای صاحبان خانه‌های تخریب شده است. ششمین مسئله، آغاز عملیات سریع ارزیابی خسارت‌ها و هفتمین مسئله، اختصاص کمک‌های فوری برای بازسازی آسیب‌های جزئی است. هشتمین مسئله، تامین کمک‌های فوری برای بازسازی خانه ها، دفاتر و سازمان‌های است که آسیب کلی دیده اند.
دیاب افزود: کشور با بحران ملی روبروست، از همه افراد و گروه‌های سیاسی دعوت می‌کنم تا بحث و جدل را کنار بگذارند و همه بر تعامل با این فاجعه‌ای که کشور با آن مواجه است، متمرکز شوند. رسانه‌ها هم باید در این لحظه سختی که لبنان در آن قرار دارد، بر اساس مسئولیت ملی شان عمل کنند. امروز همه ما کارگران در کارگاه‌هایی هستیم که برای برطرف کردن پیامد‌های این فاجعه تشکیل شد. از همه می‌خواهم که در این روز‌های سخت در سطح مسئولیت تاریخی و ملی شان عمل کنند.
وی خاطر نشان کرد: مردم از ما انتظار دارند به بحث‌های بیهوده سیاسی پایان دهیم، زیرا اکنون زمان کار شبانه روزی است تا باری را که بر دوش مردم و کشور است، سبک کنیم. از همه وزرا می‌خواهم صرفنظر از اینکه وزارتخانه شان با این موضوع ارتباط دارد یا ندارد، در کارگروه‌ها مشارکت کنند. همه باید تلاش و کمک کنند. امروز همه ما با آزمون ملی روبرو هستیم تا میهن پرستی خودمان را نشان دهیم و منافع ملی را بر هر چیز دیگری، اولویت بدهیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)