• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۳۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۸
بین الملل » آفریقا
همزمان با شدت گرفتن جنگ داخلی در لیبی

افزایش نگرانی از حضور گسترده مزدوران خارجی درجنگ لیبی

دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد، جنگ در این کشور به جنگی علیه متجاوزان منطقه‌ای و بین المللی تبدیل شده است.

افشای حضور مزدوران سودانی در جنگ داخلی لیبیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمابه نقل از تلویزیون الجزیره،دولت وفاق ملی لیبی از تلاش برخی کشورها و در رأس آنها امارات برای به کارگیری مزدوران سوادنی در جنگ لیبی سخن گفت. 

دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد جنگ در این کشور به جنگی علیه متجاوزان منطقه ای و بین المللی تبدیل شده است.
محمد القبلاوی سخنگوی وزارت خارجه دولت وفاق ملی لیبی از اقدام نیروهای امنیتی سودان در جلوگیری از به کار گرفته شدن سودانی ها به عنوان مزدور برای جنگ در لیبی استقبال کرد.
القبلاوی آنچه را تلاش برخی کشورها و در رأس آنها امارات، بهره برداری از اوضاع انسانی جوانان سودانی نامید، محکوم کرد.
 
 ورود مزدورانی از سودان و چاد به شرق لیبی
در حالی که شماری از مزدوران از سودان و چاد برای جنگیدن در کنار نیرو‌های خلیفه حفتر فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی وارد شرق این کشور شدند، کارشناسان بر این باورند که مرحله آینده، مرحله مذاکرات بین دو طرف درگیر در لیبی خواهد بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد جنگ در این کشور به جنگ علیه متجاوزان منطقه‌ای و بین المللی تبدیل شده است.
در حالی که شماری از مزدوران از سودان و چاد برای جنگیدن در کنار نیرو‌های خلیفه حفتر فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی وارد شرق این کشور شدند، کارشناسان بر این باورند که مرحله آینده، مرحله مذاکرات بین دو طرف درگیر در لیبی خواهد بود.

عبدالهادی دراه سخنگوی عملیات آزادسازی سرت و الجفره گفت نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی فقط با نیرو‌های خلیفه حفتر نظامی بازنشسته لیبیایی نمی‌جنگند؛ بلکه با کشور‌هایی مانند روسیه، فرانسه و امارات می‌جنگند.
در سطح میدانی، برخی منابع محلی شهر الکفره در جنوب شرق لیبی گفتند شمار زیادی از مزدوران سودانی وارد منطقه‌ای در جنوب شهر اجدابیا شدند و در کنار مزدورانی از چاد در این منطقه مستقر هستند تا عازم محور‌های غرب شهر سرت شوند.
 
الجزیره: حضور پررنگ مزدوران خارجی در جنگ داخلی لیبی
احمد خلیفه خبرنگار این شبکه گزارش داد: عبدالهادی دراه گفت سخنان برخی کشور‌ها درباره احترام به حاکمیت لیبی و مخالفت با مداخله خارجی باید در عمل نشان داده شود، نه اینکه به زبان مطرح شود.
عبدالهادی دراه گفت «ما فقط با نیرو‌های خلیفه حفتر نمی‌جنگیم؛ بلکه با برخی کشور‌های بزرگ مانند فرانسه، روسیه، امارات، چاد و سودان می‌جنگیم. این عصیانگر مزدورانی از همه این کشور‌ها به لیبی منتقل کرد.»
خبرنگار این شبکه افزود: همزمان برخی منابع از ورود مزدورانی از چاد و سودان از طریق منطقه صحرایی به جنوب شهر اجدابیا در شرق لیبی خبر دادند که برای رفتن به سمت محور‌های غربی شهر سرت، مناطق هلال نفتی و الجفره آماده می‌شوند.
این موضوع چند ساعت پس از آن روی داد که به شکل قابل توجهی مشخص شد حضور مزدوران میان نیرو‌های خلیفه حفتر موضوع پنهانی نیست. به طوری که نیرو‌های واکنش سریع سودان اعلام کردند ۱۲۲ تن از جمله هشت کودک در منطقه دارفور بازداشت شدند که یکی از طرف‌ها به دنبال بکارگیری و اعزام آن‌ها به لیبی برای جنگ در این کشور بود.

سودان از بازداشت شماری از این مزدوران در مناطق مرزی خبر داد
جمال جمعه سخنگوی نیرو‌های واکنش سریع سودان اعلام کرد «شماری از مردم این کشور برای جنگیدن به عنوان مزدور در لیبی به کار گرفته شدند. نیرو‌های دستگاه امنیت کل، پلیس و نیرو‌های واکنش سریع با تکیه بر اطلاعات دقیق، عازم منطقه دارفور شدند و همه این گروه بازداشت شدند.»
خبرنگار این شبکه افزود: همه شاخص‌ها نشان می‌دهد شهر‌های سرت و الجفره به منزله پایان رویارویی نیستند و درگیری‌های نظامی احتمالا تشدید خواهد شد. به طوری که خلیفه حفتر پیش از این تاکید کرد وی به جنگ ادامه می‌دهد و جنگ متوقف نخواهد شد.
احمد خلیفه در پایان گفت: به رغم بسیج نظامی و تهدید‌ها در خصوص نزدیک بودن رویارویی ها، ناظران بر این باورند که مذاکرات سیاسی مهم‌ترین عنوان مرحله آینده خواهد بود و طرف‌های بحران اکنون برای تقویت مواضع خود در هر نوع مذاکرات آینده که سازمان ملل به سمت آن سوق خواهد داد، تلاش خواهند کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
مخالفت مردم منطقه الجبل الاخضر با مداخله ترکیه در لیبی
العربیه گزارش داد: مردم منطقه الجبل الاخضر در شرق لیبی بر مخالفت با مداخله نظامی یا سیاسی ترکیه در مسائل لیبی تاکید کردند
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه ضمن محکوم کردن مداخله ترکیه در لیبی، گفت مسئولیت تاریخی و جنایتکارانه این درگیری ها برعهده آنکارا است
گزارشگر این شبکه گزارش داد: معادله سه گانه ای در مخالفت با مداخله ارتش ترکیه در لیبی شکل گرفت؛ به طوری که ارتش و پارلمان
لیبی با این اقدام ترکیه مخالفت و مردم لیبی هم از ارتش و پارلمان حمایت کردند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)