• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۴
آذربایجان غربی » اجتماعی
در جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا :

استفاده از یک سوم کارکنان دستگاه های اجرائی

استاندار آذربایجان غربی گفت: دستگاه های اجرائی می توانند از یک سوم ظرفیت کارکنان بصورت دورکاری استفاده نمایند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز آذربایجان غربی ، استاندار آذربایجان غربی با اشاره به موافقت ستاد ملی با پیشنهاد ستاد استانی مبنی بر کاهش تجمعات اداری و استفاده از ظرفیت دورکاری کارکنان گفت: دستگاه های اجرائی می توانند از یک سوم ظرفیت کارکنان بصورت دورکاری استفاده نمایند. اولویت اول با کارکنان بالای ۶۰ سال، کارکنان دارای بیماری های زمینه ای و بانوان دارای فرزند شیرخوار است.

آقای  شهریاری در پنجاه و چهارمین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا با قدردانی از تلاشهای انجام گرفته افزود: بر اساس ارزیابی های انجام گرفته بطور متوسط ۶۰ درصد از مردم استان در محیط های مختلف از ماسک استفاده می کنند.استفاده از یک سوم کارکنان دستگاه های اجرائی

وی ادامه داد: برای دستیابی به وضعیتی پایدار در بیماری کرونا حداقل باید ۸۰ درصد مردم از ماسک استفاده  و سایر دستور العمل های بهداشتی را رعایت کنند.

آقای شهریاری مهمترین راهکارهای کنترل بیماری کرونا را استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، بهداشت فردی و پرهیز از تجمعات دانست و افزود: پیش بینی های کارشناسان حاکی از آن است که بیماری کرونا تا ۲ سال خواهد بود و لذا باید با رعایت دستورالعمل های لازم با آن زندگی کرد.

استاندار آذربایجان غربی عادی سازی بیماری کرونا را ممنوع عنوان کرد و گفت: فرمانداران، بخشداران و دهیاران موظف هستند تا بر اجرای مصوبات ستاد استانی نظارت کرده و گزارشات اقدامات انجام گرفته را بصورت هفتگی به دبیرخانه ستاد جهت تصمیم گیری های آتی ارسال نمایند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه مدیریت و کنترل افراد بالای سن 60 سال و اشخاصی که دارای بیماری زمینه ای هستند را از جمله اولویت کاری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دانست و گفت: این طرح برای نخستین بار در سطح کشور با عنوان طرح آزمونه در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود تا مدیریت بیماری قبل از شیوع فصل پاییز و توسعه بیماری آنفلوانزا انجام شود.دکتر آقازاده افزود: شیوع ویروس در آذربایجان‌غربی یک وضعیت ثابتی دارد و اگر همکاری مردم در جامعه نبود شاید میزان فوت شدگان بیشتر از این آمار بود.وی همچنین از صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی به جهت ارائه آموزش های لازم برای تهیه ماسک های بهداشتی در خانه قدردانی کرد.دکتر انتظار مهدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز در این جلسه گفت: شهرستان های پلدشت ، چالدران ، چایپاره ، شوط و نقده بیشترین افزایش مبتلایان به کویید ۱۹ را در چند روز گذشته به خود اختصاص داده اند.رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز گفت :200 هزار نفر در استان بالای ۶۵ سال سن دارند و در تکاب بیشترین تعداد افراد بالای ۶۵ سال با درصد ۷.۶ دهم درصد و پیرانشهر با ۴ درصد کمترین میزان دارای سن بالای ۶۵ سال هستند. آقای حضرتی افزود: طبق بخشنامه دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور چه مدیران و چه کارکنان اگر رعایت نکنند به تخلفات اداری معرفی می شوند.تشکیل کارگروه حفاظت از سالمندان در برابر ویروس کووید ۱۹ از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.همچنین در این جلسه مهمترین تغییرات ایجاد شده در الگوی اپیدمیولوژیک بیماری در آذربایجان غربی در تیرماه ۹۹ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.در این جلسه فرمانداران شهرستان های مختلف استان به ارائه گزارش عملکرد خود در این خصوص پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)