• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۹۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
اجتماعی
کریم همتی

رقابت بین نیکوکاران است

رئیس جمعیت هلال احمر امروز جمعه ۲۳ خردادماه در یکی از شعب اخذ رای انتخابات پنجمین دوره مجامع جمعیت هلال احمر در استان تهران حضور یافت.

رقابت بین نیکوکاران استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کریم همتی امروز جمعه ۲۳ خرداد ماه با حضور در شعبه اخذ رای شهرستان تهران برای پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر، خطاب به شرکت کنندگان در انتخابات، گفت: امروز در مکانی حضور دارم که شاید ده‌ها بار در مناسبت‌های مختلف در این سالن حضور داشتم، اما هیچ کدام به اندازه امروز که در جمع صمیمی شما هستم برایم لذت نداشته است. آرزو می‌کنم خداوند بزرگ، زحمات شما را در جای جای کشور عزیزمان و در ام القرای جهان اسلام مورد قبول قرار دهد.
وی با اشاره به شرایط خاص جمعیت هلال احمر، افزود: جمعیت هلال احمر با توجه به شرایط خاصی که دارد یکی از بزرگترین سازمان‌های امدادی منطقه و دنیا محسوب می‌شود و این جمعیت حق دارد از وجود داوطلبان، امدادگران، نجاتگران و جوانان پر شور خود بهره‌مند شود.

۳۱۵ هزار نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات

رئیس جمعیت هلال احمر درباره تعداد اعضای داوطلب، جوانان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر، تاکید کرد: بیش از ۵۵۹ هزار نفر، داوطلب داشتیم که از این تعداد ۳۱۵ هزار نفر افراد واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند تا در انتخاباتی حضور یابند که افراد مورد نظر خود را از میان نامزدها، انتخاب کنند.
وی افزود: با توجه به برخی حواشی جمعیت هلال احمر در سال گذشته، زمان بندی برای برگزاری انتخابات پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر مقداری به هم خورد. از زمان بندی چند ماهه که نیاز بود تا انتخابات به نحو خوبی انجام شود فاصله گرفتیم؛ اما کمک خدای بزرگ و همت همکارانم در جمعیت هلال احمر، باعث شد در بازه زمانی محدود، همه امکاناتی که برای برگزاری انتخاباتی باشکوه نیاز بود را تدارک دیده شود و این کار به سرانجام خوبی برسد.

رای گیری ۳ ساعت ادامه دارد

آقای همتی با تاکید بر انتخاب افراد شایسته از میان نامزد‌های شرکت کننده در پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر، گفت: با انتخاب افراد شایسته از بین ۳ هزار ۶۸۳ نفر، یک هزار و ۸۶۹ نفر، برای شورا‌های اجرایی و بازرسی انتخاب می‌شوند و این انتخابات براساس ماده ۳۰ آیین نامه، ۳ ساعت ادامه دارد.
وی اضافه کرد: انتظار داریم مردم ما همیشه احساس آرامش کنند، اما در همه بحران‌ها پس از خداوند و ائمه اطهار، دست ما و چشمان ما نیازمند دستانی است که به هموطنان آرامش می‌دهد و این لباس رنگین اعضای هلال احمر، همیشه به مردم آرامش داده و در همه بحران‌ها در کنار مردم بوده است.
به گفته رئیس جمعیت هلا احمر، این جمعیت زمانی موفق است که به دور از هرگونه حاشیه فعالیت کند و انتظار ما از همه عوامل این است که بدون جانبداری این انتخابات را برگزار کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به حضور نداشتن بازنشستگان در پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر براساس رای دیوان عدالت اداری و تایید سازمان بارزسی کل کشور، گفت: از حضور بازنشستگان در این دوره محروم شدیم. فردی از معاونت تنقیح قوانین مجلس شورای اسلامی سوال کرده بود که براساس قانون، تکلیف بازنشستگان برای شرکت در انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر چیست؟ براساس آن نامه‌هایی به هلال احمر زده شد که درباره آن‌ها از دیوان عدالت اداری استعلام شد و براساس رای صادره از سوی دیوان عدالت اداری، بازنشستگان حق حضور در انتخبات را نیافتند.

اعتماد عمومی در گرو اعطای حق انتخاب به مردم

همتی به دست آوردن اعتماد عمومی را در گرو اعطای حق انتخاب به مردم دانست و تاکید کرد: اگر می‌خواهیم اعتماد عمومی برپا شود باید به همه حق انتخاب بدهیم. هیچ تفاوتی ندارد که امروز چه شخصی انتخاب شود مهم این است که یک فرد توانمند و توانا به مرحله بعدی راه پیدا کند که به دنبال سود از جمعیت هلال احمر نباشد.
وی بیان کرد: امروز انتخاب نه بین سیاسیون بلکه بین خیرین و نیکوکاران است. انتخابات بین افراد سالمی است که بهترین لحظات زندگی خود را وقف هلال احمر کرده اند و از این موضوع هیچ سودی نبرده اند. جمعیت هلال احمر جای سیاسی بازی و مداخلات بی مورد نیست و آن‌هایی که دوست دارند با ما کار کنند باید این موضوع را سرلوحه اموراتشان قرار دهند.

رای، حق الناس است

رئیس جمعیت هلال احمر درباره تبلیغات مسموم برخی سایت‌های معاند برای شرکت نکردن در انتخابات، گفت: در چند روز اخیر کار برخی سایت‌های معاند، تبلیغات برای عدم حضور در این انتخابات بوده است و من تعجب می‌کنم که در مخیله این افراد چه می‌گذرد که می‌گویند در این انتخابات شرکت نکنید. این موضوع نشان از این دارد که آن‌ها از جمعیت هلال احمر هیچ شناختی ندارند. ما باید بخشی از آلام مردم را کم کنیم. اگر زلزله‌ای در کشور رخ دهد، مردم به کمک هلال احمری ها، احتیاج دارند؛ بنابراین از همه افرادی که انتخاب می‌شوند می‌خواهم تا از توان، پتانسیل و توانمندی‌های خود برای حل مشکلات جمعیت هلال احمر استفاده کنند.
وی افزود: رای؛ حق الناس است باید سعی کنیم این حق الناس را براساس وظیفه شرعی و قانونی خود صیانت کنیم. در انتخاب هیات‌های مدیره و شورای عالی افرادی انتخاب شوند که شرایط و ویژگی‌های خوبی داشته باشند. همکاران اجرایی ما مجاز نیستند که در هیچ مرحله‌ای افراد را غربال کنند و طبیعتا عقل سلیم حکم می‌کند که هیات نظارت مانع از ورود افراد حاشیه ساز و فاقد صلاحیت‌های عمومی شوند.

اجرای دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی در شعب اخذ رای

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: سعی کردیم همه ضوابطی که از سوی ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شده بود را به صورت دقیق اجرا کنیم. این ضوابط و دستور العمل‌ها در سراسر کشور اجرا می‌شود تا عوامل اجرایی و شرکت کنندگان بدون هیچ مشکلی این انتخابات را پشت سر بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف طرح‌های گردشگری برای دریافت تسهیلات
اطلاعیه قطع گاز در کوی دولتی اهواز
خلیج فارس، دریای عمان و خزر؛ پربارش‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری
۴۷ هزار برنامه با محوریت مردم در دهه فجر برگزار می‌شود
دشمنان در صورت تعدی به ایران اسلامی پاسخ کوبنده‌ای دریافت می‌کنند
محکومیت قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
انقلاب اسلامی احیای عزت، هویت و استقلال ملت ایران است
رفع شکستگی لوله آبرسانی به شهر فریمان
امروز خانواده دستاویز جنگ شناختی دشمن شده است
طنین زنگ عشایر در روستای گمار قشلاق همدان
نواخته‌شدن زنگ انقلاب در مدارس کردستان
تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی روز یکشنبه ۱۲ بهمن
طنین زنگ انقلاب در مدارس استان قم
کشف ۴۸۴ کیلوگرم مواد مخدر در کرمان
دستگیری ۴ سارق و مالخر کابل برق در ایذه
گلبانگ انقلاب در مدارس پارس آباد نواخته شد
ویژه برنامه های آغاز دهه فجر در خراسان رضوی
برگزاری هفتمین یادواره طرح ملی لاله‌های روشن در رامشیر 
به صدا در آمئن زنگ انقلاب در مازندران
خور؛ روستایی پویا با تکیه بر تولید، بوم‌گردی و هویت فرهنگی در ساوجبلاغ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)