• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
هفته نکوداشت جهاد کشاورزی

کشاورزی رکن اصلی توسعه، اشتغالزایی و محور اقتصاد مقاومتی

سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی: بخش کشاورزی بیشترین خوداتکایی و بهره‌وری و کمترین میزان وابستگی به خارج از کشور را دارد.

برگزاری هفته نکوداشت جهاد کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هفته نکوداشت جهاد کشاورزی امسال با شعار «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» از ۲۱ تا ۲۷ خرداد ماه برگزار می‌شود.
آقای ساسان والی‌زاده در ارتباط با رسانه ملی با اشاره به اینکه در آستانه هفته جهاد کشاورزی قرار داریم، افزود: کشاورزی رکن اصلی توسعه، اشتغالزایی و محور اقتصاد مقاومتی است.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: یکی از مخاطبان اصلی جهش تولید مد نظر مقام معظم رهبری در کشاورزی محقق خواهد شد؛ بخش کشاورزی بیشترین خوداتکایی و بهره‌وری و کمترین میزان وابستگی به خارج از کشور را دارد.
والی‌زاده با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی در امنیت غذایی موفق بوده است، گفت: با فعالیت کشاورزی تحریم‌ها کم اثر خواهد شد و شعار محوری امسال که جهش تولید است، تحقق خواهد یافت.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به شعار امسال هفته جهاد کشاورزی افزود: «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» شعار محوری این هفته و سال پیشرو است که رویکرد تبیین دستاورد‌های بخش کشاورزی برای تحقق جهش تولید با تأکید بر تبیین دستاورد‌های وزارت جهاد کشاورزی در جهش تولید، ایده‌های ناب، کشاورزی دانش‌بنیان و مدیریت جهادی است.
والی‌زاده درباره کشاورزی دانش‌بنیان توضیح داد: وزیر جهاد کشاورزی، مدیری اجرایی و توانمند است که سابقه علمی و تحقیقاتی شناخته‌شده‌ای دارد؛ از همین منظر بحث دانش محوری و رویکرد علمی از اهمیت ویژه‌ای در سیاست‌های وزارتخانه برخوردار شده است.
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های وزیر جهاد کشاورزی با استارتاپ‌ها و شرکت‌ها دانش‌بنیان برای فعالیت‌های کشاورزی، گفت: در هفته گذشته وزارت جهاد کشاورزی دست یاری به سمت این شرکت‌ها و مراکز دراز کرده است؛ زیرا اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم باید رویکرد علمی را در بخش کشاورزی دنبال کنیم.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام خبر فراخوان کشاورزی و رسانه، گفت: احساس می‌کنیم که اگر مفاهیم توسعه کشاورزی با بیان رسانه و هنر مطرح و آمیخته شود؛ به یک کلید واژه عمومی تبدیل خواهد شد که فرهنگ رفتاری را در پی خواهد داشت و می‌تواند برای توسعه کشور نقش‌آفرین باشد.
وی ادامه داد: محور‌های موضوعی مختلف امنیت غذایی و کشاورزی پایدار مانند توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان دارویی که اخیراً مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید داشتند در این فراخوان مورد تأکید است؛ همچنین روش‌های نوین آبیاری، مکانیزاسیون کشاورزی، اهمیت الگوی کشت در کشور و تأمین نهاده‌های کشاورزی را به فراخوان گذاشتیم که همه رسانه‌های دیداری، شنیداری، رسانه‌های مکتوب، تحت وب و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند در این فراخوان حضور داشته باشند و امیدواریم این فراخوان سبب یک حرکت و جریان سازی قوی بشود.
وی با اشاره به جنگل سوزی در برخی مناطق در هفته گذشته گفت: این موضوع مورد توجه افکار عمومی بوده و عموم رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به آن پرداختند.
والی‌زاده بابیان اینکه بخشی از این آتش‌سوزی‌ها به دلیل قهر طبیعت بوده است، گفت: بارندگی‌های گسترده و رحمت خداوند سبب رویش انواع گیاهان در این مناطق شده بود که با ورود به فصل گرما آمادگی بیشتری برای حریق داشتند؛ کوچک‌ترین عوامل انسانی تبدیل به آتش‌سوزی شد که خوشبختانه با همت جنگلبانان عزیز و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بلافاصله اطفا حریق انجام شد.
وی دراین‌باره ادامه داد: آتس سوزی‌ها در همه مناطق مهار شد و تنها در شش نقطه در جنگل سوزی‌ها داشتیم که با همت مردم، بسیج، نیرو‌های مسلح و تشکل‌های مردم‌نهاد مردم و با #جنگلبان_تنها_نیست» به میدان آمدند؛ خوشبختانه الآن وضعیت قابل قبول است و آتش سوزی به سرعت در حال مدیریت و اطفا است.
وی در پایان گفت: خوشبختانه در این امر شاهد نمایش دلپذیری از همراهی مردم بوده‌ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بدرقه آقای شهید ایران در جای جای دیار مقاومت
روایتی از ادیب‌ترین رهبر جهان
تعطیلی پارکینگ‌ های حرم مطهر امام رضا (ع) تا اطلاع ثانوی
جاری شدن سیل در یامچی آذربایجان شرقی
پوشش وداع با رهبر شهید در رسانه های خارجی
بزرگداشت شهید امت در مصلی وحدت برگزار می‌شود
حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت (۶)
توقیف محموله بدون مجوز در رودبار
روایت میدانداری مردم گلستان در یکصد و بیست و ششمین قرار همدلی
حسن‌زاده: زمان وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب تمدید شد
صدو بیست و ششمین شب حضور کردستانی‌های وطن دوست
ناگفته های مردم شیراز از آقای شهیدشان
یادی از سفر رهبر شهید ایران به کهگیلویه و بویراحمد
کشف ۱۱ دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در لرستان همزمان با مراسم بدرقه قائد شهید امت
اعزام ۲۰ دستگاه اتوبوس توسط شهرداری تبریز به تهران
قهرمانی تهران در لیگ کاراته وان دختران ایران
قدردانی یمنی‌ها از ایران برای شکست محاصره یمن
بازتاب گسترده وداع با امام شهید انقلاب در فضای مجازی
موج ۱۲۶ حماسه مردم خرم آباد در خیابان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد
انتقاد وزیرخارجه سابق بوسنی از عملکرد دولت خود درقبال تشییع رهبری
ایران برای پدر به قامت ایستاد
کشورهای شرکت کننده در مراسم ادای احترام به پیکر رهبر شهید
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
برنامه مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی ۲۰۲۶
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی
بازتاب گسترده مراسم تشییع رهبر انقلاب در رسانه های جهان
نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۸ صبح اقامه می‌شود
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد
بانک مرکزی شایعه نیویورک‌تایمز را تکذیب کرد
شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند
وداع پرشور امت با پیکر «آقای شهید ایران»
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)
پویش سراسری قرائت قرآن کریم، هدیه به روح مطهر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)