• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علی صادقی تبار

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته است

عضو هیأت علمی پژوهشگاه درمان ناباروی ابن سینا گفت: با تحولات شگرف دانش پزشکی و درمان‌های متعدد و حمایت‌های قانونی برای زوج‌های نابارور شعار پایان ناباروری تحقق یافته است.

با تحولات دانش پزشکی شعار پایان ناباروری تحقق یافته استآقای دکتر علی صادقی تبار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: امروزه برای تمامی معضلاتی که منجر به ناباروری می‌شود درمان‌هایی پیدا شده است ضمن اینکه حمایت‌های قانونی نیز برای زوج‌های نابارور تأمین شده تا جایی که در نهایت یک خانواده می‌تواند با کمک به یکی از این راه‌ها فرزندی به صورت قانونی و رسمی در شناسنامه ثبت کند.
وی افزود: بسیاری از این درمانها، درمان‌های کلاسیک پزشکی برای پدر و مادر است، درمان‌های جایگزین نیز زنجیره نهایی و حلقه نهایی را برای حذف واژه ناباروری ایجاد کرده که درمان ناباروری را صد در صد کرده است.
آقای دکتر صادقی تبار با تأکید بر اینکه ممکن است درمان‌ها نیاز به زمان طولانی داشته و هزینه بر باشد گفت: درمان ناباروری ماهیتش متفاوت است، زوجی که تصمیم به بارداری دارند و بعد از یکسال اقدام برای بچه دار شدن بصورت طبیعی باروری صورت نگیرد می‌توانند اقدام به درمان کنند، همانطور که هر اقدام موفق به باروری نمیشود در درمان ناباروری نیز پشتکار و حوصله برای استمرار درمان و اعتماد به پزشک، شعار «پایان ناباروری» را محقق می‌کند.
وی درباره کمک بیمه‌ها برای پرداخت این هزینه‌ها به زوجین تحت درمان گفت: هر چند عزم بر این شده است که خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه باشد، اما هنوز بخوبی این اتفاق نیفتاده، یعنی بخشی از خدمات پاراکلینیک و بخشی از درمان‌های دارویی تحت پوشش است، اما خدمات ناباروری «آی وی اف» و «آی یو آی» هنوز تحت پوشش نیست.
مدیر مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا افزود: شانس موفقیت در درمان‌های نابارور مثل همان شانس موفقیت در بارداری طبیعی زوجین است، قرار نیست هر درمان منجر به موفقیت شود، چون هر بار درمان ۳۰ تا ۳۵ درصد احتمال موفقیت دارد، بدین ترتیب حدود ۳ بار هر زوج باید درمان را انجام دهد، بر اساس احتمالات شاید برخی زوجین ۴ تا ۵ بار باید روال درمان را طی کنند و هر بار درمان هزینه‌های خود را دارد که بیمه می‌تواند حامی این زوج‌ها برای رسیدن به فرزند باشد.
وی خاطر نشان کرد: درمان‌های ناباروی در بخش‌های دارویی، پاراکلینیکی و جراحی به بیمه نیاز دارد در حالی که بیمه فقط بخشی از هزینه‌های دارویی و ازمایشگاهی را می‌پردازد و به طور مثال بخش سونوگرافی‌های مکرر برای بررسی میزان تحریک تخمک گذاری و پاسخ تخمدان‌ها و یا هزینه‌های جنین شناسی و عمل‌هایی که برای تخمک گرفتن و انتقال جنین به بدن مادر که مستلزم ابزار و لوازمی است که بیمه‌ها هزینه‌ها را قبول نمی‌کنند.
آقای دکتر صادقی تبار درباره هزینه‌های این درمان‌ها گفت: هر درمان بنابر میزان پاسخگویی بدن و نوع درمان و نوع دارو و جراحی شاید در هر نوبت تا ۱۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد که این هزینه در بخش‌های خصوصی و مراکز دانشگاهی متفاوت است.
وی افزود: این هزینه‌ها در مقایسه با سایر نقاط دنیا خیلی ارزان است و تعداد قابل توجهی از زوج‌های نابارور کشور‌های همجوار و همسایه برای درمان ناباروری به ایران سفر می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)