• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
همایش «حقوق عامه و حمایت از جهش تولید»

وظایف فرماندهان در خصوص رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح

دادستان نظامی تهران وظایف فرماندهان و مدیران برای رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح را تشریح کرد.

وظایف فرماندهان در خصوص رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلحبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ «غلامعباس ترکی» در همایش «حقوق عامه و حمایت از جهش تولید»، گفت: هم‌افزایی جهت رفع موانع و مشکلات تولید در نیرو‌های مسلح، هم‌افزایی جهت اتقان و سلامت در فعالیت‌های اقتصادی، استحکام ساخت درونی قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح، ارتقای امنیت اقتصادی جمهوری اسلامی با جهش تولید، تبیین شاخص‌های پایش و مراقبت‌های فعالیت‌های اقتصادی، تنظیم الگوی اقتصاد مقاومتی نیرو‌های مسلح، ارتقای وضعیت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح همچنین افزایش اعتماد و رضایتمندی عمومی، از جمله اهداف نشست علمی حقوق عامه و جهش تولید هستند.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های سازندگی و تولیدی نیرو‌های مسلح پیوند جدی با مقوله اقتصاد مقاومتی دارند، افزود: با توجه به ظرفیت‌ها، انگیزه و تجربیات نیرو‌های مسلح و وضعیت کشور نمی‌توان انتظار داشت که این بخش از کشور در اقتصاد مقاومتی مشارکتی نداشته باشد؛ اما چگونگی تعامل با اقتصاد کشور و ارائه مدل مناسب یک موضوع پیچیده است.
دادستان نظامی استان تهران با بیان اینکه حقوق عامه طبق قانون اساسی به معنای حقوق و منافع عمومی است، گفت: حقوق عامه در معنای موسع به معنای کلیه حقوق ملت مقرر در فصل سوم قانون اساسی است و در معنای مضیق شامل حقوق عامه قضایی و حقوق عامه اقتصادی است.
ترکی با بیان اینکه هر سه قوه در احیای حقوق عامه دارای نقش‌هایی اساسی هستند، افزود: قوه مقننه آنجا که این حقوق وجود ندارد یا تبیین نشده به قانون‌گذاری می‌پردازد، قوه مجریه مسئول حفظ و اجرای آن‌ها در شرایط عادی است و قوه قضاییه نیز برای صیانت از این حقوق و غالبا وقتی این حقوق مورد هجمه یا خدشه قرار گیرد، وارد می‌شود.
وی ادامه داد: آزادی‌های مشروع، حقوق زیست محیطی، بهداشت و سلامت عمومی، فرهنگ عمومی، میراث فرهنگی، انفال، اموال عمومی و استاندارد‌های اجباری و همچنین تولید و اشتغال از جمله مصادیق کلی حقوق عامه هستند که قوه قضاییه می‌تواند به آن‌ها رسیدگی کند.
ترکی در خصوص وظایف فرماندهان و مدیران برای رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح، گفت: اهتمام به حفظ حقوق عامه در حوزه مأموریت، نظارت بر واحد‌های تابعه قبل از تعرض به حقوق عامه، گزارش وقوع جرم یا تخلف به دادسرا و مراجع صالح در صورت نقض حقوق عامه، مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و پیگیری شکایات و دعاوی همچنین برخورد اداری و انضباطی با متخلفان از جمله وظایف فرماندهان و مدیران در خصوص حقوق عامه در نیرو‌های مسلح است.
وی خاطرنشان کرد: قانون مداری، معتمد بودن، نظارت مستمر و مؤثر، گزارش به موقع، به هنگام عمل کردن، دلسوزی نسبت به بیت المال همچنین شایسته محوری، اصول حاکم بر سلامت اقتصادی در سازمان نیرو‌های مسلح هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عباسعلی فراتی» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان تهران هم طی سخنانی در این همایش، گفت: فلسفه بعثت پیامبران، کرامت بخشیدن به انسان است و حفظ کرامت‌های انسانی به معنای حفظ حقوق عامه است.
وی با بیان اینکه خداوند کریم‌ترینِ کریمان است، افزود: خداوند متعال با بعثت پیامبران و ارسال قرآن کریم، به انسان‌ها کرامت بخشید و این انسان‌ها هستند که باید کرامت خودشان را حفظ کنند.
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه هیچ چیز جای کرامت را در انسان پر نمی‌کند، گفت: یکی از مصادیق حقوق عامه موضوع «احترام به زیردستان» است؛ همه فرماندهان و مسئولان نظامی باید سازوکاری فراهم کنند که احترام نیرو‌های دارای درجه پایین‌تر و سربازان به صورت کامل رعایت شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین فراتی با بیان اینکه اسلام ضمن انجام فرائض دینی، تصریح به حفظ حقوق عامه می‌کند، گفت: همانطور که در ایام حج، حجاج باید بسیاری از محرمات را رعایت کنند تا حج آن‌ها مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیرد، ما نیز در زندگی خود باید به ترک محرمات و حفظ احترام ابناء بشر را در دستور کار قرار دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
شتاب در پیشرفت سایت زباله قائمشهر
حضور تیم دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
امام جمعه رامسر بر حفظ وحدت ملی و حمایت از دولت تأکید کرد
برگزاری کارگاه آموزش‌های پیش از ازدواج در سراب
تکذیب آتش سوزی در جنگل‌های نوشهر
هفته درخشان فوتبال پایه آذربایجان شرقی
اگر این تعطیلی ها نبود آلودگی هوا قطعا بیشتر از الان بود
نجات دو گردشگر گمشده در جنگل‌های اوبن ساری توسط هلال‌احمر
قهرمانان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس آمل معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)