• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۲
بین الملل
خبر علمی کرونایی

خبر‌هایی درباره تولید واکسن همزمان با قرنطینه دوباره درکشور‌ها

کرونا همچنان در جهان رو به گسترش و کشور‌هایی مانند هند را ناچار کرده است بار دیگر ده‌ها میلیون نفر را قرنطینه کنند.

خبر‌هایی درباره تولید واکسن همزمان با قرنطینه دوباره درکشور‌هابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،  امید به تولید واکسن در آمریکا افزایش یافته یک شرکت زیست فنآوری آماده است تا مرحله پایانی آزمایش بالینی خود را اعمال کند.
این خبر در حالی اعلام شده است که خبر‌های بدی از آمریکا و  چهار گوشه جهان در مورد همه گیری به گوش می‌رسد. هند آماده است تا ۱۴۰ میلیون نفر از مردم این کشور را بار در منطقه بنگلو و بیهار قرنطینه کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، برزیل به عنوان یکی از کشور‌هایی که به شدت تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۳۰۰ مورد مرگ جدید ناشی از ویروس کرونا ثبت کرده و به این ترتیب شمار قربانیان کرونا در این کشور به بیش از ۷۴ هزار نفر رسیده است. حدود دو میلیون نفر در این کشور به ویروس کرونا آلوده شده اند.
در آمریکا هم گسترش همه گیری در جنوب و غرب کشور ادامه دارد. از دوشنبه ۶۳ هزار و ۲۶۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است و شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در آمریکا به ۳.۴۲ میلیون نفر رسید. کووید ۱۹ همچنین ۸۵۰ قربانی جدید گرفت و شمار قربانیان این بیماری در آمریکا به ۱۳۶ هزار و ۴۳۲ نفر رسید.
در این مرحله بیش از ۱۳ میلیون نفر در جهان به کووید ۱۹ مبتلا شده اند. این بیماری تاکنون بیش از ۵۷۰ هزار قربانی گرفته است. بحران کووید ۱۹ همچنین به شدت بر اقتصاد جهانی اثر گذاشته است و سه شنبه موجب تعطیلی جشن ملی فرانسه شد.
در این فضای به شدت نگران کننده اعلام خبر شرکت آمریکایی مدرنا در روز سه شنبه مبنی بر اینکه آماده است تا مرحله پایانی آزمایش‌های بالینی برای واکسن کووید ۱۹ را آغاز کند از جمله معدود خبر‌های خوبی است که در این روز‌ها شنیده می‌شود.
شرکت مدرنا که ۴۸۳ میلیون دلار از دولت آمریکا دریافت کرده است و از جمله نخستین شرکت‌هایی است که روند دستیابی به واکسن را در جهان آغاز کرد، به تازگی نتایج اولیه امیدوار کننده‌ای را در مجله پزشکی نیو انگلند منتشر کرد.
هدف اصلی مطالعات این شرکت که با فراخوان ۳۰ هزار نفر در آمریکا همراه خواهد بود و از ۲۷ ژوئیه آغاز خواهد شد این است که بررسی کند آیا واکسن تولید شده مطمئن است و از آلودگی به ویروس SARS-CoV-۲ جلوگیری می‌کند یا نه؟ در صورتی هم که فرد با وجود دریافت واکسن به ویروس آلوده شود، باید دید آیا می‌توان از بروز علائم یا وخامت بیماری جلوگیری کند؟
این بررسی‌ها قرار است تا ۲۷ اکتبر ۲۰۲۲ ادامه یابد، اما نتایج اولیه قرار است پیش از این تاریخ اعلام شود. در صورتی که واکسن به دست آمده موثر باشد مدرنا پیش بینی می‌کند سالانه بتواند ۵۰۰ میلیون دوز از آن را تولید کند و ممکن است این رقم را به یک میلیارد دوز هم برساند.
مدرنا تنها شرکتی نیست که برای مقابله با ویروس کرونا تلاش می‌کند. شرکت سینو واک چین هم در مرحله پیشرفت تحقیقات است.
خبرگزاری تاس روسیه هم اعلام کرد پژوهشگران روس آزمایش‌های بالینی برای واکسن را به پایان رساندند، اما پژوهشگران اطلاعاتی در این زمینه منتشر نکردند.
تاثیر ویروس کرونا بر شاخص‌های اقتصادی نیز همچنان ادامه دارد. تولید ناخالص داخلی انگلیس از ماه مارس تا مه در مقایسه به سه ماهه قبل از آن ۱۹.۱ درصد کاهش یافت. بنابر اعلام یک نهاد دولتی این بدترین رکود اقتصادی انگلیس طی ۳۰۰ سال است.
در سنگاپور هم فعالیت‌های اقتصادی از ماه آوریل تا ژوئن در مقایسه با دوره ژانویه تا مارس ۴۱.۲ درصد کاهش یافت.
در فرانسه همه گیری جشن ۱۴ ژوئیه را که روز جشن ملی این کشور است متحول کرد. ویروس موجب لغو آتش بازی‌ها و جشن‌ها در سراسر کشور شد و برای نخستین بار از زمان پایان جنگ جهانی دوم رژه نظامی در شانزلیزه به صورت بسیار محدود برگزار شد. در میدان کنکورد پاریس حدود ۲ هزار نظامی فرانسوی در برابر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه رژه رفتند. در نهایت نیز مکرون اعلام کرد احتمالا از اول اوت استفاده از ماسک در همه فضا‌های عمومی سربسته در فرانسه اجباری خواهد شد.
ماسک همچنین برای بازگشایی نخستین مقصد گردشگری خصوصی اروپا یعنی دیزنی لند پاریس هم اجباری است. دیزنی لند از چهارشنبه پس از چهار ماه تعطیلی با ظرفیت پذیرش محدود بازگشایی می‌شود.
در السالوادور کشور کوچک آمریکای مرکزی، بنابر اعلام اتحادیه پزشکان امنیت اجتماعی ۲۵ پزشک و ۴۰ تن از کادر درمان تاکنون بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باختند. دولت السالوادور شمار قربانیان کووید ۱۹ در این کشور را به طور رسمی ۲۷۸ نفر اعلام کرده است. اتحادیه پزشکان سه شنبه برای درخواست تجهیزات حفاظتی تظاهرات کرد.
در بنگلور هند که مقر فنآوری‌های پیشرفته هند است حدود ۱۳ میلیون نفر چند ساعت پیش از اجرای دوباره قرنطینه در تلاش بودند تا برای این مدت که به طور رسمی حدود یک هفته اعلام شده است مواد غذایی تهیه کنند. مانگالا زنی که برای خرید از یک فروشگاه در صف انتظار بود می‌گوید من نمی‌خواهم خطر کنم و برای دو هفته مواد غذایی ذخیره می‌کنم.
سازمان جهانی بهداشت دوشنبه اعلام کرد بازگشت به وضعیت عادی در آینده‌ای نزدیک رخ نخواهد داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و چهارم آبان ۱۴۰۴)
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
پویش آبادان را سبز میکنیم
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)