• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در راستای رسیدگی دقیق به پرونده‌های مهم

بهره برداری از سامانه نظارت بر پرونده‌های سازمان قضایی نیرو‌های مسلح

در مراسمی با حضور رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، سه سامانه نظارتی به بهره برداری رسید.

بهره برداری از سامانه نظارت بر پرونده‌های سازمان قضایی نیرو‌های مسلحبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این مراسم که جمعی از معاونان حضور داشتند، از سامانه‌های نظارت جامع بر پرونده‌های مهم، رسیدگی به شکایات علیه کارکنان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و ارزیابی کارکنان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح رونمایی شد.
آقای احمد غلامی معاون نظارت و بازرسی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در این مراسم، در خصوص ویژگی‌های سامانه نظارت بر پرونده‌های مهم گفت: در راستای سیاست قوه قضائیه و تأکیدات رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح به منظور رسیدگی دقیق و متقن به پرونده‌های حساس و مهم، دستورالعملی جامع و کامل حاوی مصادیق پرونده‌های مهم تهیه و تدوین شد و سامانه‌ای هم منطبق با این دستورالعمل طراحی گردید.
وی افزود: در این سامانه، مدت زمان متعارف رسیدگی با توجه به شاخص‌های شکلی شامل مجلدات پرونده، تعداد شکات و متهمان، موضوع اتهامی و... در دو بخش دادسرا و دادگاه تعریف و در کنار آن شاخص‌های کیفی ارزیابی پیش بینی شده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، نظارت روزآمد بر پرونده‌های مهم را یکی از ویژگی‌های این سامانه برشمرد و افزود: رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان، دادستان نظامی استان، قاضی رسیدگی کننده به پرونده، رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور و مقامات مسئول در معاونت نظارت و بازرسی می‌توانند نظارت بروز بر پرونده داشته باشند.
سامانه رسیدگی به شکایات علیه کارکنان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح دیگر سامانه‌ای بود که با حضور حجت الاسلام والمسلمین بهرامی به بهره برداری رسید.
با بهره برداری از این سامانه، هموطنان عزیز در سراسر کشور می‌توانند از طریق درگاه الکترونیکی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح www.imj.ir به این سامانه دسترسی پیدا کرده و گزارش‌ها و شکایات خود را در حوزه تخلفات قضات و کارمندان سازمان ارسال و پیگیری نمایند.
از سامانه ارزیابی کارکنان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در این مراسم رونمایی شد.
به گفته مدیرکل نظارت و ارزیابی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، در این سامانه، پرونده دیجیتالی کلیه قضات و کارمندان همراه با شاخص‌های رفتاری، اخلاقی و اداری آنان ثبت و ضبط شده است.
عباس‌رضا پارساپور توضیح داد: این سامانه، دسترسی نهاد‌های نظارتی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح را به پرونده‌های ارزیابی کارکنان تسهیل می‌نماید و با بهره برداری از این بانک، به طور میانگین ۲۷ هزار سند کاغذی حذف شد.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز بر معرفی و فراهم شدن سهولت دسترسی مردم به سامانه شکایات مردمی همچنین یکپارچگی سامانه‌ها تأکید کرد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در پایان، از بهره‌برداری از بانک شایستگان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در آینده نزدیک خبر داد.
 
در سومین روز از هفته قوه قضائیه
 ملاقات مردمی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح 
در این ملاقات مردمی که معاونان حقوقی و قضایی و توسعه مدیریت و منابع سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز حضور داشتند به درخواست‌های ۲۰ نفر از مراجعان رسیدگی شد.
بخش عمده درخواست‌های مراجعان شامل تقاضای عفو، تخفیف مجازات و تسریع در رسیدگی بود که حجت الاسلام والمسلمین بهرامی و معاونان حاضر در این دیدار، دستورات لازم را برای رسیدگی به خواسته‌های مردم صادر و به واحد‌های مربوطه ارجاع کردند.
با توجه به دستور رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور، برنامه ملاقات مردمی روسای سازمان‌های قضایی نیرو‌های مسلح و دادستان‌های نظامی در سراسر کشور همزمان برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط و معدوم کردن ۱۳ تن گوشت غیر بهداشتی در چهارمحال و بختیاری
تأکید موسوی‌زاده بر حمایت از رسانه‌ها و راه‌اندازی موزه جهاد عشایر عرب خوزستان
تمسک به قرآن و ولایت، رمز هدایت و سلامت جامعه است
باد و برف در راه همدان
ترویج و تعمیق فرهنگ اقامه نماز
شهادت مامور فراجا در ایرانشهر
افشای هویت محتکران همراه با توزیع کالای احتکار شده در بازار
آزادی ۴ زندانی معسر با کمک یک شرکت صنعتی در نیشابور
تصادف مرگبار پژو و پراید در محور بهاباد ـ چادرملو
معاینات ادواری و غربالگری در صدا و سیمای استان زنجان
دور جدید تمرینات سپاهان آغاز شد
تاکید بر اجرای برنامه‌های فرهنگی در خراسان شمالی
کشف بیش از ۱۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در منطقه چاف لنگرود
نقل و انتقال در فوتبال کرمان
کشف کالای قاچاق در کرخه
 امضای سه توافقنامه بین دانشگاه و خیرین نیک اندیش سلامت
توزیع ۲۸ میلیون لیتر سوخت بین روستاییان لرستان
هوای ایوانکی ناسالم شد
محکومیت اظهارات ترامپ از سوی نخبگان آبادان
چرا واکسیناسیون فلج اطفال انجام می‌شود؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند  (۱ نظر)