• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
قزوین » سیاسی
قزوین:

ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روستا‌ها

در تمامی روستا‌های استان قزوین باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و ستاد مقابله با بیماری کرونا اقدامات لازم را پیگیری کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، استاندار قزوین گفت: ستاد‌های مقابله با کرونا در روستا‌های استان به ریاست ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روستا‌هادهیاران به عنوان نمایندگان دولت تشکیل می‌شود.

هدایت الله جمالی پور افزود: در تمام روستا‌های استان باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و ستاد مقابله با بیماری کرونا اقدامات لازم را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه نتایج و مصوبات این ستاد‌ها باید جمع آوری و مورد بررسی قرار گیرد، اظهار داشت: دهیار، نماینده دولت در روستا‌ها است و این اختیار باید به دهیاری‌ها داده شود که بر حسب بررسی و صلاحیت به ورود و خروج روستا‌ها دخالت کنند.

جمالی پور بر همکاری نیروی انتظامی با دهیاران تاکید کرد و گفت: هرکجا لازم شد باید مقررات ترافیکی و انتظامی اعمال شود و اگر روستایی دهیاری ندارد، بخشداری وارد کار شده و نشست‌هایی در این رابطه تشکیل دهد.

استاندار قزوین در ادامه گفت: هرگونه شروع فعالیت در مراکز اجتماعی و فرهنگی باید بدون ایجاد تجمعات و کمرنگ شدن پروتکل‌های بهداشتی دنبال شود.

جمالی پور تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود سینما‌ها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند نباید به گونه‌ای باشد که فردا همه صف اول سینما باشند، در مهد کودک‌ها نیز همین موضوع صادق است و نظارت‌ها باید در این مراکز افزایش یابد.

نماینده عالی دولت در استان قزوین اظهار داشت: قرنطینه و کنترل اجتماعی فقط تا یک مقطع زمانی جوابگو خواهد بود و نمی‌توان کشور را به سمت تعطیلی کشاند، چون این بیماری همواره وجود دارد و تنها راه مقابله با آن پیشگیری است.

استاندار قزوین با بیان اینکه، امروز هیچکس با کمبود ماسک مواجه نیست، گفت: هر فردی موظف است که قبل از ورود به ادارات ماسک تهیه کند و اگر لازم شد ادارات به صورت رایگان آن را در اختیار افراد قرار دهند.

وی گفت: سه تا چهار ماه است که کادر درمان و پزشکی درگیر این بیماری هستند و اضافه شدن بیماران بر وخامت اوضاع می‌انجامد، بنابراین اولین وظیفه هرکس رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری است.

جمالی پور تشریح کرد: امروز کادر درمان و پزشکان همانند سربازانی هستند که در صف مقدم این بیماری قرار دارند و زمانی که این سربازان خسته شوند احتمال شکسته شدن خط دفاعی قابل تصور است.

وی با بیان اینکه این بیماری ممکن است تا پایان سال ادامه باید، اظهار داشت: تا مادامی که این بیماری وجود داشته باشد، همچنان خطر ابتلا نیز وجود دارد که شدت و نوع آن را دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت اعلام می‌کند.

جمالی پور خاطرنشان کرد: در دوره فروردین تا پایان اردیبهشت، چون با رعایت نکات بهداشتی و توجه به پیشگیری روبرو بودیم شرایط استان کاهش بود، اما از زمانی که این موضوع کمرنگ شد دوباره با افزایش ابتلا به این بیماری مواجه شدیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه رسانه‌ها باید همچنان به موضوع کرونا و لزوم مراقبت شهروندان بپردازند، یادآور شد: در این چهارماه گذشته از فضای مجازی گرفته تا وبگاه‌ها، پیام رسان‌های اجتماعی، خبرگزاری‌ها، نشریات و روزنامه‌ها همه پای کار بودند و انصافا جای دارد که از زحمات آن‌ها به صورت ویژه تشکر و قدردانی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)