• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
اجتماعی » جامعه و شهری
امانی مطرح کرد

دولت زیان‌های مالی شهرداری را جبران کند

عضو شورای شهر تهران: دولت باید زیان‌های مالی شهرداری به علت توقف برخی طرح‌ها در پی شیوع بیماری کرونا را جبران کند.

دولت زیان‌های مالی شهرداری را جبران کندشهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: طرح ترافیک تقریباً از نیمه‌های فروردین اجرایی نشد، زیرا حمل و نقل عمومی با ضریب ۲۶ و نیم، متهم اصلی شیوع ویروس کرونا بود و از آنجائیکه حفظ سلامت شهروندان اولویت است در زمان اوج شیوع بیماری کرونا طرح ترافیک لغو شد.
وی گفت: شهرداری یکی از اعضای ستاد ملی مبارزه با کروناست و مصوبات این ستاد را در مدیریت شهری اجرایی می‌کند. طرح ترافیک با هدف کاهش آلودگی هوا و ترافیک انجام می‌شود و اجرای طرح از ۱۷ خرداد انجام و اطلاع رسانی شد.
امانی افزود: از آنجائیکه دولت مجوز از سرگیری همه فعالیت‌ها را به تدریج صادر می‌کند فرآیند کاری و زندگی به قبل از شیوع بیماری کرونا بر می‌گردد. در این رابطه آگاهی رسانی خوبی انجام نشد، زیرا اوایل مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی گرفتند، اما اکنون تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ حتی قبل از اجرایی شدن طرح ترافیک بیشتر شد و این اتفاق بواسطه سفر‌هایی است که در تعطیلات اخیر رخ داد.
وی گفت: این سفر‌ها یکی از دلایل افزایش شیوع ویروس کروناست و متاسفانه زنجیره شیوع شکسته نشد. در حال حاضر نمی‌توان اجرای طرح ترافیک را دلیلی برای کاهش و یا افزایش شیوع بیماری کرونا دانست. در حال حاضر سازمان بهداشت جهانی اصرار به استفاده از ماسک دارد، ولی در حمل و نقل عمومی (تاکسی و یا اتوبوس) همه از ماسک استفاده نمی‌کنند.
امانی افزود: شورا و شهرداری با توجه به سلامت مردم از درآمدزایی در بسیاری از بخش‌ها از جمله طرح ترافیک صرف نظر کرد. در حال حاضر با توجه به اعتباری که برای مبارزه با کووید ۱۹ در نظر گرفته شده، دولت باید بخشی از درآمد‌های شهرداری که دچار آسیب جدی شده است را جبران و به مدیریت شهری کمک کند.
وی گفت: دولت مسئول اداره جامعه است و باید زیان‌هایی که از اجرا نشدن بسیاری از طرح‌ها مثل طرح ترافیک که بخشی از درآمد شهرداری است را تامین کند.
عضو شورا ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که حمل و نقل عمومی در سال‌های اخیر توسعه نیافته و از سال ۹۶ که در شورا حضور داریم در بحث توسعه ناوگان اتوبوس رانی تا به حال یک اتوبوس به خط اتوبوسرانی اضافه نشده است.
خانم امانی اضافه کرد: امسال به گفته رئیس جمهور قرار بود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری و تا آخر اردیبهشت ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی شود که متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: درباره توسعه مترو هم شهرداری هر آنچه که در توان داشته انجام داده است و با بدهی‌های انباشته و مشکلات به ارث رسیده نسبت به گسترش ایمن و توسعه خطوط مترو اقدام کند.
وی در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: شهرداری در این خصوص اقدامات پیشگیرانه خوبی انجام داد که رضایت شهروندان را به دنبال داشت. در این خصوص ستاد ملی مبارزه با کرونا عملکرد مدیریت شهری را بسیار خوب دانست.
امانی افزود: اتوبوس‌ها و مترو روزانه بخوبی ضدعفونی و نظافت می‌شود. ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی در ابتدا و انتهای خط انجام می‌شود. ضدعفونی اتوبوس یک مرحله بیشتر از واگن‌های مترو صورت می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)