• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۲۴۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
بین الملل
تشدید شیوع کرونا در جهان

شمار قربانیان کرونا در جهان، بیش از نیم میلیون نفر

کشور‌های آمریکا، برزیل، روسیه، هند و انگلیس همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏؛ بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت و پایگاه اینترنتی وورلد میترز از میان ۱۰ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۸۵۹ نفر مبتلا به ویروس کرونا، تاکنون ۵ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۴۹۵ نفر بهبود یافته اند و ۵۰۴ هزار و ۴۱۰ نفر فوت کردند.
آمریکا با بیش از ۲۶۳۷۰۰۰ نفر صدرنشین مبتلایان به کرونا
کشور‌های آمریکا، برزیل، روسیه، هند و انگلیس همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.
شمار مبتلایان کرونا در آمریکا با ۲ میلیون و ۶۳۷ هزار نفر

بی توجهی به توصیه‌های بهداشتی علت روند صعودی آمار‌ها بوده است
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارش کرد، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از ۱۰ میلیون نفر و تعداد جان باختگان از ۵۰۰ هزار نفر عبور کرد. شمار مبتلایان و قربانیان در روز یکشنبه از این دو عدد نمادین فراتر رفت. آمریکا و برزیل سنگین‌ترین تاوان این اپیدمی را پرداخته اند. ادامه افزایش شمار مبتلایان و قربانیان به ویروس کووید-۱۹ نتیجه بی توجهی مردم به توصیه‌های بهداشتی بوده است.

انگلیس در جایگاه نخست در اروپا از نظر تعداد قربانیان کرونا و در جهان در جایگاه سوم قرار دارد
به گزارش خبرگزاری آناتولی، بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت انگلیس، با شناسایی ۹۰۱ مبتلای جدید در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد مبتلایان به ۳۱۱ هزار و ۱۵۱ نفر رسیده است.
انگلیس با ۳۶ قربانی دیگر و مجموع ۴۳ هزار و ۵۵۰ جان باخته در بین کشور‌های اروپایی متحمل بیشترین تلفات مبتلایان ویروس کووید-۱۹ بوده است. این کشور از نظر تعداد تلفات، پس از آمریکا و برزیل در جایگاه سوم قرار دارد.

برزیل با ۳۰۴۷۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از ریو دو ژانیرو، وزارت بهداشت برزیل از ۳۰ هزار و ۴۷۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و جان باختن ۵۵۲ نفر دیگر بر اثر این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، تعداد کل موارد آلودگی به ویروس کرونا در برزیل به یک میلیون و ۳۴۵ هزار و ۲۵۴ نمر و تعداد کل موارد مرگ بر اثر این ویروس در برزیل به ۵۷ هزار و ۶۵۸ نفر رسید.

مکزیک با ۴۰۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز از مکزیکو سیتی، وزارت بهداشت مکزیک از ۴ هزار و ۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد؛ بنابراین شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۲۱۶ هزار و ۸۵۲ مورد رسید.
مقامات بخش بهداشت مکزیک همچنین از ۲۶۷ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر دادند. در نتیجه، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک به ۲۶ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.
با این حال، مقامات بخش بهداشت مکزیک اعلام کرده اند که تعداد واقعی موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور بسیار بالاتر از ارقام رسمی است.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آلمان
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، موسسه رابرت کخ امروز اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۲۶۲ مورد افزایش به ۱۹۳ هزار و ۷۶۱ مورد رسید. این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۴ نفر افزایش به ۸ هزار و ۹۶۱ نفر رسید.
 
شمار مبتلایان به کرونا در تایلند
به گزارش خبرگزاری رویترز از بانکوک، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به 3169 مورد رسید و تاکنون، 58 نفر در این کشور بر اثر این ویروس جان باخته اند.

شمار مبتلایان به کرونا در قطر 
به گزارش خبرگزاری رویترز از دبی، کشور دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفری قطر پس از همسایه اش عربستان سعودی، دومین آمار بالای ابتلا به کووید - ۱۹ را در بین شش کشور عربی حوزه خلیج فارس دارد.
مقامات قطر روز یکشنبه اعلام کردند ۷۵۰ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در این کشور گزارش شده که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به ۹۴ هزار و ۴۱۳ نفر افزایش یافته است. تاکنون ۱۱۰ نفر از مبتلایان به کووید - ۱۹ در قطر نیز جان باخته اند.

شمار مبتلایان به کرونا در کویت
براساس گزارش پایگاه آماری ورلد مترز تا امروز، ۴۴ هزار و ۹۴۲ نفر به کرونا مبتلا شده اند که ۳۴۸ نفر از آن‌ها جان خود را از دست دادند و در میان آنها، ۳۵ هزار و ۴۹۴ نفر بهبود یافته اند.

شمار مبتلایان به کرونا در بحرین
به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد مترز اینفو، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بحرین به ۲۵ هزار و ۷۰۵ نفر افزایش یافت.
از این تعداد تاکنون ۸۳ نفر جان باخته و ۲۰ هزار و ۵۱۷ نفر بهبود یافته اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
هشدار احمدی‌نژاد درباره بی‌اطلاعی مردم از قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین
ایران با چین یک سند همکاری گسترده ۲۵ ساله منعقد می‌کند. سندی که گفته می‌شود درباره مضمون آن اطلاع‌رسانی صورت نگرفته است. محمود احمدی‌نژاد امضای این سند را با امضای برجام مقایسه کرده و در این ارتباط هشدار داده است.

به عبارت دیگر فرایند تحولات مرحله‌ای نظام (Transformation) در "روسی‌شدن" به نقطه پایان خود رسیده است. منظور از روسی شدن پدیدار شدن مناسباتی مشابه شکل تثبیت شده نظام سیاسی پساشوروی در روسیه است که به قول مارشال گلدمن در مقاله‌اش در نشریه فارین‌افیرز یک سرمایه داری الیگارشیک و دولتی است. در این سامانه سیاسی گروهی اندک که دارای اشتراکات کلان عقیدتی و مسلکی هستند، ثروت‌ها و دارایی‌های کشور را به صورت انحصاری و از طرق نامشروع در اختیار گرفته، اموال عمومی را غارت کرده، و به بهای گسترش فقر در جامعه و تشدید اختلاف طبقاتی امپراطوری‌های اقتصادی تشکیل داده‌اند.

گسترش فساد لجام گسیخته اقتصادی و عادی سازی این پدیده شوم اجتماعی و فردی پیامدهای گسترده و ماندگاری در ایران به بار آورده‌است. اما مشکل اصلی فراتر از خود بحران فساد، چگونگی موجودیت و گسترش آن در شرایط کنونی کشور است که دیگر ناشی از ضعف سازوکارهای نظارتی ویا پیامد ناخواسته تجمیع قدرت غیرپاسخگو، ساخت مطلقه قدرت و نهادینه شدن انحصارات در نظام جمهوری اسلامی ایران نیست؛ بلکه به عنوان راهکاری برای استمرار بقا و رفع تهدیدات مورد استفاده بخش مسلط قدرت گرفته است.

جمهوری اسلامی و تکمیل پروسه "روسی شدن"
فرایند تحولات مرحله‌ای نظام در "روسی‌شدن" به نقطه پایان خود رسیده است. منظور از روسی شدن پدیدار شدن مناسباتی مشابه شکل تثبیت شده نظام سیاسی پساشوروی در روسیه است که یک سرمایه داری الیگارشیک و دولتی است
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)