• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶
مازندران » ورزشی

مصاف کادر فنی آبی نساجی با استقلال

تیم فوتبال نساجی مازندران، فرداشب در تهران مهمان استقلال است.

مصاف کادر فنی آبی نساجی با استقلال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، روز‌های پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مردادماه در شهر‌های مختلف برگزار می‌شود و در یکی از دیدار‌های این هفته تیم نساجی مازندران از ساعت ۲۱ پنجشنبه ۲ مرداد در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف استقلال می‌رود.
رقابت‌های لیگ برتر در حالی پنج هفته پایانی را سپری می‌کند که رقابت در بالا و پایین جدول دیدنی است.
تیم پرسپولیس که با ۱۵ امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار دارد تنها به یک امتیاز برای قهرمانی نیاز دارد، اما چند تیم برای کسب سهمیه باشگاه‌های آسیا رقابت می‌کنند و چند تیم هم در انتهای جدول برای ماندن در لیگ تلاش می‌کنند.
نساجی که با ۲۸ امتیاز در رده نهم جدول جای دارد باید امتیازات لازم را در بازی‌های آینده ذخیره کند تا برای ماندن مشکلی نداشته باشد.
استقلال هم که با ۴۱ امتیاز در رده پنجم قرار دارد برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان، به امتیازات بازی‌های باقیمانده احتیاج دارد تا بتواند جایگاه قابل توجهی به دست بیاورد.
نکته قابل ذکر این است که دو بازیکن پرسپولیسی نساجی به علت مصدومیت در این بازی غایب هستند. محمد عباس زاده و حسین ماهینی که بار‌ها با لباس پرسپولیس مقابل استقلال بازی کردند در این بازی فرصت بازی کردن ندارند.

نیمکت آبی نساجی
نیمکت نساجی در بازی با استقلال به طور حتم برای کسانی که این بازی را از تلویزیون خواهند دید جالب خواهد بود. به این خاطر که بیشتر مربیان نساجی، آبی هستند.
اولین مربی آبی روی نیمکت نساجی محمود فکری – سرمربی تیم است. کسی که سال‌های سال در تیم آبی حضور داشته و بیشترین بازی را برای استقلال انجام داده است. او اولین فصل حضور خود در لیگ برتر و اولین بازی رودروی استقلال در قامت سرمربی را تجربه خواهد کرد. محمود فکری بدون شک یکی از آرزوهایش حضور روی نیمکت استقلال است و پیروزی در این دیدار با نساجی ممکن است رسیدن به هدف را برای او کوتاه‌تر کند.
صمد مرفاوی را می‌توان دومین مربی آبی نساجی قلمداد کرد؛ او که سرمربی امید استقلال و استقلال بوده در جایگاه مدیر فنی نساجی بار دیگر به بازی‌های لیگ برتر برگشته است..
سیروس دین محمدی دیگر مربی آبی روی نیمکت نساجی است. سیروس که در استقلال چهره شد اینروز‌ها در تمرینات نساجی حضور فعالی دارد و امیدوار است با نگاه‌هایی که نسبت به خود جلب می‌کند بار دیگر به فضای سرمربیگری برگردد حتی در لیگ یک.
حنیف عمران زاده؛ یکی از دستیاران محمود فکری سعی کرده در روز‌های اخیر بازیکنان تیمش را از نظر روحی و روانی برای این بازی بزرگ آماده کند. او با توجه به اینکه به تازگی فوتبالش را کنار گذاشته و از نظر شرایط سنی به بازیکنان نزدیک است رابطه خوبی با آن‌ها برقرار کرده و به خوبی می‌داند تا چه اندازه در چنین بازی‌هایی مسایل روحی و روانی در شکل بازی تیم و نتیجه‌ای که می‌گیرد تاثیر گذار است؛
و آخرین مربی آبی؛ احمد فیض کریملو. او بعید است روی نیمکت تیم نساجی در بازی با استقلال بنشیند به خاطر محدودیت روی نیمکت. احمد هم همانند حنیف به تازگی مربیگری را استارت زده و امیدوار است در این مسیر پر و پیچ خم جای خود را پیدا کند.

فکری: آماه یک بازی خوب هستیم
سرمربی نساجی مازندران امروز در نشست خبری تیمش پیش از دیدار با استقلال گفت: فکر می‌کنم در بازی فردا، جای بزرگان استقلال بسیار خالی است؛ جای منصورخان پورحیدری، ناصرخان حجازی، غلامحسین خان مظلومی و دیگر بزرگان استقلال که پس از این همه سال‌ها حرص و جوش، بیایند روی سکو‌ها بنشینند و بازی شاگردانش را با خیال راحت تماشا کنند. انشالله روحشان شاد و یادشان گرامی.
محمود فکری افزود: من باید از بازیکنان تیم تشکر کنم چرا که در چهار بازی اخیر نتایج خوبی را کسب کرده‌ایم چرا که طبق محاسبات انجام شده، ما از ۱۰ بازی حداقل امتیازات را بتوانیم به دست آوریم تا در جدول، جایگاه خود را حفظ کنیم، اما خوشبختانه تاکنون از ۴ مسابقه، ۸ امتیاز گرفته‌ایم و جایگاه‌مان را بهتر کردیم و انشالله در دیدار‌های باقیمانده بتوانیم امتیازات لازم را کسب کنیم و تیم برای بقا مشکلی نداشته نباشد.
وی همچنین افزود: این دیدار یک بازی خانوادگی است و شاید برای شخص من در این بازی هر نتیجه‌ای رقم بخورد، من خوشحال هستم و امیدوارم به دور از مسائل حاشیه‌ای مشکل خاصی به وجود نیاید و یک بازی خوبی از سوی هر دو تیم ارائه شود؛ برای من هر نتیجه برد یا باخت رقم بخورد، من برنده بازی هستم، اما در مجموع امیدوارم در مسائل اخلاقی هم اتفاق خاصی در بازی رخ ندهد تا در مجموع خانواده نساجی و استقلال از این بابت خوشحال باشند.

نامجو مطلق: نساجی، حریف خوب و منسجم
مربی تیم استقلال هم در نشست خبری گفت: فکری، دین محمدی و مرفاوی فردا روبروی ما هستند، که جزو سرمایه‌های استقلال محسوب می‌شوند.
مجید نامجومطلق افزود: فکر می‌کنم استقلال در هر بازی محکوم به برد است؛ حالا فرقی نمی‌کند با کدام بازیکنان و کدام کادرفنی. ما در بازی قبلی به دو بازیکن امید بازی دادیم و هیچ هراس و واهمه‌ای هم نداشتیم. این جوان‌ها در آینده می‌توانند به فوتبال این کشور کمک کنند.
وی افزود: درباره بازی با نساجی هم باید بگویم که حریف خوبی داریم. ما نساجی را آنالیز کردیم. کادرفنی این تیم هم اکثرا" سرمایه‌های باشگاه استقلال هستند. قطعا" آن‌ها تیم خطرناکی هستند و ما هم آماده بازی فردا هستیم. ما بر اساس شرایط تیم حریف، تیم خودمان و مسابقه، در هر بازی سعی می‌کنیم با سیستم متفاوت وارد زمین شویم. نیاز اصلی استقلال در شرایط فعلی پیروزی در بازی فرداست. با توجه به توصیه‌های کادرفنی و فرهاد مجیدی انجام شده، فردا امیدوارم بتوانیم سه امتیاز حساس را بگیریم. بازی قبلی هم گفتم که ما ۶ فینال را داریم. قطعا بالاتر از این‌ها استحقاق استقلال است و باید به آن دست پیدا کنیم.
نامجومطلق درباره کنار گذاشتن محمد دانشگر از تمرینات افزود: دانشگر بی نظمی کرد و این حرکت او بی احترامی به بازیکنان، کادرفنی و مجموعه استقلال بود. آقای مجیدی این بازیکن را در اختیار باشگاه قرار داد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی از بازیکنان کرونایی استقلال دیروز در تمرین حاضر بودند، گفت: این نفرات برای تست آمده بودند که خود سازمان لیگ در نظر گرفته بود.
نامجومطلق در پاسخ به این سوال که چرا مجیدی در نشست خبری شرکت نمی‌کند، گفت: من هم اعتقاد دارم که باید سرمربی تیم در نشست خبری حاضر باشد. این را به فرهاد مجیدی هم گفتم که صحبت شما برای مخاطب سندیت و ارزش بیشتری دارد. ایشان به خاطر مشکلاتی که داشت عذرخواهی کرد و نتوانست اینجا بیاید. این وظیفه به من محول شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)