• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۸۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
مرکزی » اجتماعی

حذف دفترچه‌های کاغذی و احراز هویت الکترونیکی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور در اراک : حذف دفترچه‌های کاغذی و احراز هویت الکترونیکی در دستور کار است و باعث کاهش مراجعه مردم به واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی می شود.

حذف دفترچه‌های کاغذی و احراز هویت الکترونیکیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور در سفر یک روزه به استان مرکزی در جلسه شورای اداری بیمه و درمان استان در اراک شرکت کرد.

دکتر سالاری در این جلسه توسعه خدمات نوین و تحول دیجیتال را از رئوس برنامه‌های سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: در گام اول این برنامه‌ها حذف تاریخ اعتبار دفترچه‌های تأمین اجتماعی به اجرا گذاشته شد و استعلام اعتبار دفترچه‌ها با 6 روش قابل انجام است.
وی گام بعدی تحول دیجیتال را حذف دفترچه‌های کاغذی و احراز هویت الکترونیکی عنوان کرد و گفت: بیشترین مراجعات حضوری مردم به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی برای تمدید اعتبار و یا تعویض دفترچه است که با حذف این دو موضوع شاهد کاهش قابل توجه ازدحام مردم در واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از تلخیص و تنقیح بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های این سازمان خبر داد و گفت: حدود 2000 بخشنامه و دستورالعمل مبنای فعالیت شعب تأمین اجتماعی است که در طول سنوات متوالی صادر شده و نیاز به اصلاح و تنقیح این حجم از بخشنامه‌ها مورد تأکید تمامی ذی‌نفعان سازمان بوده است.
دکتر سالاری گفت: در این رابطه شورای تنقیح بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها در سازمان تأمین اجتماعی با مشارکت نمایندگان تشکل‌های شرکای اجتماعی شکل گرفته است و با برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر است حدود 60 بخشنامه تنقیحی جایگزین 2000 بخشنامه و دستورالعمل فعلی شود که این روند طی ماه‌های آینده تکمیل خواهد شد.
وی توازن منابع و مصارف را از مسائل بسیار مهم سازمان تأمین اجتماعی در میان مدت و بلند مدت ارزیابی کرد و گفت: با لحاظ منابع تعهدی، تراز مالی این سازمان مثبت است و نگرانی بابت ارائه خدمات به جامعه تحت پوشش وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اصلاح فرآیند تخصیص بودجه به بیمارستان‌های ملکی و همچنین اصلاح سطح بندی و تعریف شاخص‌های مشخص برای احداث و یا توسعه مراکز درمانی را از مهمترین اقدامات در دستور کار حوزه درمان این سازمان برشمرد و گفت: تخصیص بودجه عملکردی به بیمارستان‌‎ها منجر به مدیریت بهینه هزینه‌های درمان می‌شود و البته این تغییرات به معنی خودگردانی بیمارستان‌ها نخواهد بود.
سالاری تأکید کرد: ایفای تعهدات در قبال 43 میلیون نفر جامعه تحت پوشش از جمله پرداخت حقوق بازنشستگان و پرداخت هزینه خدمات درمانی بیمه شدگان مستلزم وصول منابع پایدار بیمه‌ای است که باید توام با اخلاق مداری و قانون گرایی انجام شود.
وی از انجام اصلاحاتی در نحوه مدیریت خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: هدف از این اقدامات ارتقاء کیفیت و مدیریت بهینه منابع مالی تخصیص یافته به حوزه درمان تأمین اجتماعی است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را از جمله اقدامات مهم این سازمان برشمرد و گفت: تأخیرهایی که سال گذشته در حوزه پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد بود، برطرف شده و پرداخت مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی مطابق با روال قانونی درحال انجام است.

بازدید از یکی از شعب تأمین اجتماعی شهر اراک، بازدید از بیمارستان امام خمینی زیرمجموعه تامین اجتماعی استان مرکزی، نشست با بازنشستگان و کارگران، حضور در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت از جمله برنامه های سفر یک روزه سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور به استان مرکزی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)