• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
کیش » اجتماعی
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش خبر داد:

ممنوعیت تردد بدون ماسک در جزیره کیش

جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند.

ممنوعیت تردد ساکنین و گردشگران جزیره بدون ماسک در اماکن عمومیبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، مصطفی خانزادی با حضور در برنامه زنده روی ماه شبکه کیش از بهره گیری حداکثری ظرفیت قانونی شورای سلامت کیش با متخلفین درحوزه بهداشت خبر داد و گفت: براساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا کشور ساکنین و گردشگران جزیره کیش بدون ماسک حق حضور در مجامع عمومی را ندارند. 
وي گفت: هدف اصلی،رعایت ضوابط بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش است و اصنافی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند با اینکه به مدت یک ماه از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد به عنوان متخلف برای آگاهی عموم مردم اطلاع رسانی می شود.

خانزادی خاطر نشان کرد: تاکنون برخی بخش ها ضوابط بهداشتی را با حساسیت و دقت نظر لازم رعایت کردند و سلامت خود و دیگران را به جای جنبه های اقتصادی در اولویت کار خود قرار دادند.
وی با بیان این که در سه ماه گذشته کسب و کارها در جزیره کیش متحمل خسارات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا شدند گفت: قصد داریم امسال جشنواره تابستانی را برگزار کنیم تا بخشی از خسارات وارد شده جبران شود ولی در صورت رعایت نکردن ضوابط بهداشتی شوک دوم بر اقتصاد جزیره وارد می شود و ضرر آن متوجه تمام ساکنین و فعالین اقتصادی جزیره کیش خواهد شد.

مصطفی خانزادی گفت: با رعایت نكردن ضوابط بهداشتی و تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت ساکنین جزیره کیش، شرکت های هواپیمایی، هتل ها، و مراکز تجاری و گردشگری تعطیل خواهند شد و خسارات اقتصادی بدی را به دنبال خواهد داشت.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش، گفت: اگر ضوابط و بهداشت فردی رعایت نشود دچار سرنوشت مناطقی از کشور خواهیم شد که به تازگی مجبور شدند تمام مراکز گردشگری، هتل ها و کلوپ ها را تعطیل کنند و متحمل خسارات سنگین اقتصادی شوند.
وي گفت: با رعایت ضوابط بهداشتی برگزاری جشنواره تابستانی می تواند یک امید در رونق اقتصادی جزیره کیش باشد در غیر این صورت آژیر قرمز در این منطقه به صدا در خواهد آمد و ما مجبوریم بر خلاف میل باطنی تمام پروازها را به مقصد کیش تعطیل کنیم و محدودیت ها از نو اعمال شود.

خانزادي افزود: تمام تلاش سازمان منطقه آزاد کیش و دستگاه های اجرایی مستقر در این جزیره به منظور حفظ و ارتقای سلامت ساکنین جزیره کیش و جلوگیری از قرار گرفتن در وضعیت قرمز در این منطقه هستیم.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش با اشاره به این که ۲۲ روز بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کیش نداشتیم افزود: با همکاری منسجم تمام ساکنین جزیره کیش، تجار، هتل ها، و دستگاه های اجرایی مستقر در کیش توانستیم این منطقه را به عنوان یک برند در پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹در کشور و حتی در منطقه مطرح کنیم.
خانزادی به راه اندازی پلکانی شركت هاي هواپيمايي از ۲۵ اردیبهشت به صورت آزمایشی و از ابتدای خرداد به طور رسمی به مقصد کیش اشاره کرد و  افزود: با اجرای ضوابط بهداشتی سختگیرانه و سفید اعلام شدن جزیره کیش یک بار منفی را به دنبال داشت که تمام ساکنین و گردشگران تصور کردند دیگر از کرونا خبری نیست، متاسفانه علی رغم تاکیدات بسیار زیاد ضوابط بهداشتی را رعایت نکردند.
وی عنوان کرد: بر اساس تشکیل جلسه ستاد بحران و شورای سلامت کیش با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه دوم خرداد، مسئولیت نظارت و کنترل بازگشت مسافرین به جزیره کیش به ستاد بحران در کیش واگذار شد تا اجرای ضوابط بهداشتی در این منطقه نظارت و کنترل شود.
جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران کیش گفت: همچنین تصمیمات گرفته شده در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه و بر اساس ضوابط بهداشتی ابلاغ شده در تمام بازارها با حفاظت فردی و ایرلاین ها با ۷۰ درصد ظرفیت مسافر به منظور رعایت حفظ فاصله گذاری اجتماعی  به مقصد کیش انجام می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شرکتی که درآن مشغول هستم .با داشتن ۱۶کارگر افغانی و رعایت نکردن بهداشت ونزدن ماسک وهر۵نفر دریک اتاق ۱۲متری اسکان داده شده ..لطفا کمکمان کنید .
نظر شما
آخرین اخبار
۲۰ آبان آخرین مهلت شرکت در جشنواره شهید مطهری
اجرای ۲۰ هزار تن آسفالت برای تسهیل ترافیک و ایمنی پایتخت
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان قم
تصویب ۱۵ مصوبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی
سراب شهرک دهگلان سردترین نقطه کردستان
آغاز مسابقات بدمینتون دانشجویان در شاهرود
راهپیمایی ۱۳ آبان - اراک ۱۴۰۴
طباطبایی: حسین فرکی رئیس کانون مربیان فوتبال شد
رئیس مجلس فردا عازم پاکستان خواهد شد
تقویت زیرساخت‌های ایمنی و تاب‌آوری شهر یزد در سال ۱۴۰۴
دانش‌آموزان بندرعباس، صحنه‌گردان برنامه‌های متنوع ۱۳ آبان
شمال سیستان و بلوچستان در محاصره طوفان و گرد و خاک
دانشگاه‌های نوبت بعداز ظهر برخی مناطق هرمزگان مجازی شد
کشف ۲۴ تن ورق‌ام دی اف خارجی قاچاق در الیگودرز
اگر لانه تسخیر نمی‌شد آمریکا رژیم شاه را بازمی‌گرداند
آگاهی و بیداری نسل جوان و نوجوان گلستان در دفاع از انقلاب اسلامی
برداشت بیش از هزار تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان بهشهر
افتتاح مرکز شوق زندگی در بیرجند
کاهش شاخص‌های بورس
ریکاردو ساپینتو: می‌خواهیم در این رقابت‌ها باقی بمانیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)