• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
بین الملل » آمریکا
به نقل از نشریه نیویورکر

درگیری لفظی ترامپ و ژنرال مارک میلی

رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در اعتراض به درخواست ترامپ برای استقرار نیرو‌های ارتش در خیابان‌ها برای پایان دادن به اعتراضات ضدنژادپرستی، صدای خودش را در برابر ترامپ بالا برد.

درگیری لفظی ترامپ و ژنرال مارک میلی   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، نشریه آمریکایی نیویورکر، از درگیری لفظی بین رئیس جمهور و رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا خبر داد.
شبکه الجزیره به نقل از نشریه نیویورکر اعلام کرد: درگیری لفظی بین دونالد ترامپ و ژنرال مارک میلی رخ داد. این نشریه به نقل از منابع مطلع در داخل کاخ سفید افزود: ژنرال میلی، در اعتراض به درخواست ترامپ برای استقرار نیرو‌های ارتش در خیابان‌های شهر‌های آمریکا برای پایان دادن به اعتراضات، صدای خودش را در برابر ترامپ بالا برد.
میلی تاکید کرد استقرار نیرو‌های ارتش در شهرها، بر خلاف قانون آمریکاست.
 
نیویورک تایمز: شماری از اعضای حزب جمهوری خواه به ترامپ رای نخواهند داد
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت جرج دبلیو بوش رئیس جمهور پیشین آمریکا و سناتور جمهوری خواه میت رامنی از انتخاب مجدد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا حمایت نخواهند کرد و برخی مقامات جمهوری خواه نیز در حال بررسی رای دادن برای جو بایدن نامزد حزب دموکرات هستند. 
پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در گزارش خود به قلم جاناتان مارتین نوشت: در سال ۲۰۱۶ یک مسئله برای جمهوری خواهان ارشد وجود داشت که در برابر دونالد ترامپ برای رئیس جمهور شدن موضع محکم بگیرند و آن اینکه او به هر حال به احتمال زیاد پیروز نمی‌شود و اینکه هیچ دستورالعمل حاکم محافظه کارانه‌ای وجود نداشت که بخواهد به خطر بیفتد.
کارزار تبلیغاتی ۲۰۲۰ متفاوت است: مخالفت با رئیس جمهور کنونی از حزب خود به معنای در معرض خطر قرار دادن اولویت‌های سیاسی از جمله انتصاب قضات محافظه کار، حفظ مقررات مناسب تجاری و کاهش مالیات - و همچنین تحمل خشم آتشفشانی ترامپ است.
اما خیلی زودتر از آنچه انتظار می‌رفت، تعداد فزاینده‌ای از جمهوریخواهان برجسته در حال بحث و رایزنی هستند که چطور می‌توانند به این نتیجه برسند که نشان دهند که آن‌ها از انتخاب دوباره ترامپ حمایت نخواهند کرد - یا حتی ممکن است به جو بایدن نامزد احتمالی دموکرات رای دهند.
به گفته افراد آشنا که خواستند که نامشان فاش نشود‏، به علت پاسخ تحریک آمیز ترامپ به اعتراضات نسبت به وحشیگری پلیس و در راس آن سوء مدیریت وی در مقابله با همه گیری ویروس کرونا، آن‌ها (رهبران جمهوری خواه) فوریت‌های جدیدی را احساس می‌کنند.
جورج بوش رئیس جمهور پیشین از انتخاب مجدد ترامپ حمایت نمی‌کند و به گفته افراد آگاه، جب بوش مطمئن نیست که وی چه رأیی خواهد داد.
میت رامنی سناتور جمهوری خواه از ایالت یوتا نیز از ترامپ حمایت نخواهد کرد و درحال بررسی این است که دوباره به همسرش رای بدهد یا در انتخابات نوامبر به فرد دیگری رای بدهد. سیندی مک کین، بیوه سناتور جان مک کین نیز قریب به یقین از جو بایدن حمایت می‌کند، اما مطمئن نیست که چطور این موضوع عمومی شود، زیرا یکی از پسرانش به دنبال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری است.
هیچ کدام از آن‌ها در انتخابات سال ۲۰۱۶ به ترامپ رای ندادند، اما هنگامی که یک رئیس جمهور فعلی و برنامه مشترک او با رهبران سنا مد نظر باشد، مخالفت جمهوری خواهان ارشد نشان دهنده وزنه متفاوتی است.
رهبران جمهوری خواه سابق مانند پل دی رایان و جان بوونر رئیسان سابق مجلس نمایندگان آمریکا نگفته اند که چگونه رأی خواهند داد و برخی از جمهوری خواهان که قبلاً تمایلی به حمایت از ترامپ نداشته اند، در حال بررسی این هستند که آیا فراتر از حمایت از یک مدعی شخص ثالث خواهند رفت تا صراحتا از بایدن حمایت کنند. رهبران بازنشسته نظامی، که از ارائه دیدگاه‌های سیاسی خصوصی خود محافظت می‌کنند، به طور فزاینده‌ای از رهبری و مدیریت رئیس جمهور ابراز نگرانی می‌کنند، اما مطمئن نیستند که آیا از رقیب و مخالف وی حمایت خواهند کرد یا نه.
در روز‌های اخیر اظهارات علنی در مخالفت با ترامپ از سوی بخش‌هایی از نظام جمهوری خواهان و ارتش به خاطر درخواست‌های مکرر وی مبنی بر سرکوب معترضان و تسلط بر آن‌ها و دستور دولت وی برای پاکسازی خیابان‌های بیرون کاخ سفید با استفاده از زور تا وی بتواند برای یک فرصت عکس گرفتن از آنجا بیرون برود، زیاد شده است. رفتار وی برخی رهبران را متقاعد کرده است که آن‌ها دیگر نمی‌توانند سکوت کنند.
انتقاد شدید جیم ماتیس وزیر دفاع سابق آمریکا از ترامپ و اذعان این هفته سناتور لیزا مورکوفسکی از آلاسکا مبنی بر اینکه وی از اینکه آیا به رئیس جمهور کنونی حزب خود رأی بدهد یا نه مردد است از جدیدترین موارد است و باعث شده است شماری از مقامات دست به اقدامی بزنند که از مدت‌ها پیش از آن اجتناب کرده بودند و آن اینکه با صدای بلند بگویند که آقای ترامپ برای این اداره (ریاست جمهوری) نامناسب است.
ویلیام اچ مک راون، دریادار بازنشسته نیروی دریایی ارتش که هدایت حمله‌ای را که منجر به کشته شدن اسامه بن لادن شد برعهده داشت در این باره گفت: پاییز امسال، زمان برای (انتخاب) رهبری جدید- جمهوری خواه، دموکرات یا مستقل- در این کشور است. رئیس جمهور ترامپ نشان داده است که او از ویژگی‌های لازم برای فرمانده خوب کل قوا بودن برخوردار نیست.
وی گفت: ترامپ در آزمون رهبری شکست خورده است. در حالی که ما با بیماری همه گیر کووید ۱۹ و اقدامات وحشتناک نژادپرستی و بی عدالتی دست و پنجه نرم می‌کنیم رئیس جمهور هیچ یک از آن جنبه‌ها و خصوصیات مبارزه با آن‌ها را نشان نداده است. کشور نیاز دارد که بدون او در صدر حرکت کند.
جان کلی رئیس سابق ستاد مشترک ارتش در دولت ترامپ و ژنرال بازنشسته نیروی دریایی نیز نگفت که به چه کسی رای خواهد داد.
کالین پاول و کاندولیزا رایس که به عنوان وزرای خارجه دولت جرج دابلیو بوش فعالیت کرده اند نیز تاکنون از قصد خود برای اینکه به چه کسی رای می‌دهند خودداری کرده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)