• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
اصفهان » اقتصادی
با حضور سرپرست وزارت صمت

افتتاح دو طرح بزرگ در فولاد مبارکه

طرح‌های شبکه فشار قوی و فشار متوسط شماره ۲ شهید خرازی و بویلر بازیافت حرارت از نیروگاه گازی در شرکت فولاد مبارکه اصفهان دقایقی پیش با حضور سرپرست وزارت صمت افتتاح شد.

افتتاح دو طرح بزرگ در فولاد مبارکهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ طرح احداث بویلر بازیافت حرارت از نیروگاه گازی HRSG فولاد مبارکه در زمینی به وسعت هزار و ۵۰۰ مترمربع با سرمایه‌گذاری هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال و ۴۱۰ هزار ساعت فعالیت در مدت 30 ماه و ظرفیت ۲۰۰ تُن بخار در ساعت با هدف تولید بخار سوپرهیت با بازیافت حرارت از دودکش نیروگاه گازی برای استفاده در نیروگاه بخار و در صورت نیاز از مدار خارج کردن یکی از بویلر‌های فعلی اجرا شده است.
با افتتاح این طرح، برای 15نفر، مستقیم اشتغالزایی ایجادشد.
۹۰ درصد تجهیزات طرح احداث بویلر بازیافت حرارت از نیروگاه گازی با همکاری ۲۵ شرکت داخلی تأمین شده و مزایای آن کاهش آلودگی محیط زیست، جلوگیری از ورود گاز‌های گلخانه‌ای به اتمسفر، صرفه‌جویی سالانه ۹۰ میلیون متر مکعب گاز معادل ۲۵۰ میلیارد ریال و تأمین بخار مورد نیاز نیروگاه بخار است.

افتتاح طرح شبکه فشار قوی و فشار متوسط شماره ۲ شهید خرازی
طرح شبکه فشار قوی و فشار متوسط شماره ۲ شهید خرازی (سوییچ گیر‌های ۴۰۰ و ۶۳ کیلووات شماره ۲) هم در زمینی به مساحت 12 هزار متر مربع با سرمایه‌گذاری هشت هزار میلیارد ریال در مدت چهار سال انجام شده و هدف از اجرای آن تغذیه توسعه‌های نواحی تولید تا سقف هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تُن و افزایش پایداری شبکه زیر سقف فوق توزیع ۶۳ کیلو ولت برق فولاد مبارکه است.
ظرفیت این طرح، هزار و ۵۰۰ مگاولت آمپر با اشتغالزایی ۷۵ نفر است که ۶۰ درصد تجهیزات آن با همکاری ۴۰ شرکت در داخل کشور تأمین شده است؛ از جمله مزایای این طرح می‌توان به تقویت پایداری ترانزیت شبکه سراسری برق کشور در کریدور شمال و جنوب اشاره کرد.
همچنین امروز با حضور حسین مدرس خیابانی، اجرای طرح نورد گرم شماره ۲ شرکت فولاد مبارکه مزین به نام شهید سپهبد قاسم سلیمانی آغاز شد.
هزینه سرمایه‌گذاری این طرح ۲۵۰ میلیون یورو ارزی و ۲۵۰ میلیون یورو بصورت ریالی است که ۵۴ درصد سازندگان تجهیزات آن ایرانی و سایر آن‌ها اروپایی و چینی هستند.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از افتتاح و کلنگ زنی در این مجتمع بزرگ صنعتی، از خطوط تولیدی شرکت فولاد مبارکه بازدید کرد و طبق برنامه قرار است با حضور در جمع مدیران کارخانه در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه جهش تولید قرار گیرد.
در گروه فولاد مبارکه سالانه بیش از هفت میلیون و ۲۹۰ هزار تن فولاد خام (سهم ۵۰ درصدی کشور) تولید می‌شود.
این گروه صنعتی، بزرگترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا (سهم ۲۰ درصدی) و بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان (سالانه ۱۲ میلیون تن) است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید سرپرست وزارت صمت از ذوب آهن
پس از این قرار است سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور در مجتمع ذوب‌آهن اصفهان از روند تکمیل تعمیرات اساسی کوره بلند و طرح تزریق پودر زغال به کوره بلند و خطوط تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان بازدید و در نشستی با مدیران شرکت ذوب آهن جدیدترین اقدامات انجام شده این شرکت در حوزه جهش تولید را بررسی کند.
مدرس خیابانی در ادامه برنامه سفر خود به استان اصفهان، بعدازظهر امروز طرح توسعه مجتمع صنعتی سپاهان باطری تولید کننده انواع باتری‌های خودرو در آمپر‌های مختلف را بهره برداری می‌کند.
این مجتمع که در شهرک صنعتی اشترجان فلاورجان واقع شده، تولید کننده انواع باتری‌های اتومبیل با فناوری برتر EFB_AGM و گرمسیری، باتری‌های UPS و صنعتی و انواع صفحات پانچ که در انواع اتومبیل‌های ساخت داخل و وارداتی و باتری برای مصارف صنعتی بکار می‌رود، است.
شرکت مجتمع سپاهان باتری بزرگترین تولید کننده باتری در کشور در بخش خصوصی است که طرح توسعه آن با میزان سرمایه گذاری افزون بر ۱۲۰ میلیارد ریال و ارزی بیش از ۲۱ میلیون یورو تکمیل شده و برای ۸۵ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است.
سرپرست وزارت صمت، عصر امروز و در پایان این سفر در نشستی با تعدادی از فعالان اقتصادی استان اصفهان و اعضای تشکل‌های بخش خصوصی ضمن تشریح برنامه‌ها و اقدامات وزارت صمت در سال جهش تولید در خصوص مسائل و مشکلات مرتبط با تولید و تجارت به بحث و تبادل نظر خواهد پرداخت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)