• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
اقتصادی » صنعت
با نظارت و بازرسی مستمر بر بازار

برخورد بدون اغماض با محتکران کالا‌های اساسی

در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان برای جلوگیری از تخلفات صنفی در عرضه کالا‌های اساسی و اقلام ضروری، بازرسی‌ها گسترده و به طور مستمر در حال انجام است.

نظارت و بازرسی مستمر بازار کالا‌های اساسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای عباس تابش با اعلام تشدید بازرسی‌ها بر بازار کالا‌ها و اقلام اساسی مردم، به آمار بازرسی سازمان‌های صمت استان‌ها در سه ماهه نخست امسال اشاره کرد و افزود: در مدت مذکور, ۷۲۵ هزار و ۸۳ مورد بازرسی در قالب طرح‌های مختلف نظارتی در سراسر کشور انجام شده است.
وی هدف از اجرای طرح‌های نظارتی را بررسی قیمتها، جلوگیری از دپوی کالا‌ها و اقلام ضروری و پایش عملکرد فعالان اقتصادی در سطح بازار اعلام کرد و گفت: با بازرسی‌های موردی و دوره‌ای در این مدت، برای بیش از ۴۴ هزار واحد صنفی متخلف به ارزش ۶ هزار و ۱۷۲ میلیارد ریال پرونده تشکیل شده و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به اینکه کاهش التهاب بازار مهم‌ترین رویکرد این سازمان در راستای اجرای این طرح‌های نظارتی است، اضافه کرد: با نظارت‌های ویژه بر روند عرضه و قیمت اقلام پروتئینی، فرآورده‌های لبنی و دیگر اقلام مصرفی مورد نیاز مردم از جمله اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضد عفونی کننده، همواره تلاش داریم شرایطی فراهم شود تا مصرف کنندگان از نوسان قیمت‌ها لطمه نبینند و آرامش و تعادل بر بازار محصولات حکمفرما شود.
تابش ﮔﺮاﻧﻔﺮوﺷﯽ و اﺣﺘﮑﺎر ﮐﺎﻻ را ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎرز ﻇﻠﻢ اﻗﺘﺼﺎدی در ﺣﻖ ﻣﺮدم داﻧﺴﺖ که بازرسان با آن برخورد قانونی و قاطع خواهند داشت و تاکید کرد: در این بازه زمانی نزدیک به ۳۸۳ هزار مورد بازرسی به منظور کنترل و برخورد با تخلف گرانفروشی و امتناع از عرضه صورت گرفته که در نهایت به تنظیم و ارسال ۱۷ هزار و ۳۸۲ فقره پرونده تخلفاتی به شعب رسیدگی کننده تعزیرات حکومتی استان‌ها منجر شده است.
وی به اقدامات صورت گرفته درخصوص بازرسی و نظارت بر بازار اقلامی نظیر لوازم خانگی، برنج، لاستیک، شکر و مصالح ساختمانی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: با همکاری و هماهنگی‌های صورت گرفته با دیگر دستگاه‌ها و با برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی، ۸۵ هزار و ۸۶۹ هزار مورد بازرسی از واحد‌های تولیدی، عمده فروش و خرده فروش صورت گرفته و ۲ هزار و ۹۷۶ پرونده به ارزش جمعا ۲۰۸ میلیارد و ۸۵۸ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۲۲۴ ریال تشکیل شده است.
تابش افزود: در همین مدت، طرح مبارزه با احتکار خودرو در راستای سیاست‌های تنظیم بازار و سیاست‌های دولت به منظور جلوگیری از فعالیت سوءاستفاده‌کنندگان از بازار خودرو، به صورت ویژه در دستور کار این سازمان قرار گرفت و در این مقطع زمانی مجموعاٌ یک هزار و ۵۶۲ دستگاه خودرو به ظن تخلف احتکار توسط بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن وتجارت استان‌ها کشف شده است.
معاون وزیر صمت ارزش خودرو‌های کشف شده را, ۸۰۳ میلیارد و ۷۶۷ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۶۳۶ ریال اعلام کرد و گفت: پرونده‌های تشکیل شده برای پیگیری‌های بعدی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گفته تابش این بازرسی‌ها کماکان و به صورت مستمر در جهت آرامش نسبی و تنظیم بازار ادامه خواهد داشت و بازرسان سازمان‌های صمت به همراه اتاق اصناف استان‌ها ضمن رصد بازار، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، پرونده متخلفان را به تعزیرات حکومتی ارسال خواهند کرد.
وی همچنین از مردم درخواست کرد گزارش‌های خود مبنی بر مشاهده تخلفات واحد‌های صنفی در زمینه گرانفروشی، کم فروشی، عرضه نکردن، احتکار، و. را از طریق تلفن سامانه ۱۲۴ این سازمان و سازمان‌های صمت استان‌ها اعلام کنند تا اقدامات قانونی لازم انجام گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)